Arama sonuçları: *

1. Mertcangndn

Yardım Fanlar İstikrarlı Çalışmıyor

Merhaba, MSI Katana 17 HX Intel I7-14650 HX RTX 5060 8gb 32gb ram makine aldım. Win11 ve gerekli driver'leri kurdum. Boşta (Arkada Intel Graphics Software, Nvidea Ayarları, Intel Driver & Support Assistant Up to Date, MSI Center, Windows Defender ve bluetooth çalışıyor.) aşağıdaki...
  2. Mertcangndn

Yardım MSI Katana 17 HX B14VFK’de klavye/dokunmatik yüzey titreşimi yaşayan var mı?

Herkese selam, Yakın zamanda yeni bir MSI Katana 17 HX (i7-14650HX, RTX 5060, 32GB RAM) aldım ve biraz garip bir durum fark ettim. Normal kullanım sırasında, klavyede yazı yazarken veya touchpad’i kullanırken fanlardan gelen titreşimleri hissediyorum. Çok belirgin değil ama fark edilecek kadar...
  3. Mertcangndn

Arızalı Laptop için Muadil Önerdiler Sizce Alınır mı?

Bilgisayarımı Değiştiriyorum Kararsız Kaldım MSI Katana 17 B13VGK-1040XTR i7-13620H 32 GB 1 TB SSD RTX4070 17.1" Full HD Gaming Laptop Arkadaşlae acil karar vermem gerekiyor. Yukarıdaki bilgisayarı almıştım arzalı geldi değiştirmeye gönderdim ellerinde yokmuş aşağıdakini teklif ettiler almalı...
  4. Mertcangndn

Öneri SteelSeries Arctis Nova 5 vs Anker SoundCore Space Q45

Selamlar, daha önceden de kulaklık hakkında soru sorup ordan da aldığım önerileri değerlendirerek en son SteelSeries Arctis Nova 5 ve Anker SoundCore Space Q45 arasında kaldım. Okula gidip gelirken müzik dinlemek, arkadaşlarımla Discord, oyun içi vs. sohbet ve oyun oynamak için kullanacağım...
  5. Mertcangndn

Öneri Kendi Tecrübelerinize Göre Kulaklık Önerisi İstiyorum

Herkese iyi akşamlar. Sizden kendi tecrübe ve tercihlerinize göre kulaklık önerisi istiyorum. Normalde birinin ne istediğini, bütçesini söylemeden öneri istemesinden hiç hoşlanmam ama bu sefer aynısını ben yapıyorum. :cry: Açıkçası daha kulak içi mi yoksa kulak üstü mü alacağıma bile karar...
  6. Mertcangndn

Yardım Mavi Ekran Sorunu Yaşadığım Bilgisayarımı İade/Değişim Yapmak İstiyorum

Öncelikle merhaba arkadaşlar; Bundan 4 ay önce kasım ayında MSI marka bir laptop satın aldım ve bir süre sıkıntısız kullandım (MSI Katana 17 B13VGH-1040XTR | 1TB SSD | 32GB Ram | RTX 4070 | Intel I7 13620h İşlemci). Daha sonra mavi ekran hataları baş göstermeye başladı. Bu problemleri...
  7. Mertcangndn

Instagram Instagram Hesabım Çalındı ve Destekten Yanıt Alamıyorum

Selamlar dostlar; Yaklaışk bir ay önce torrent indirdiğim bir dosya yüzünden hesap bilgilerim çalındı ve instagram hesbaım ele geçirildi. Hesabıma 2. bir mail hesabı ekleyip şifremi değiştirmişler ve authenticator açmışlar. Şifremi unuttum kısmından ilerleyip authenticator kısmında destek al...
  8. Mertcangndn

Çözüldü✓ Bilgisayarım Virüs Bulaştı, Hesaplarım Çalındı: Ne Yapmalıyım?

Merhaba dostlar, yakın zamanda bilgisayarıma virüs bulaştı ve bilgisayarımda kullanmakta olduğum 2 tane sosyal medya hesabım elegeçirildi (Instagram ve LinkedIn). Ben de format atıp temiz bir kurulum gerçekleştirdim ve şu anda bilgisayarımda kullandığım hesapların hepsinin şifresini...
  9. Mertcangndn

Yardım Bilgisayarım Takılı Kaldı ve Bazen Mavi Ekran Yiyorum

Laptop: MSI KATANA 17 B13VGK 1040XTR RTX 4070 INTEL I7 13620H Merhabalar, daha önceden de laptop'umda yaşadığım mavi ekran ve oyunda aniden atma problemleriyle başlık açmıştım ve bios güncelleyerek "çözmüştük". Neden "çözmüştük" diyorum çünkü bir süre sıkıntısız kullandıktan sonra mavi erkan ve...
  10. Mertcangndn

OBS'de Farklı Sahnedeyken Başka Sahnenin Kaynağını Nasıl Ayarlayabilirim?

Merhaba arkadaşlar, varsayalım ki ben OBS'de yayın esnasında intro sahnesindeyken ekranı vermeden önce oyun sahnesindeki oyun yakalama kaynağının penceresini değiştirmek istiyorum, bunu nasıl yapabilirim? Kaynağa ulaşmak için sahnelerden sahneyi seçmem gerekiyor ama o zamanda o ekranı veriyor...
  11. Mertcangndn

Çözüldü✓ Intelin Son Güncellemesini Yapmalı Mıyım?

Merhabalar Intelin yeni güncellemesi varmış, ama kurmadan önce bi üreticinize bakın falan diyordu. MSI sitesine baktım ama bir sürü driver vardı pek anlamadım. Size sorayım gerek var mı bunu kurmama? Intel güncellemesi: Benimki:
  12. Mertcangndn

Çözüldü✓ Yeni Laptop'umda Oyun Oynarken Sıkıntı Yaşıyorum

Merhaba dostlar yakın zamanda MSI Katana 17 B13VGK 1040XTR aldım. (Kısaca 4070, 32 ram, 1tb ssd, i7) Aşağıda yaşadığım sıkıntıları sırasıyla anlattım, tek bir problem olmadığı için uzun uzun anlatmak istedim. Bir bilen varsa ve yardımcı olabilirse çok sevinirim. Bilgisayar Windows 11 kurulu...
  13. Mertcangndn

Çözüldü✓ 1Tb diye aldığım laptop 1Tb değil, normal mi?

Merhaba dostlar, yakın zamanda yeni laptop aldım ve özelliiklerine bakarken depolamasının aşağıdaki gibi olduğunu gördüm. (Normalde freedos olması gerekiyordu ancak satıcı tercihen Win11 kurulu kapalı kutu versiyon gönderdiklerini de söylediler ve ben de fiyat farkı olmadığı için öyle aldım...
  14. Mertcangndn

Yurt Dışından Laptop Almakla İlgili Sorumlarım Var

Merhabalar hocalarım bu sene CENG kazandığım için laptop alacaktım. Bir tanıdığım da "Ben Almanyaya gideceğim yakında, Saturn'den bir araştır, bulursan ben alayım ordan sana getiririm" dedi. Böyle daha ucuza gelir aslında anca yurt dışından geleceği için sıkıntı yaşar mıyım. Şarj aletinde...
  15. Mertcangndn

Bilgisayar Mühendisliği için Laptop'a İhtiyacım Var.

Merhabalar bu sene bilgisayar mühendisliği kazandım ve bir laptop'a ihtiyacım var. Şu zamana kadar indirim dönemlerinde toplaya toplaya sağlam bir oyun kütüphanesi de yaptım ve bu oyunları geçişin acısını çıkartarak oynamak istiyorum. Milletin ağzında hep bir HP Victus olduğu için genel olarak...
Geri