Arama sonuçları: *

• Users: elauria
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Bilgisayar bilesenlerim ne kadar eder?

AMD RADEON RX 7900gre HELLHOUND AMD RYZEN 7 7600 MSI PRO B650-S wıfı Anakart ASUS TUF Gaming LC II 360 AIO ARGB 360mmIntel-AMD Uyumlu Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu ssd Samsung 990 PRO PCIe 4.0 M.2, 1 TB SSD, 7.450 MB/sn Okuma, 6.900 MB/sn Yazma , ram CORSAIR CMK32GX5M2E6000Z36 32GB...
  2. E

Yardım OYUNLAR GOZUKMUYOR YARDIM

herkese selam beyler öncelikle,epic gamesten indirmis oldugum the last of us ile spider man oyunu pcden birkac saat oynamama ragmen simdi dosya gozukmuyor ve tekrar indirmemi istiyor forumda araştırıp baktıgımda cozum yolunu anlatanlar dosyanın yukle şeklinde oldugunu ve oyle gorundugunu...
  3. E

FANTEC SHOOTER III ALINIR MI?

beyler cümleten selamun aleyküm gamepad in driver ayarları ile ilgili video var mıdır ya da bilgili birileri yönlendirebilir mi
  4. E

Wallpaper engine aldım fakat yapamıyorum?

merhaba arkadaslar dün steamden wallp engine aldım fakat kilit ekranına hareketli resim koyamıyorum her yolu denedim yardımcı olurmusunuz (ek bilgi windowsu yerel hesapta kullanıyorum alakası var mı yok mu belirtmek istedim)
  5. E

GAMEPOWER GASKET PRO X ALINIR MI?

az once kanalda inceleme videosuna denk geldim ve bu fiyat bandında klavye aramaktayım kullanım amacım ise yarı profesyonel fps oyuncusuyum ve ara ara hikayeli oyunlarda da takılıyorum netice de onerilerinize ve goruslerinize açıgım
Geri