Arama sonuçları: *

1. cemileskii4003

Sevdiğim kız var ama nasıl konu açacağımı bilmiyorum

Selamünaleyküm cümleten iyi sosyaller, sevdiğim bir kız var fakat şöyle geçen sene askerden geldiğimde en son denk gelmiştim mağazada kasiyerlik yapıyordu fakat ertesi gün konuşacağım diye gittim bulamadım sanırım tam sezon sonu son gün çalıştı işten çıktı bir daha da denk gelemedim :/ şimdi...
  2. cemileskii4003

Yardım Valorant yeni skin bu ay gelecek mi?

Valoranta şimdi kapsüller falan geldide Battlepass bitişinde yeni setler geliyor normalde bu sefer kapsül var diye gelmicek mi yoksa gelir mi ne diyonuz?
  3. cemileskii4003

Öneri Anomali Ghost nasıldır

Anomoli ghost alınır mı özellikle sarısı baya iyi duruyor sihirpunk ve anomoli var mağazadada arkadaşın alınır mı diye soruyor bende karar veremedim sizce hangisi iyi?
  4. cemileskii4003

Öneri Yepy nasıl bilirsiniz telefon almayı düşünüyorum?

Telefon alıcamda iphone 11 düşünüyorum ilanlara göre fiyatları çok ucuz insanlar 15 hatta bazıları 20 den satıyor ama yepy de en temiz seçeneğini seçince 64 GB 13000 TL çıkıyor alan var mı daha önce yada yakını alan
  5. cemileskii4003

Yardım ASUS TUF Gaming VG249Q3A-W vs Samsung 24” Odyssey G3 LS24DG302euxuf

Selamünaleyküm bu 2 monitörden hangisi daha iyidir? Hoparlörden dolayı ASUS alasım var fakat Samsung'un duruşu ve pivot özelliğide daha cazip geliyor ben ara sıra Valorant oynar dizi film izlerim o kadar öyle çok önemli değil onun için VA ve IPS farkı gözle görülür bir fark mı şu an kullandığım...
  6. cemileskii4003

Yardım Zorunlu trafik sigortası ve kasko fiyatları yardım

Arkadaşlar getz veya pejo 207 almayı düşünüyorum tahminen sigorta ve kasko kaç TL çıkar yardım edermisiniz ortalama fiyat alayım şehir çanakkale şehir etkiliyor diyorlar doğru mu ne kadar etkiler ilk aracım olacak Allah nasip ederse
  7. cemileskii4003

Yardım Zorunlu trafik sigortası ve kasko fiyatları yardım

Arkadaşlar getz veya pejo 207 almayı düşünüyorum tahminen sigorta ve kasko kaç TL çıkar yardım edermisiniz ortalama fiyat alayım şehir çanakkale şehir etkiliyor diyorlar doğru mu ne kadar etkiler ilk aracım olacak Allah nasip ederse
  8. cemileskii4003

Yardım Pejo 207 veya Hyundai Getz hangisi alınır? Araç önerisi ve experler hakkında

Arkadaşlar selam bi araç almayı düşünüyorum ilk aracım olucak 207 lerin görünüşleri çok iyi ama sağlam temizi çok bulunmaz gibime geliyor bide getzler var arada kaldım hangisi olabilir yani linea falanda var o fiyatlara ama çoğu taksi çıkması bu 3 ü arasında hangisini önerirsiniz o araçlardan...
  9. cemileskii4003

-----------------

-----------------
Geri