Arama sonuçları: *

• Users: aquirox
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

4-6k monitör önerisi

Merhabalar bütçem max 6k ve bu monitörü düşündüm https://www.hepsiburada.com/rampage-crimson-cr25r300f-25-300hz-1ms-csot-fast-ips-fhd-freesync-g-sync-pc-flat-oyuncu-monitoru-pm-HBC00009JKU36 sizce almalı mıyım kullanan vs var mı yoksa bu bantlarda önerebileceğiniz monitör var mıdır
  2. A

20-25k arası sistem önerisi

Merhabalar genellikle valo cs lol tarzı oyunlar oynuyorum ve bu sistemi almayı düşünüyorum kısa vadede https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-14400f-rx-7600-h610m-480gb-ssd-16gb-ram.html sizce nasıl öneri alabilir miyim
  3. A

Çözüldü✓ 5k bandında monitör önerisi

Genellikle valo cs lol gibi oyunlar oynuyorum tavsiyeleriniz bekliyorum
  4. A

40k bütçe pc+monitör tavsiyesi

Arkadaşım pc almak istiyor bütçesi 30k pc 10k monitör şeklinde düşünüyor. Genellikle valo,lol,cs oynuyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum
  5. A

Çözüldü✓ Kasa ve Monitör önerisi

Selamlar, max 50-55k bütçe ile pc+monitör çekmek istiyorum. Bu sistemi buradan bir arkadaş önerdi ama taksitle alabilirim.Monitör kısmında bir bilgim yok.Pcyi oyun için istiyorum ilerde yayın açabilirim belki. Genelde cs lol valo rdr rust gibi oyunlar oyunuyorum.Sizlerin önerisini bekliyorum
  6. A

Çözüldü✓ 45-50k ile pc+monitör önerisi

Merhabalar,genelde cs,lol,rust,rdr tarzı oyunlar oynamaktan keyif alıyorum ve yaklaşık 9 yıldır eski bilgisayarım var fakat artık çoğu düşük fpsli oyunlarda droplar ve 30fps oynatıyor.Yeni bir sistem alabilecek durumdayım fakat piyasayı bilmiyorum. Bütçe 45-50k arası fakat 3 taksitle almak ve...
  7. A

40K sistem toplama (monitör)

Merhabalar, yakın zamanda monitör dahil olmak üzere toplama kasa almak istiyorum. 180hz monitör işimi görür diye düşünüyorum fakat ne monitör f/p kısmında ne de kasa konusunda fiyat bilgim var. Yardımcı olabilecek var mı?
  8. A

20-22k arası sistem toplama (monitör+klavye 30k toplam)

Merhabalar 29-30k arası pc + monitör +klavye almayı düşünüyorum yeni fiyatlardan haberdar değilim nerelerden alınır vs diye yardımcı olabilir misiniz
  9. A

Pc açık ama ekran gelmiyor klavye mouse çalışmıyor

Merhabalar dün gece bilgisayarım sorunsuz bir şekilde çalışıyordu ve işim bittiğinde kapattım. Sabah açmayı denediğimde kasada güç olduğunu ama ekranın gelmediğini gördüm. Monitör ile bir sorun olduğunu düşünüp başka kablo ile TV'ye taktım fakat orda da bir görüntü alamadım. Ardından ilk başta...
  10. A

I5 2400 gtx 1050 2gb uyumlu mudur

Merhabalar, başlıktan da görüleceği gibi bu 2 bileşenlere sahibim darboğaz yapar mı veya ilerde bir sorun çıkarır mı bilgi verebilir misiniz. (anakart ipxsb-h61)
  11. A

I5 2400 ile gtx 1050 2gb darboğaz yapar mı

Merhabalar, başlıktan da görüleceği gibi eski bir pcye sahibim ve bu ekipmanlar bir sıkıntı çıkarır mı ve fps bakımından oyunlarda ne performans verir bilmiyorum nasıl öğrenebilirim bilgi verebilir misiniz anakart ipxsb-h61 8gb ram+6gb ram ddr3 650w
  12. A

Psu yandı yardım edecek var mı

Merhabalar, dün güç kaynağı aniden çalışmamaya başladı power düğmesine bastığım zaman pc çalışmıyor. Aynı güç kablosuyla eski pcde çalıştırmak istediğimde çalışıyor. Eski powersupply takmak istiyorum ve eski pcdeki işlemcim i5 2400 3.1 ghz anakart pegatron ipxsb h61 6gb ram bulunuyor. Bu pcye...
  13. A

Öneri Ajazz 159 PRO alınır mı

Merhabalar başlıktan da anlaşılacağı üzere bu mouse almak istiyorum kupon ve kredi indirimiyle birlikte 1.1k oluyor sizce mouse'u almak mantıklı mı 1731090790 ek olarak bu bütçelerde daha iyi bir mouse önerisi varsa alabilirim
  14. A

Çözüldü✓ Psu güç kablosundan yanık kokusu var

Merhabalar, biraz önce pcnin olduğu odada yanık kokusu vardı baktım güç kablosu yanmış dumanlar çıkıyordu başka güç kablosuyla denedim elektrik sesleri geliyor takarken bende çarpar diye fazla kurcalamadım psunun olduğu yerde yanık kokusu devam ediyor. Yedek kablonun bozuk olma ihtimalini de...
  15. A

Öneri Ayakkabı önerisi olan var mı?

Merhabalar, malum kasım ayı indirimleri varken güzel indirimli ayakkabı önerisi olan var mı. Bütçe max 1.5k
  16. A

Yardım Temu'dan ayakkabı alınır mı?

Merhabalar, Temudan mouse siparişi vereceğim fakat istenen fiyat olmadığı için ayakkabıyla birlikte almaya karar verdim fakat ayakkabı ilk defa alacağım. Alan arkadaşlar varsa bilgilendirebilir mi
  17. A

Temu 2 ürün ücretsiz

Merhabalar, temudan çarkı çevirip 2 ücretsiz ürün hakkı kazandım ve ürünleri seçtim fakat devamında 580tl ödeme yapmam gerekiyor diye ürün seçtirdi ve aslında ücretsiz olan hakkımı ve 4 ürün ile birlikte 1k ödeme yapmamı istiyor ben mi yapamadım bilmiyorum bilen var mıdır
  18. A

Çözüldü✓ Ajazz hangi mouse modelini almalıyım

Merhabalar, Temuda ajazz mouse için baya iyi indirimler mevcut. Ajazz aj159pro beyazını almayı düşünüyorum fakat diğer mouse modelleri daha iyi midir bilmiyorum.Sizce ne yapmalıyım
  19. A

Çözüldü✓ Aula mı Ajazz mı alınmalı

Merhabalar, klavye için temuda iyi indirime giren 2 klavye var. Hangisini tercih etmeliyim ve hangi modelini almalıyım.
  20. A

50-55k bilgisayar tavsiyesi (Monitörle birlikte)

Merhabalar, Kasım kampanyaları ile birlikte monitörle birlikte 50k bütçe ile bilgisayar önerisi almak istiyorum. Tercihen amd işlemci ve haliyle ddr5 tercih ediyorum. Hoş görünüşlü f/p ve haliyle de sıvı soğutmalı kasa önerisi alabilir miyim. Kampanyaya göre kulaklık önerisi de alabilirim.
Geri