Arama sonuçları: *

• Users: Slydf
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

2K F/P Monitör lazım

Sizden ricam 2K monitör önerisi lazım, oyun oynarken kullanicam genellikle Hz içinse yüksek olmasına gerek yok, ortalama birşeyler yeterli olur
  2. S

Bilgisayarımda neyi değiştirmeliyim

Arkadaşlar yakın zamanda bilgisayarımdaki parçaları değiştirmek istiyorum ama bu konuda çok bilgim olmadığı için sizden ayrdım istiyorum, bilgisayarda ne iyidir yada atıyorum işlemci yükseltmesi gerekiyordur ama anakart yetersizdir vs. Sistem Özellikleri: Ekran Kartı: GIGABYTE Radeon RX 7800 XT...
  3. S

Sistemim için yeni işlemci

Arkadaşlar elimde Rx7800XT ve ryzen 5 7600 işlemcim var islemcimi geliştirmeyi düşünüyorum ama ne alsam bilemedim yine amd bir işlemci onerebilirmisiniz Not: Bütçe için bir şey yazmıyorum bu ekran kartını biraz daha kullanmayı düşünüyorum buna uygun yazarsanız sevinirim
  4. S

Ucuza windows key almayı düşünüyorum

İtemsatistan key almayi düşünüyorum fikirlerinizi alabilirmiyim
  5. S

Oyun kolu önerisi lazım

Daha önce hiç bu topa görmediğim için sizden oyun kolu önerisi istiyorumPC için, tercihim ps5 tarzında, şimdiden teşekkürler fiyat kısmında ise ilk başta biraz düşük birseyler almak istiyorum
  6. S

Sıkıntı yaşar mıyım?

İşlemcim ryzen 5 7600 ekran kartım ise RX 7800 XT, bu iki parça birbirine yeterki? Sıkıntı yaşar mıyım?
  7. S

Mikrofonlu kulaklık önerisi lazım

Arkadaşlar koblolu kablosuz fark etmez mikrofonlu kulaklık lazim 2k civarına
  8. S

Hazır sistem almayı düşünüyorum.

Bu sistemi almayı düşünüyorum, sizce nasıl? https://www.itopya.com/loot-v3-amd-ryzen-5-7600-gigabyte-radeon-rx-7700-xt-12gb-16gb-ddr5-1tb-m2-ssd-amd-radeon-_h29370
  9. S

35-40k arası sistem önerisi

40 bin bütçem var ancak 1 2bin lira daha üstüne çıkabilirim, sistem önerirseniz çok memnun kalırım AMD işlemcisi olması tercihimdir. Monitörüm: https://www.gaming.gen.tr/urun/527686/asus-tuf-gaming-vg249q3r-23-8-inc-180hz-1ms-full-hd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor/
  10. S

Hazır sistem almak istiyorum onerilerinizi alabilirmiyim

Bütçeyi ortalama bir rakam verdim ufak tefek ayarlamalar yapabilecek kadar daha para ekleyebilirim. En azindan 2k bir sistem olmasını istiyorum ve oyun oynayacağım herhangi bir iş için kullanmicam
Geri