Arama sonuçları: *

• Users: emrecyln
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. emrecyln

Kule tipi soğutucu ile R9 9900x soğur mu?

Arkadaşlar selam, sistemimde ekran kartı yok. İşlemci için hangi kule tipi işlemciyi tavsiye edersiniz?
  2. emrecyln

9900x işlemci ile uyumlu anakart Asus Prime x870-P

Selamlar, sistemim bir iş istasyonu olacak ve ekran kartı olmayacak. Asus Prime x870-P modelini düşündüm ama gereksiz mi diye düşünüyorum. b650m koysam performans problemi yaşar mıyım? Onun dışında Asus Prime x870-P'nin display port görevi yapabilen type-c girişi olduğu yazıyor. Bu kartı...
  3. emrecyln

Oyun dışı sistem tavsiyesi R 9900x

Selamlar, forumda oyun için yüzlerce tavsiye bulunuyor ama oyun odaklı olmayan bir sistem tavsiyesine ihtiyacım var. Oynayacağım maksimum oyun ayda 1-2 kez csgo olacaktır. O yüzden sanıyorum ki giriş seviyesi bir grafik kartı veya dahili bir kart işimi görecektir. Bunun dışında maksimum işlemci...
  4. emrecyln

İş Ağırlıklı Sistem Tavsiyesi

Selamlar, genel olarak iş için kullanacağım bir sisteme ihtiyacım var. Yazılım geliştiriyorum bu yüzden Ram ve işlemci tarafına ağırlık vermem gerekiyor. Bunun dışında ortalama bir ekran kartı da koyabilirim. Aslında APU düşündüm ama ekran kartı fiyatları çok yüksek olmadığı için vazgeçtim. 30...
Geri