Arama sonuçları: *

• Users: caneblat
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Oyun esnasında pc neden takılır

Merhaba cs oynarken oyunda takılmalar oluyor sağa sola ışınlanıyorum takılmadan dolayı ping iyi sistem güncel ayarlar normal nasıl çözeceğim ben bu sorunu format bile çare olmadı
  2. C

Termal macun markası önemli mi

Merhaba işlemci sıcaklığım 80 derecede macun almak istiyorum markası önemli mi birde hepsinin içinde aynı miktarda mı macun var 30 ml 50 ml gibi yoksa değişkenlik gösteriyor mu 2.bir sorumda macunu sürdükten hemen sonra soğutucuyu yapıştırayım mı biraz beklemek gerekir mi soğutucuya bulaşmaz mı...
  3. C

Işlemci ve ekran kartı değerleri

Merhaba işlemci kullanımım yüzde 110 lara çıkıyor bu normal mi ve sıcaklığıda yüzde 78 85 arası değişiyor sizce macun sürülmeli mi Ekran kartı kullanımım ise yüzde 80 sizce bu oran nasıl sıcaklık ise 55 sıcaklığı normal olduğu için bir şey yapmama gerek yok herhalde
  4. C

Sizce bu değerler nasıl ram sıkıntılı mı

Merhaba sizce değerler nasıl çok yük biniyor mu sıcaklıkları felan iyi mi ram 12 13 gb kullanıyor toplam ramim 16 gb
  5. C

Değerler nasıl sizce iyi mi

ste
  6. C

Powerbank şarj aletimi algılamıyor

Merhaba juo powebank aldım xiaomi telefonumun şarj aletini algılıyor ama şarj etmiyor sadece ilk taktığımda 1 defa şarj etmişti sonrasında hiç şarj etmiyor diğer şarj aletime takıyorum o da saate 5 şarj felan ediyor bu sorunu nasıl çözebilirim
  7. C

Obs kasma sorunu nasıl çözülür

Merhaba obs ile oyun kaydı yapmak istiyorum ama obs i açtığım an bilgisayar kasıyor mouse takılıyor tüm sürücülerim güncel internette her videoyu izledim ayarlarımı ona göre yaptım hiçbirşeyi aksatmadım bilgisayar format atmadan önce böyle bir sorun yoktu w11 geçip format attım bu sorunla karşı...
  8. C

Obs açılınca bilgisayarım donuyor

Merhaba oyun oynarken kayıt almak için obs i açıyorum fakat açtığım anda bilgisayar donuyor mouse felan habire takılıyor eski ve yeni sürümlerini indirdim sorun devam ediyor sürücülerim güncel hiçbir sorun yok bilgisayara format atmadan anca bu sorun yoktu attıktan sonra oldu anlayan varmı ne...
  9. C

Bilgisayarım çok taklıyor napabilirim

Merhaba bilgisayara yeni format attım ama bilgisayarım acayip takılıyor mouse donuyor kablo takıyorum webcami açıyorum oyun oynanmıyor tüm sürücülerim güncel olmasına rağmen sorunu çözemedim
  10. C

Steam gpu cpu ve ram değerlerim gerçek mi

Merhaba msi afteruburnerde tüm adımları yapmama rağmen oyunda sıcaklıklar gözükmüyor bende steam ayarlardan sıcaklıkları gösteren ayarı açtım bu değerler sizce nasıl ram biraz kötü gibi bazen 13.5 felanda oluyor ama genel olarak 13 14 civarında kalıyor bu kadar olması oyunda kasma yapar mı çünkü...
  11. C

Webcami açınca bilgisayar kasıyor

merhaba kayıt için oyun oynarken obs i açtığımda bilgisayar kasıyor kablo takınca bilgisayar donuyor oyun oynanmıyor bu sorunu nasıl çözebilirim
  12. C

Obs capture card siyah ekran sorunu

Merhaba aldığım capture card ile masaüstünden yayın yapıp görüntüyü laptoptan vermek istiyorum aldığım capture card ile hdmi bağlantısı yapıyorum obs capture kartı algılıyor fakat siyah ekran gözüküyor sorunu 1 haftadır çözemedim yardımcı olabilecek varmı aldığım capture card linkini bırakıyorum...
  13. C

Cs2 de fps drop sorunu

cs2 de fps drop giriyor oyundan cıkıp giriyorum bilgisayarı kapatıp acıyorum sorun düzelmiyor anlayan varmı
  14. C

Capture card siyah ekran sorunu

Merhaba aldığım capture card ile masaüstünden yayın yapıp görüntüyü laptoptan vermek istiyorum aldığım capture card ile hdmi bağlantısı yapıyorum obs capture kartı algılıyor fakat siyah ekran gözüküyor sorunu 1 haftadır çözemedim yardımcı olabilecek varmı aldığım capture card linkini bırakıyorum...
  15. C

Steam envanterine giriş sorunu

Yakın zamanda birden fazla talepte bulundunuz. Lütfen bekleyin ve talebinizi daha sonra tekrar yineleyin. bu hatayı alıyorum steamde napabilirim
  16. C

Windows 11 e geçilir mi

Merhaba windows 10 son 1 haftadır her bilgisayarı açtığımda güncelleme istiyor bilgisayarı yeniden başlat diyor bu sorunu çözemedim oyunlarda kasma yapıyor habire windows 11 e geçsem sorun çözülür mü w11 iyi mi geçilir mi
  17. C

Windows 10 habire güncelleme istiyor

Merhaba windows 10 son 1 haftadır her bilgisayarı açtığımda güncelleme istiyor bilgisayarı yeniden başlat diyor bazen kapatmadığımda bile tekrar tekrar bilgisayarı kapatıp tekrar açman lazım diye uyarı alıyorum oyunlarda donma yapıyor habire bununla mı uğraşacağım bir çözümü yok mu
  18. C

Obs capture card siyah ekran sorunu

Merhaba capture card ile yapacağım yayını laptoptan vermek istiyorum ama capture cardı bağlıyorum video yakalama aygıtında gözüküyor seçiyorum ama siyah ekran gözüküyor ana bilgisayarımın görüntüsünü vermiyor sadece siyah ekran veriyor bu sorunu nasıl çözebilirim
  19. C

Hdmi kablosunu takınca görüntü gidiyor

Merhaba masaüstü bilgisayarımdan oyun yayını yapıp görünütüyü laptopumdan aktarmak istiyorum asıl bilgisayarım display porta bağlı capture card ile laptopa bağlıyorum fakat hdmi kablosunu ekran kartına taktığım anda ana bilgisayarımın görüntüsü gidiyor halbuki ben görüntüyü displayporttan...
Geri