Arama sonuçları: *

• Users: leta4
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Ets2 Ekran kaydi sorunu

Merhaba şimdi ets2 de AMD adrenalin ile ekran kaydi alıyorum son 1 ayda alamamaya başladım ekran kaydını açıyorum siyah kayita bakınca dönüp siyah ekran oluyor ayarlardan tam ekrandan çıkınca kayıt yapiyor tam ekranda yapmadigink fark ettim nasıl düzeltebiliriz
  2. L

Eacefsubprocess virüs mu

Bu virusmu kendi kendine çalışıyor AMD softwarede böyle bişey yoktu bende normal mi bu
  3. L

GPU 2 kullanmıyor ama watt tüketiyor

Merhabalar 7700xt 5 7600 sistemim var SS aticam gpu2 kullanmadığı halde watt kullanıyor normal mi ayrıca bir sorum daha var Eacefprocess diye bir uygulama PC BOSTAYKEN oynatiliyor bu virusmu EA programı mi böyle bir şey yoktu AMD driver guncellemesi yaptım sonrasında FPS sanki düştü gpu...
  4. L

Yeni toplama PC de FPS drop

Merhabalar yeni PC aldım pubg de çok fazla olmak üzere FPS dropu yiyorum ve cok rahatsiz edici olmaya başladı AMD programını yükledim ekran kartı driverlarini guncelledim ve AMD uygulamasindaki diğer güncellemeleri yaptım bios windowsum güncel aklıma gelen bunlar işlemci için herhangi bir...
  5. L

MSI MONİTOR QD E2 VE qdf274 seçim

https://www.epey.com/monitor/karsilastir/950804-958150/msi-mag274qrf-qd-e2_msi-mag-275qf/#menu Merhabalar qd E2 10.6k diğeri 6.9k bu fiyatlarda hangisini tercih etmeliyiz film ve oyunlarda görüntü kalitesi arıyorum aralarindaki özellik farkı çok mu yoksa değmez mi görüntü kalitesinde çok kalite...
  6. L

Samsung ve MSI monitör tercihi acil yardim

https://www.epey.com/monitor/karsilastir/938717-950804/samsung-odyssey-g6-27-ls27bg652euxuf_msi-mag274qrf-qd-e2/farklari/#menu Merhabalar MSI ve Samsung modeli arasında 1k oynuyor kararsız kaldım MSI IPS Samsung va fakat Samsung hdr600 MSI hdr400 Ve tam anlamadım daha fazla özellik Samsung...
  7. L

MSI ASUS SAMSUNG monitör tercih

3 monitör arasında kaldım MSI ve Asus arasındaki fark tam nedir iki side IPS ekran görüntü farkı nasıldır asusda fiyat kampanyası var ayrıca VA panel siyahlarda daha iyiymiş o yüzden Samsung nasıldır tam bı detaylı görüntü ve ekran özelliği var tam anlayamadım aydinlatirmisiniz hdr gibi onu...
  8. L

Bu 4 monitörden hangisini tavsiye edersiniz

3 MSI arasindaki fark nedir önemli bı fark var mı ve 4 inden hangisini tavsiye edersiniz genelde oyun,film dizi ve video için kullanmak istiyorum...
Geri