Arama sonuçları: *

• Users: menWe
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Hem oyun hemde yazılım için leptop önerisi 17.000tl

en falaz 17.000 TL vere biliriz üstü olmaz 2 elden temiz sorunsuz leptopta olur
  2. M

Monütörümde ghosting varmı?

Bu mönütörde ghosting varmı? Marka ise MSI gf2412f 1739658257
  3. M

Windows otomatik onarım hatası

Kardeşim PC açtığı anda Google Chrome gibi uygulamaları bastı aniden sonra PC çöktü ve karşıma hep otomatik onarım geliyo güvenli mod ile açmaya çalışsam karşıma Gine otomatik onarım geliyo bu bilgisayarı sıfırlaya basam bile karşıma kişisel bilgisayarınızı sıfırlarken sorun yaşadık diye yazı...
  4. M

Yayıncı mikrofonu önerisi lazım

Bu fiyata en iyi fiyat performans mikrofon lazım
  5. M

Asus Dual Rx 580 8 GB furmak testi

2 elden aldım 2800 TL aldım bide furmak testi yapınca 70 C sabit kaldı 10 DK ve 63 ile 60 FPS arası veriyor bide driver kurdum ama ayarları var sayılan şekilde kullandım optimizasyon yapmadım bukadar
  6. M

Çözüldü✓ Ekran kartım bozuldumu acil

aygıt yöneticisi gözükmüyor GTX 960 ama ekranda vöyle bozulmalar var nasıl düzeltılir neyden kaynaklı ekran kartım böyle gösteriyor
  7. M

Neden çönürlük değiştiremiyorum

Minütörüm fhd 180 Hz monütör bide ekran kartım MSI GTX 960 2 GB bide neden etrafta yeşil notalar var bilmiyorum yardımcı olurmusunuz hem çözünürlük hem Hz değiştiremiyorum
  8. M

HDD nasıl Windows kuracam

6 GB sata Windows kurulmuş olarak geldi ama o sata çıkartım HDD kartı taktım önüme böyle bir ekran geldi bios yada boot menü gibi yerlere asla giremedim del tuşuna hızlı baş çek yapsam da F12 yaptım ama açılmadı ve bunu 20 fazla yaptım olmadı yardımcı olurmusunuz
  9. M

Kıyafet animasyonu nasıl yapılır

Merhaba karakteri hiçbir effek olmadan kıyafet dalgalanması ve saç dalgalaması nasıl yapılır ve ya çizim adımları nelerdir
  10. M

Çözüldü✓ Monütör önerisi lazım

4000 TL en iyi fiyat performans ıps panel 1 ms ve altında monütör lazım ekran kartı MSI GTX 960 2 gb
  11. M

Çözüldü✓ Görüntü gelmiyor yardım lazım acil

MSI GTX 960 2 GB i5 9400f gigabyte h310 s2v 2.0 anakarta sahibin bide mönütörüm var ama PC tüm ısıklar yanarken görüntü gelmiyortüm kabloları takmama rağmen monütör markası bu MSI G2412F 23.8" 1 MS 180 Hz Adaptive Sync Full HD Rapid IPS LED Monitör 1730382658
  12. M

Çözüldü✓ HDD SATA arayüz bağlantı kısımları çizik

fotoğraftaki gibi çizik ve bu yanlişıkla oldu ve bana her hangi bir zararı olurmu olursa neler
  13. M

World of tanks kaldırırmı sistemim

MSI GTX 960 2 GB var 16 GB ram i5 9400f işlemci 500 GB sata 1 TB HDD bu sistem ile world of tanks kaldırırmı
  14. M

Çözüldü✓ Monütör önerisi lazım oyunlar için 2500 TL

Ekran kartım MSI gtx 960 2 GB 16 GB ram var i5 9400 f bu sistem ile uyumlu en iyi oyuncu monütörü mormalde bütçem 2000 TL ama 2700 kadar kabül ederim teşekkürler
Geri