Arama sonuçları: *

• Users: Honda CRX
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Lgs İçin Sorularım Var Yardım Edin Lütfen

Merhaba be lgsye hazırlanıyorum ancak ciddi streslenmeye başladım ve yardıma ihtiyacım var. 1.si ben şu ana kadar hiç konu çalışmadım ve konuyu derste öğrenmeye çalıştım. İngilizce matematik türkçe hallolsada din ve tarihte sıkıntıya girdim. Birde sorularımı hiç sormadım ve o kadar fazla soru...
  2. H

İphone 13 Pro alınır mı?

Samsung bende isterim almak ancak ekosistem var ve apple watchı samsung watchdan daha çok seviyorum. 13 pro alınır mı sizce? 15 daha güncel ama 60 fps.
  3. H

Beyler Motivasyon Lazım Travmam Var Valla Kafayı Yiyeceğim

Arkadaşlar ben çocukluğumda xbox 360ım vardı sorun çıkardığında korkunç bir ses çıkarıyordu motor sesi gibi ve o beni zamanla korkutmaya başladı. Şimdide bilgisayarım elektrikten kesildiğinde yeniden bağlarken korkuyorum. Robot süpürgedede mesela hata vermesinden korkuyorum. Klimadada oluyor...
  4. H

Pc Boot Etmedi Nedeni Ne Olabilir?🤔

Beyler Pc boot olmadı bi saçmaladı açıkırken. Tuşundan kapatıp bida açınca düzeldi sorun olurmu? Açılırken ezdebugtaki tüm ledler birden beyaz olup öyle açıldı. Şu anda sıkıntısız. İlk deda oldu 5 saat oyun indirdim ondan olmuş olabilir mi?
  5. H

Apple Watch Sizce Alınır mı?

4700 TL'ye series 7 apple watch alınır mı? Ne zaman yardımcı olur bana? Orjinalliğini nerden anlarım birde?
  6. H

Dolaptan bir ürün nasıl satılır?

Şimdi benim yaşım 18i tutmuyor ama bir hesabım var ve ilan açma yerine girebiliyorum. Şimdi öncelikli olarak kargolama nasıl oluyor? Ben direk kargocuya gidip barkod falan mı vercem yoksa tek tek kendim mi söyleyeceğim adresi?(ki yanlış söylersem…) Bir de dolandırılma riskim var mı?
  7. H

Steam Aile Paylaşımı Yapacak Var Mı?

Dead by daylight oyununu arıyorum. Dilenmek değil zorlamak değil sadece oyunu oynamak için yapcak birisini arıyorum. Başka oyunlarda olur kütüphanemiz çeşitlensin diye istiyorum. https://steamcommunity.com/profiles/76561199522470880/
  8. H

Windows 10 Pro Retail vs OEM

Retail 110 tl daha pahalı. Sizce hangisini alayım. Ne demek olduklarını biliyorum ama emin olamadım çünkü 3-4 yıl anakart değiştirmeyeceğim ama bozulduğunu varsayarsak da retail daha mantıklı oluyor. Sizce hangisini alayım?
  9. H

Korku Oyunu Önerisi Steam

Outlast trials aldım fakat sizce iade etmeliyim? 15 dolarım vardı resident evil 7 aldım birde outlast trials aldım. Sizce outlast trials mı daha iyi resident evil village mi?
  10. H

Bmw 320i ed kaça satılır

Sadece ön sağ far değişenli(orijinal bmw farı) 180.000 kmde. Kaputta 2 tane milimetrelik göçük var başka hiçbir sorunu yok. Birisi 1.150 teklif etmiş çok dip fiyat geldi. Araç 2015 yılının sonuna doğru üretilme. Makyajlı kasa.
  11. H

Gıgabyte Monitör Alınır Mı?

https://www.itopya.com/gigabyte-gs27qc-27-170hzoc-1ms-hdmi-dp-adaptive-sync-hdr-ready-qhd-ss-va-curved-gaming-monitor_u24625 Böyle bir monitör buldum alınır mı sizce?
  12. H

20 Dolar Oyun Öneri Steam

Beyler rdr2 hakkında bilgim yok witcher 3 oynuyorum. Siz olsanız ne alırdınız?
  13. H

Valorant vs Counter-Strike 2

Beyler CSde elomu bilmiyorum hiç kasmadım çünkü. Valorantdada peakım gold 2 falan. Eğlencesine oynuyorum oyunları. Fkaat ciddi rank kasmaya başladım valoda. Mmrım yüksek olmasına rağmen bronz2den 3 haftadır çıkamıyorum. Cs2yide 2 aydır oynamıyorum. Ancak CS2de rank kasmak oldukça zor bana göre...
  14. H

Valorant 6-7K Skin önerisi

6000 Vpim olacak yarın doğum günümde. Sizce hangi bıçakları almalıyım ve vandallar. Gece pazarını bekleyeceğim asil karambit gelirse alacağım. Sizce neler alınır? 4350 vplik bıçak alacağım gece pazarı balon çıkarsa. Ne alabilirim?
  15. H

4000 TL Kulaklık Önerisi

Şimdi cloud 3 var ama rahatsız etti gibi deri birde deforme olur diye görünüyor. Bez olarakda g435 çok hoşuma gitti hemde kablosuz. Mikrofon önemli değil kötü olması daha iyi hatta. Aşırı derecede kararsız kaldım. Size şöyle diyim. JBL Quantum 50c bana gayet yeterliydi ve bana göre en iyi...
  16. H

120mm hava basıncı yüksek fan önerisi

Sorum konudaki gibi. 2 fan için 2000-2500. Psu kafesine takacağım.
  17. H

İtopya Yorum Yapamıyorum

Msi kampanyası için yorum yapacaktım ama yapamıyorum. Desteğe yazdım. Faturada var. Nasıl olacak o iş? Yardım edin lütfen. @itopya.com
  18. H

Kablolar Düzenli Mi?

Biliyorum garip bir soru ama bana düzensiz gibi geldi. Bakabilir misiniz?
  19. H

Hot Wheels Arabalarının Değerleri Nelerdir?

Hangi arabalar değerlidir ne kadar eder? Belirtirseniz sevinirim…
  20. H

Beyler M2 Macbook Alınır Mı?

Arkadaşlar benim şimdi bir kasam bir de laptobum var. Laptop 3050 6600hlı. Günümüzdeki çoğu oyunu açabiliyor. Sizce bunu takaslayımmı? Güncel olarak her yere götürüyorum ama ağır. Oyun oynamak için götürüyorum. Macbook içine çekiyor resmen değer mi? Kullanan birisi varsa yazabilir mi?
Geri