Arama sonuçları: *

• Users: formedos
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. formedos

Öneri Ev İçin Yazıcı Önerisi

Yazıcılar ile aram eskisi gibi yok :) Ev için, arada böyle 5-10 sayfalık çıktı alabileceğim. Renkli ve siyah beyaz çıkaran, sorun çıkarmayan f/p yazıcı önerirseniz sevinirim :)
  2. formedos

Wolfeam Nostalji Sunucusu Açık! 🐺

Benim gibi eski Wolfteam'ı sevenler için tekrar indirmek güzel olabilir, herkese iyi oyunlar :)
  3. formedos

Öneri İndirimde Telefon Önerisi?

Dostlar çok takip edemedim, gerçekten fiyatı düşen f/p telefon önerebilir misiniz?? 5G desteği olursa güzel olur, bütçe 13.500₺ şimdiden teşekkürler :)
  4. formedos

🔥İndirim Mortal Kombat 11 Ultimate + Injustice 2 Leg. Edition Paketi 85,90₺

Platformlar Xbox One Xbox Series X|S https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/mortal-kombat-11-ultimate-injustice-2-leg-edition-paketi/9NPKFN7M233T/0010/B2D4B342LQB1
  5. formedos

🔥İndirim RESIDENT EVIL 2 / 349,75₺

Platformlar Xbox One Xbox Series X|S Bilgisayar https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/resident-evil-2/BWMH951M3G3P/0001
  6. formedos

🔥İndirim Mortal Kombat 11: Ultimate Edition 59,85₺

Platformlar Xbox One Xbox Series X|S Bilgisayar https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/mortal-kombat-11-ultimate-edition/9PG26DBX43L1/0010/9WX1Q5VLZWSJ
  7. formedos

GamePower Force Gamepad Alınır mı?

Selam millet, çokta para vermek istemiyorm kollara. Arada PC'den Steam ve Epic üzerinden hikayeli oyunlar oynuyorum. Bu Gamepad yeterli olurmu, alıpta kullanan varmı acaba? Yardımcı olursanız sevinirim :)
  8. formedos

Öneri Bilgisayar Masası Önerisi

Selam millet, sadece bilgisayarım için masa almayı düşünüyorum. Düz, sade ve ayakları sağlam olması benim için yeterli önerebileceğiniz model varmı acaba?
  9. formedos

Öneri Klavye için Type-C kablo önerisi?

Selam millet, Mekanik Klavyem için bir ucu USB-A diğer ucu Type-C olan. Sorunsuz çalıştırabilecek kablo önerisi varmı?
  10. formedos

Mekanik klavye önerisi?

Selam millet, Gamepower ve Rampage dışında, özellikle red Switch ve %60 lık klavye önerisi yapabilir misiniz? Yine bozulur diye çok parada vermek istemiyorum açıkçası. Bütçe 3K duruma göre 4'e kadar çıkabilirim.
  11. formedos

Gamepower Klavyem Bozuldu

Selam millet, daha 1 yılı dolmayan ve günde 2 saat bile kullanmadığım, Gamepower Overlod Red Switch klavyemde son 1 aydır temassızlık sorunu var. Klavyenin Type-C kablosunu az bişey hareket ettirince hemen git gel yapıyor ve PC kendini resetliyor. Kasada sorun varmı diye eski klavyemi denedim...
  12. formedos

HONOR Marka Telefon Alınır Mı?

Selam millet telefonu değiştirmeyi düşünüyorum, bütçe 18-19K. HONOR 400 Modelini gördüm, bu fiyat civarında alınabilecek f/p telefon mu? Daha önce HONOR alıp kullanmadım, Samsung A36 almayı düşünüyordum, sizce HONOR alınır mı?
  13. formedos

Üniversite Kayıt Silme İşlemi (yardım)

Selam millet, 3 yıl önce yazdığım fakat 1 dönem gidip sonra bıraktığım ön lisans bölümünden kaydımı sildirmek istiyorum. YKS'ye girdim ve başka bir bölüme gitme ihtimalim var. Bayadır bakmıyordum 590₺ küsür harç ödemesi çıkmış ve internet OBS üzerinden kayıt silme işlemi yapmak istiyorum. Sizce...
  14. formedos

Samsung A Serisi alınır mı? (Telefon Önerisi)

Selam millet bütçem biraz kısıtlı, 15-18K bandında yeni telefon almayı düşünüyorum. Samsungu genel olarak severim. A serisi genel olarak kötü diyorlar, var mı başka fikri olan veya telefon önerisi olan?
  15. formedos

CS2 fps sorunu (çöp)

Beyler selam herkese. 1-2 haftadır yoktum oyuna girdim, özellikle son güncellemden sonra 70-80 fps geçmiyo şaka gibi :) Sistem R5600 + RTX4060 + 180HZ monitör. Varmı önerisi olan?
  16. formedos

Microsoft İndirme Hızı Sorunu (yardım)

Beyler iyi akşamlar Steam üzerinden indirme yapınca 80/90 MB'a çıkan indirme hızım, şu anda W11 ISO dosyasını Microsoftun kendi sitesinde indirmeye başlattım ve genelde 200/480 KB/sn arasında gidip geliyor çok absürt bir durum :D Yokmu yardımcı olabilecek? Yoksa sabaha kadar sürer bu gidişle :)
  17. formedos

Oyunlarda tek başıma sıkılıyorum :)

Selam millet, akşamları iş çıkışı bazen PC'ye oturuyorum fakat genelde tekim pek sarmıyo oyunlar. Arada böyle kendi halimizde takılacak arkadaş veya ekip arıyorum. Öneri & tavsiye oyunda söyleyebilirsiniz, teşekkürler :)
  18. formedos

SSD'de bariz hız farkı olur mu? (öneri)

Dostlar selam 👋🏻 5-6 Ay önce aldığım sistemde 1 tane "3500-2300MB 512GB M.2 SSD" mevcut. Fakat artık depolama yeterli olmuyor, bir tane daha almak istiyorum fakat ne yapmalıyım? 1 tane Sata SSD alırsam, M2 ile arasında çok fazla farkedlilir bir hız farkı olur mu? Anakart Asus B450-II sadece 1...
  19. formedos

Age Of Empires oynayan kaldı mı?

Dostlar selam, çok küçükken Age Of Empires oyunlarını hep görür fakat oynayamazdım, bilmez, anlamazdım çünkü. Şu an 4 oyunuda satın aldım, sizce zorlanır ve sıkılırmıyım tek başıma olduğum için? Yada nereden, nasıl başlamalıyım?
  20. formedos

Ses getirecek yeni bir oyun 🤔

Selam millet 👋🏻 Sizce yakın tarihlerde, köklü firmalardan Valorant gibi çıkınca ses getirecek ve dünya genelinde tutacak uzun vadeli yeni bir Online oyun çıkma ihtimali var mı?
Geri