Arama sonuçları: *

• Users: OMFAPO
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. OMFAPO

LOL için Monitör tavsiyesi

Arkadaşlar merhabalar, hali hazırda 32" Samsung Odysey monitörüm var. Hem büyük hem indirimli diye alıvermiştim cahillik işte. LOL oynamaya çalışıyorum (kendi çapımda) fakat büyük monitörde ciddi takip sıkıntısı çekiyorum. Bu işin bilen kardeşlerim acaba LOL için uygun boyut nedir yani bu işin...
  2. OMFAPO

Yeni ekran kartı almam gerek

Hali hazırda XFX 6800 Merc ekran kartı kullanıyorum. (2. el almıştım) Ekran kartımın çok verimli çalışmadığını düşündüğüm için bir kere bakım yapan bir yere bakıma yolladım fakat durup durup fan açmalar, çok sesli çalışmalar beni bu ekran kartından bayağı bir soğuttu. Sizlerden talebim, çok...
  3. OMFAPO

32" monitör için stand önerisi

Merhabalar, Samsung 32" Odyssey G5 2K 1Ms 180hz monitörüm var. Daha demin sıcak fırsatlarda paylaşılan 3700tl'ye satılan bir bilgisayar masası aldım. Bu monitör için monitör standı önerisinde bulunabilir misiniz?
  4. OMFAPO

Tablet önerileriniz hakkında

Merhabalar eşime tablet alacağız, max bütçemiz 25K. Eşim bu tableti zoom üzerinden canlı derslere katılmak ve bu canlı derslerden aldığı notları tutmak için kullanacak. Tercihimiz klavyeli ve kalemli tabletlerden yana. Tecrübeli arkadaşların değerli yorumlarını ve önerilerini bekliyoruz.
  5. OMFAPO

7500F 32MB VE 38MB arasındaki fark nedir?

Ryzen 5 7500F işlemci alacağım fakat karşıma aynı işlemcinin iki farklı versiyonu çıkıyor Birincisi 32MB ikincisi 38MB ön bellek olduğu yazıyor. Bu konu hakkında bilgisi olan dostlar beni aydınlatabilir mi?
  6. OMFAPO

Gaming gecesi fiyat güncellemesi

Merhabalar öncelikle konuyu bu başlığa açmam doğrumu bilmiyorum fakat gaming gecesinde İncehesap bende çok donukluk yapıyor, şu anda ürünler açıklandı alacaklarımı şuan sepete eklesem saat 22.00 dan sonra sepetimin fiyattı gaming gecesine göre güncellenir mi?
  7. OMFAPO

Çözüldü✓ 2K - 3K BANDINDA KASA ÖNERİLERİ

Sistem topluyorum CPU Hava Soğutmam - Thermalright Frost Commander GPU - XFX AMD Radeon RX6800 MERC - 3 Fanlı Bu iki bileşenin rahatça sığacağı, 2K - 3K bandında mümkünse büyük geniş kasa fikirlerinizi bekliyorum. ARGB veya RGB takıntım yok. Kasada PSU olmasına gerek yok: PSU - XPG Pylon 750W...
  8. OMFAPO

Çözüldü✓ KINGSTON RAM HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZ?

Merhabalar 18.10.2024 incehesap.com Gaming gecesinden KINGSTON BEAST model ramleri 1999₺ ye satın aldım. Bu ramleri hakkındaki yorumunuz nedir? Hakkında hiç bir yorum bulamadım. Ayrıca anakart alınca bu ramleri takabilmrk için 4 slotlu mu almam gerek yoksa 2 slotlu alsam da olur mu? AM5...
  9. OMFAPO

Sistem toplayacağım fakat parçalar hakkında yardımınız gerekli.

Arkadaşlar hepinize merhabalar. Küçük bir ilde yaşıyoruz çok fazla bir aktivitemiz yok. Hanım ev iş, ben ev iş takılmaktan biraz bunaldık. O yine netflix, telefon falan idare ediyor fakat ben patlama derecesine geldim. Bi kaç gündür donanımarşivi youtube kanalında parça incelemeleri olsun...
Geri