Arama sonuçları: *

• Users: BerQY
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. BerQY

MSI MAG A1000GL "TEKNİK VS" MSI MPG A1000G

Merhaba, teknik olarak fark ne ve farklı olan şey ne işe yarıyor bilgi almak için bu konuyu açtım. Şimdi tercihim MAG A1000GL fakat MPG A1000G piyasaya sürülmüş olsa onu almak isterim ama ne zaman gelir Allah bilir. Şimdi PCI-e 6+2 6 MPG 1000 / PCI-e 6+2 4 MAG 1000. mesela bunun böyle olması ne...
  2. BerQY

Furmark GPU Usage Drop Neden Olur?

Merhaba, GALAX 4080 super SG modelini alacağım 2. El olarak, fakat furmark testinde garip bulduğum bir şey var psu mu yetersiz bilmiyorum ama GPU usage sürekli droplanıyor. Muadil testlerde bu değer çok sabit kalıyor sebebi ve sorunu nedir? Test 1920x1080 yapıldı
  3. BerQY

PSU yazılımsal olarak 3.1 ATX 5.1 PCI-e destekler mi?

Merhaba bende MSI MPG A1000G güç kaynağı mevcut kutusunda ATX 3.0 ve PCI-e 5.0 yazıyor ama aynı ürün kodunu arattığım zaman MSI sitesinde ATX 3.1 ve PCI-e 5.1 yazıyor. Ben ürünü alalı biraz oldu, şimdi benim ürünüm de kutusunda yazmamasına rağmen destekler mi bu yazılımsal bir şey mi yoksa...
  4. BerQY

Her yönden kaliteli kulaklık önerisi?

Merhaba, uzun süredir kulaklıkları araştırıyorum fakat anlamadığım şey şu, tonlarca iyi yorum görürken diyorum ki evet aradığım kulaklığı buldum sonra biraz daha araştırıyorum tonlarca kötü yorum görüyorum ve kulaklığı kafamdan eliyorum eleye eleye kulaklık kalmadı alamadıkça da fiyatları...
  5. BerQY

Hangi termal macunu tercih etmeliyim?

Merhaba, birkaç termal macun arasında kaldım. İnce detayları bilmiyorum araştırıp testlerde iyi sonuç alan iki macunu sizinle paylaşacağım fakat daha iyi bir soğutma opsiyonu olan macun varsa önerilerinizi de bekliyorum. İşlemci 7800x3D...
  6. BerQY

Aynı marka farklı desen mouse pad sorun yaratır mı?

Merhaba Klasse Longteng huoyun Special Edition mouse padini alacağım fakat full siyah bir sistem dizdiğim için siyah tercih etmek istiyorum. Diğer yandan kasa full MSI olduğu için aynı padin drakonos desenlisini almak da istiyorum ama o sarı renkleri ile full siyahın estetiğini bozar mı diye...
  7. BerQY

Kulaklık ve mikrofonu kasaya mı anakarta mı takmalıyım?

Merhaba, kulaklığımı ve mikrofonumu kasaya taksam olur mu? Yoksa üst düzey olan anakartıma takmalı mıyım? Anakartım MSI MPG X670E Carbon, Realtek ALC4080 var. Bir diğer duyduğum konu ise USB'ye değil de jak kısmına takmak USB'den çok daha sağlıklıymış, anakartın ses kartını kullanma açısından...
  8. BerQY

Monitör standı kullanırken port yuvaları zarar görür mü?

Merhaba, monitör standı almak istiyorum fakat kafama bir şey takıldı. Monitörü standa takınca DisplayPort yuvası ya da hangi yuva kullanılıyorsa, hareketlere bağlı olarak bozulmaz mı? Birkaç görsel koyacağım, en son fotoğraf'da bulunan duruş mesela bu duruşta sanki DisplayPort yuvasını...
  9. BerQY

Steelseries Mousepad mi yoksa klasse mi tercih etmeliyim?

*SteelSeries QcK XXL *Klasse Longteng Huoyun SE Bu iki mousepad arasında kaldım, fiyatın önemi yok sadece kalite ve fps,moba tarzı oyunlar oynarken hem ince hassasiyet ile haraket edebilmek hem de biraz kaygan olmasını istiyorum. Mouse markam deathhader v3, optik bir sensöre sahip bu iki MP...
  10. BerQY

Mouse monitöre bağlanırsa daha az gecikme olur mu?

Merhaba, bir yerde okumuştum mouse kasanın arkasına takılırsa sinyal anakarta ordan da monitöre mi ne iletiliyormuş böyle bir şeydi tam detaylı hatırlamıyorum fakat bunu gecikmeyi düşürmek için direkt monitöre usb ile bağlanırsa aradan anakart trafiği gidicek direkt monitöre sinyal göndericek...
  11. BerQY

Teknosadan indirimle mouse aldım sorun yaşar mıyım?

Merhaba, Razer deathhader v3 adlı fareyi normalde 2200 tl iken teknosada indirimli olarak 1500tl ye aldım fakat teknosa gibi bir firma için bu kadar indirim normal mi? İade edilmiş yada teşhir ürün gönderme ihtimalleri var mı?
  12. BerQY

Yardım Yeni aldığım monitörün ekranında problem mi var?

Merhaba, bilgisayar topluyorum ve monitörü indirimde yakaladığım için bilgisayarı toplayamadan monitörü aldım. Monitörü denemek için laptop'a evde bulduğum hdmı ile bağladım 120hz destekliyor ne kadar eski bilmiyorum. ölü pixel, backlight bleed testi falan yapıp kontrol etmek istedim, bir kaç...
  13. BerQY

Pcie 5x2 ile Pcie 5x4 farkı nedir?

Pcie 5 SSD alıcam, epey sitesinde pcie 5 seceneği olarak 5 x 2 ile 5 x 4 seceneklerini sundu, hangisi en iyisi ve ne anlama geliyor aydınlatırsanız sevinirim.
  14. BerQY

Aynı ekran kartının furmark testi tutarsız neden?

Kartı alacağım kişi 1920x1080, Pchocasinin yaptiği test de 4K bir test bu detaylar şimdilik tamam. Pchocasının testinde ekran kartı markasının altında OpenGL yazıyor VRAM %11 kullanıyor, Core 1740MHz çalışıyor, temp 58, hotspot da 66 civarı, en üstte de test kısmı FurMark ( GL ) ve FPS de kartı...
  15. BerQY

2.El Ekran Kartı Alıcam Ama Furmark Testinde Gariplik Var Neden?

2.el ekran kartı alıcam GALAX 4080 super SG 4 fan modeli, fakat pchocasının yaptığı test ile ekran kartını alacağım kisinin furmark testinde garip farklılıklar var bunların neden olduğunu neyin yanlış yapıldığını veya normal olup olmadığını bildirirseniz sevinirim. Şimdi olay şu kartı alacağım...
  16. BerQY

Ekran Kartı Ve Işlemci Alıcam, Yeni Serileri Çıkınca Fiyat Çok Düşer Mi?

Merhaba, GALAX 4080 super SG 4 fanlı modeli ( Galiba 4080super de S tier bir model ) ve Ryzen 7 7800x3d. İkisi de tertemiz 2 hafta kullanılmış ikisinin de alınma tarihi 7 ile 9 ekim. Bu 2 ürünü 2. El olarak 50 bin e satın almayı düşünüyorum sıfır fiyatlarının toplamı 58 bin civarı. Şimdi sorum...
  17. BerQY

Aldığınız ürünün kutu içeriği hiç eksik geldi mi?

merhaba sıfır bir anakart kutu içeriğinde olması gereken şeylerin olmadığına hiç denk geldiniz mi? Mesela gelen anakartın içeriğinde wifi anteni ve wifi anteninin tutacağı var ve bunların bulunduğu poşet mühürlü tamam mı, her kutu açılımını izledim hepsinde var benim kutuda poşet mühürlü ama...
  18. BerQY

Çözüldü✓ Bilgisayar topluyorum ama extra bir kabloya yada parçaya ihtiyacım var mı?

Merhaba bu konuyu şu yüzden açıyorum, bir aralar 4000 serisi ekran kartları için, tam güç çekemiyor güç kablosu eriyor, extra olarak kendiniz bilmem ne kablosu almanız gerekir yoksa sorun yaşarsınız gibi bir furya çıkmıştı. O sıralar bilgisayar toplamadığım için umursamadım ama şimdi topluyorum...
  19. BerQY

Çözüldü✓ Bilgisayar parçalarını toplamak için 29 kasım ( blackfriday ) beklemeli miyim?

Kalan parçalarımı almak için 29 kasımı beklemeli miyim bilgisayar parçaları indirime girer mi? Beklersem ve kayda değer bir indirim olmazsa zarar edicem çünkü her geçen gün zamlanıyor. Ne yapmalıyım?
  20. BerQY

Çözüldü✓ Aldığım ram'in problemi var mı?

Merhaba Gskill markasının trident Z5 neo ram'ini aldım fakat aldığım ram'in ne incelemesi ne videosu hiçbir şeyini bulamadım kodu bu (F5-6400J3039G16GX2-TZ5NR) Bu ram'i seçmemin amacı 6400mhz cl30 olmasıydı, fiyatı da bana okey olduğu için cl32 yerine cl30 alayım dedim bu ram'i tercih ettim ama...
Geri