Arama sonuçları: *

• Users: krion
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Öneri S25 alınır mı Kampanyalı

Arkadaşlar şu anda samsung sitesinde kampanya var bu fiyata s25 kampanyalı bi şekilde alınır mı yoksa s26 beklenmeli mi ?
  2. K

Yardım Mousepad önerisi f/p

1000 TL'ye kadar mousepad arıyorum. Klavyem ve farem beyaz o yüzden beyaz olursa daha iyi diye düşündüm ama önerilerinize açıyım. Baskılı olursa bi tık daha iyi olabilir.480xx400mm tercihimdir. Önerilerinizi bekliyorum.
  3. K

İphone 17 çıktı fiyat ve düşünceler?

Selam dostlar iphone 17 alınır mı yoksa beklenmeli mi ya da hiç mi alınmamalı fiyatı nasıl olur yorumlarınızı bekliyorum.
  4. K

Yardım Yücelik olamıyorun ne yapmalıyım

Arkadaşlar bi türlü yücelik olamıyorum. 15 kp alıyorum kazanınca 26 kaybediyorum falan. Ne yapmalıyım fikri olan varmıdır dia3 de kaldım bi türlü çıkamıyorum.
  5. K

İphone Se3 2022 ikinci el alınır mı?

Merhaba arkadaşlar ikinci el iphone se3 buldum 16k fiyatına. İphone Se3 ün tasarımı ilgimi çekti. Alınır mı başka öneri var mıdır?
  6. K

Öneri 3000 tl altı tkl red switch klavye önerisi önerisi

Arkadaşlar klavye arıyorum fakat bi türlü bulamadım. Öneriniz varsa
  7. K

Öneri 2024 yılında HyperX Alloy Origins Core alınır mı?

HyperX Alloy Origins Core alınır mı? Başka tkl öneriniz var mıdır?
  8. K

Öneri 2000 tl bu tkl iyi midir 2024 yılında.

Alloy Origins Core almayı düşünüyorum alınır mı? Başka öneriniz var mıdır?
  9. K

Pc Hocası yeni 4070 sistem satın aldım 40000 tl ramleri 32 yapıp nasıl olmuştur?

https://www.gaming.gen.tr/urun/542715/pc-hocasi-gg10-2-amd-ryzen-5-7600-tray-asus-dual-geforce-rtx-4070-evo-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi-star-wars-outlaws-hediyeli/ Bu sistemi ramleri 32 gb yapıp aldım 4070 ve ryzen 5 7600 nasıl olur uzun yıllar idare eder mi? İyi bir seçim...
Geri