Arama sonuçları: *

• Users: rexoy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

MSI Afterburner fanları %33 ün altında kullanamıyorum.

Dostlar başlıkta belirttiğim gibi msi afterburner da manuel olarak fan hızı ayarlamak istiyorum ve fanların 55 derece altında çalışmasını istemiyorum.Uygulamada ayarlama yapıyorum fakat ayarları kaydettiğimde fanların çalışmamasını istediğim sıcaklık aralığında bile %33 fan kullanımı...
  2. R

Sistemi yükselttim eskisine nazaran çok daha yüksek sesle çalışıyor.

Dostlar 3 yıllık sistemimi geçen hafta yükseltim.PC bileşenlerim : i3 10105f işlemci , rx 6600 ekran kartı , asus prime h410m-e anakart , 16gb ddr4 2x8 ram ve cooler master elite v4 600w güç kaynağım var. Ekran kartım 1050ti idi onu rx 6600 yaptım fakat benim sorunum 1050 ti kullanırken pc yük...
  3. R

Sıfır RPM kullanmalı mıyım?

Merhaba dostlar , ekran kartım rx 6600.Sıfır RPM özelliği etkinken gpu sıcaklığım boştayken 40-43 derece arası oluyor ve fanlar 55 derecede devreye giriyor.Benim sıkıntım kartı yüke sokan oyunlardan sonra oyunu kapatıp normal kullanıma geçtiğim zaman kart sıfır rpm den dolayı 55 derecenin...
  4. R

Sapphire RX 6600 Pulse Alınır mı?

Dostla merhaba ikinci elde uyguna rx 6600 buldum.Sapphire pulse serisi soğutması nasıldır? Kartı kullanan varsa tecrübelerini yazarsa seviniirm bazı yerlede fanın gürültülü , sıcaklığın yüksek olduğun okudum.
  5. R

AMD ekran kartı almalı mıyım?

Dostlar merhaba , kafama çok yatan bir kart vardı. Radeon RX 6600 fakat son 2 gündür internette forumlarda wattman hatasını hala devam ettiğini amd nin asla alınmayacağını söyleyenler var. Bazılarıda wattmanın ekran kartıyla değil sistemle alakalı olduğunu söylüyor eğer öyleyse bu ne demek?Rx...
  6. R

Bilgisayarı yükseltmek istiyorum, ekran kartı önerisi lazım.

Dostlar merhaba , 5 sene önce topladığım bilgisayarı yükseltmek istiyorum.Son 2 yıldır oturup adam akıllı kullanamadım fakat artık vaktim ve oyun isteğim geri döndü.Şu an içinde i3 10105f işlemci,8b ram, gtx 1050ti ekran kartı bulunuyor.Bugün ekstra 8gb ram aldım rami 16 yaptım.Konu açma sebebim...
Geri