Arama sonuçları: *

• Users: H.Sozer
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Word dark moda geçti yardım edin.

Word programım dark moda geçti sayfalar ve arka plan seçenekler vs her sey siyah. Bunu eski halıne nasıl getiirim veya word nasıl sıfırlanıyor. GOOGLE'da bir kaynak bulamadım.
  2. H

Acil yardım. İki laptop arasındayım

Arkadaslar iyi aksamlar. Universite için kullanacağım ve yüksek bir program açmayacağım. word ve crom gibi platformlar kullanıp günlük işlerimi halledeceğim bir laptop bakıyorum. Bu iki seçenek arasında git gel yaşıyorum. Yorumlarınızı beklıyorum. Önce sebebi sonra kimi seçtiğin :D 1...
  3. H

Öğrenci işi laptop 6-7k

Herkese iyi akşamlar dilerim. Üniversite için laptop araştırıyorum. Burdan doğru pc'yi bulacağıma inanıyorum Çok oyun oynanmayacak Tasarımı şık olan Şarzı kısa sürede bitmeyen bir laptop araştırıyorum. Asus markasını seviyorum asus tercihimdir ama farklı önerilerinizi bekliyorum. Bütçem...
  4. H

Hazır Sistem ÖNERİSİ

Dostlar iş bilgisayarı olarak 3500 tl bütçe ile alınacak en iyi hazır sistem sizce nedir ? Sistemde sadece crom üzerinden işlemler yapılacak. https://www.itopya.com/apu-strike-amd-ryzen-3-4300ge-8gb-ddr4-240gb-ssd-masaustu-bilgisayar/ Ram'i 16 gb seçtikten sonra sizce nasıl bir kasa olur bu ...
  5. H

BU DEVİRDE DÜŞÜK BÜTÇELİ KASA YARDIMI

Dostlar sadece crom'da işlem yapacağım bir masaüstü sistem ihtiyacım var. Apu sistem düşünüyorum ama sizce ömrü az mı olur ? Bütçem 4.000 tl. Bu bütçe ile toplama değil de hazır sistem ihtiyacım var malesef çünkü çok acil gerekli...
  6. H

Klavyem BOZUK mu ? Razer klavye

Razer klavyemde w tuşuna basınca 'wdsawdawdsaawd' yazıyor devamlı. Yani 1 kere w ya basınca bunu yazıyor arkadaslar noluyor sizce
  7. H

En iyi kablosuz mouse(gaming)

Dostlar şaunda razer deathadder elite kullanıyorum. Kablosuz mouse'a gecıs yapmak ıstıyorum. Fiyat olarak 1000 lira civarlarında en iyi tekpime süreli gaming mouse nedir _???_ Bu arada razer'ın kablosuz bır faresı vardı şarz etmek ıcın ayrı bır yuvası vardı ısın bıtınce ona koyuyordun sarz...
  8. H

4000-4500 tl ye iş için alınabilecek laptop önerisi

Dostlar bu fiyata kral bir şey çıkarırsınız ben güveniyorum size. https://www.hepsiburada.com/acer-aspire-3-a315-23-amd-ryzen-5-3500u-8gb-256gb-ssd-linux-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nx-hvtey-00b-p-HBV000019OVLQ?magaza=Hepsiburada Şöyle bir şey buldum ama ne dersiniz ?
  9. H

Wolfteam neden hala steamda değil ?

Arkadaslar lise zamanlarımda bu oyunu oynardım. Ayın 18.de hilesiz steamda olacak mukabbeti döndü ama ben steamdan ulaşamıyorum. Kendi sitesinden de ındırmıycem zaten oyle steamdan oynıyım dıye yuklemek ıstıyorum sadece. Bu oyun neden steamda degıl gelmeyecek mi ? bılgısı olan var mı ?
  10. H

DC'DE OBS'nin kamerasını nasıl kullanırım ?

Selamlar, piranha 9635 marka modelli kameramı aldım. Tak çalıştır oldugu ıcın girdim kameraya inanılmaz karanlık piksel piksel bi kamera cıktı. Daha sonrasında OBS den yaptıgım ayarlamalar ıle guzel bir sonuc elde ettim. Ben bu obs deki kamerayı dcc de kullanabılır mıyım ? Veya piranha 9635...
  11. H

Ücretli en iyi virüs programı önerisi !

Arkadaslar yıllık ücreti kabul edilebilir bir seviyede olup bireysel olarak kullanacağım ve kalitesinin yanında bilgisayarı da arkada çalışırken çok yormayacak bir anti-virüs programı arıyorum. Şuanda McAfee kullanıyorum sizce devam etmeli miyim ? Önerilerinizi ve tecrübelerinizi paylasırsanız...
  12. H

En iyi Virüs Programı

Ücretli olarak en iyi virüs progarmı hangisi
  13. H

Laptobumda Cyberpunk kasar mı ?

Selam dostlar. Cyberpunk aldım ama bazı kaynaklarda yok işte 3080 de 60 fps aldık muhabbetı vs var. Steam da 2 saat den az oynarsam iade edicem zaten sizce bu laptopda kasar mı Cyberpunk...
  14. H

Yardım İdeal Laptop sıcaklığı ne olmalı

Arkadaslar selam ağır oyunlarda CPU derecem 81 82 oluyor lol valo vs gıbı oyunlarda 75 derece oluyor sizce normal mı ?
  15. H

Masaüstümde belirden dosya ?

arkadaslar normal takılırken masaustumde bi not dosyası geldi ve şu yazıyordu [1117/131708.854:ERROR:directory_reader_win.cc(43)] FindFirstFile: Sistem belirtilen yolu bulamiyor. (0x3) Bu nedir ?
  16. H

Bu ağa bağlanılamıyor hatası

Arkadaşlar ınternet baya bı yavasladı sonra bi res atıyım dedım wifiye res attım 3 4 dk sonra telefona baglandım ama pc de boyle bır hata alıyorum. Biraz arastırdım ama 1 saatlik işler anlatıyolar bunun basıt bı yolu yok mu ? pc yı kapadım wifiye reset attım bıdaha vss ama yok ?
  17. H

KOD yazilim ile ugrasanlar bu isi nasil yapiyor

pi=22/7 r=eval(input(*radius of sphere ;")) volume=4/3*(pi*r**3) print("Volume is : , volume) bu kodu yazdiktan sonra = SyntaxError: invalid syntax hatasi aliyorum dogrusu nedir yazilim bilmiyorum ama dersim var. Online derslerden de anlamiyorum yardimci olur musunuz
  18. H

Corsair hs70 VS Cloud II

Arkadaşlar şuanda Hyper X cloud 2 kullanmaktayım. kafamın üsünde biraz ağrı yapıyor. Daha konforlu ama bir yandan da cloud 2 nin gaming ses performansından ödün vermiyeceğim kulaklık onerir misiniz ? Bir yandan da kablodan bıktığım için kablosuz düşünüyorum corsair hs70 modeli sizce dediğim...
  19. H

Windows Key mavi ekranı çözer mi ?

Arkadaşlar dün kasam geldi 3 4 kere mavi ekran aldım bugun windows key yazmadıgım icin olabilir mi acaba ne yapmam gerek ?? İtopyadan aldım adamları arayıp mavi ekran verıyor alın şunu da dıyemıyorum. Yepyeni malıma boyle olunca canım sıkıldı onerılerınız neler ?
  20. H

Mavi Ekran Neden Olur ?

Arkadaslar ıtopyadan 1660ti li bir sistem aldım bugun mavi ekran verdi bilgisayarda bir şeyler yanlış gidiyor diyip mavi ekran verdi ve kendini yeniden başlattı. Bunun nedenleri nerlerdi biilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Geri