Arama sonuçları: *

• Users: Cihan3302
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Sade koşu için hangi ayakkabı tercih edilmeli ?

Arkadaşlar merhaba sadece koşu yaparken kullanmak için bir ayakkabı alacağım fazla bütçe ayırmak istemiyorum şöyle bir ayakkabı buldum dış materyali triko kumaş zamanla yırtılma olur mu ? normalde aldığım tekstil materyali kullanılmış ayakkabılar ayak parmaklarının eklem noktasından yırtılar bu...
  2. C

Laptop vram miktarı nasıl arttırılır ?

Merhaba Ryzen 5 5625u işlemcili bir laptop var vram 512 mb bunu arttırmanın bir yolu varmı sistem belleği 16 gb
  3. C

Bilgisayar sürücüleri nasıl güncellenir ?

Merhaba yeni laptop aldım freedos geldi windows 10 kurdum şimdi sürücüleri güncellemek istiyorum 3 yıldır kullanmıyorum bilgşsayar hatırladığım kadarıyla driver booster var ama zararlı denmişti diye hatırlıyorum öneriniz varmı yoksa tek tek mi kurmam lazım ?
  4. C

Windows ISO dosyasını Zarchiver ile klasöre çıkartıp flasha atsam olurmu

freedos laptop aldım ikinci bilgisayar yok telefon üzerinden otg bağlantısı ile ISO dosyasını rar programı ile dosys çıkartıp çıkan dosyaları flasha atar isem yazdırmış olurmuyum
  5. C

Kuu marka i51035g1 işlemcili laptop nasıldır?

Merhaba kuu marka 15 1035g1 işlemcili 16 GB ramli 512 GB SSD li bir laptop var ders çalışmak, gündelik kullanım ve günde birkaç kez LoL oynamak için düşünüyorum ( ikinci el )
  6. C

Ders çalışmak ve gündelik kullanım için laptop önerisi

Merhaba ders çalışmak ve gündelik kullanım için bir laptop almayı düşünüyorum daha önceki iki laptop deneyimimden sonra minimum 16 GB ramli bir laptop alacağım gibi internette celeron işlemcili laptoplar var 16 GB ramli ıntelin sitesinden özelliklerine baktım tahminimce beni sinir hastası edecek...
  7. C

Xiaomi Redmi Note 8 Pro arka cam nasıl açılır ve geri yapıştırılır

Merhaba. Xiaomi Redmi Note 8 Pro kullanıyorum 5 ay önce batarya değişmeme rağmen şarjı çok kötü gidiyor bu sefer Deji kullanmayı düşünüyorum ve şarj soketi bozuk sanırım Type-C kablo çok sallanıyor ama diğer cihazlarda sallanmıyor. Arka kapağı evde söküp kendim batarya ve şarj soketini...
  8. C

Telefona Rom atmak için gerekli bilgisayar programları nelerdir?

Merhaba telefoncunun 650 TL istediği şeyi otg bağlantısı ile ikinci bir telefonla hallettim bilgisayar almayı düşünüyorum telefonla ilgili şeyler için telefoncuların kullandığı bilgisayar programları tam olarak neler acaba?
  9. C

Ekran değişimi sonrası lastikler kaç saat beklemeli

Merhaba 17.46 itibari ile neredeyse 5 saat olacak lastikler daha ne kadar beklemeli.
Geri