Arama sonuçları: *

• Users: fr13ndsx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. fr13ndsx

Öneri Hyperx Cloud 3 S Wireless ve Hyperx Cloud 3 Wireless karşılaştırma

Merhaba herkese Hyperx Cloud 3 S wireless almayı düşünüyorum. Hyperx Cloud 3 Wireless arasında ne farklar ve içinden pop filter çıkıyormu mikrofon için
  2. fr13ndsx

İphone Oyun içi satın alım yapılmıyor

Oyun içince satın alım yapamıyorum kartımda bakiye var internet alışverişine açık sorun nedir çözemedim
  3. fr13ndsx

Yardım Appstore ugulama içi satın alım yapılmıyor

Appstore oyun içi satın alım yapılmıyoe böyle bir hata alıyorum. Her yöntemi denedim kartın alışverişi açık dah önce alabiliyordum artık alamıyorum
  4. fr13ndsx

Yardım Airpods pro 1. nesil silikon uç uyumu

Airpods pro 1. nesil kulaklığın silikon uçlarını değiştireceğim ama bulamıyorum. Pro 2. nesil silikon uçları takabilirmiyim uyumlu mu ?
  5. fr13ndsx

Yardım League of Legends hata tespit ettik uyarısı

Oyuna girerken bi anda böyle bi hata aldım oyunu sildim tekrar yükledim, hextec tool kurdum dosyaları en yeniledim, uyumluluk sorunu giderme yaptım ama geçmedi nasıl halledebiliriz bu sorunu
  6. fr13ndsx

Kedi maması tavsiyesi

Kedim 1 yaşında british kısır değil 1 yıldır royale canin kittin kullanıyorum ama değiştirmek istiyorum artık yetişkin mamasına geçmek istiyorum hangi markalar iyi ve kısır olmayan kedime kısırlaştırılmış kedi maması vermek zararlı olur mu
  7. fr13ndsx

Protein tozu önerisi

Suplementler ve bigjoy whey arasında kararsız kaldım ikisini de kullanmadım daha önce hangisini önerirsiniz. Mevcut indirim kodu varmı?
  8. fr13ndsx

Mısırda apple ürünlerinin fiyatları ucuz mu

Mısırda apple watch seris 9 fiyatı nedir bilen varmı ucuzmu fiyatları bize göre
  9. fr13ndsx

Yardım Apple watch se 44mm yurt dışı cihazı

Merhabalar arkadaşım vasıtasıyla iknici el bir apple watch se 44mm siyah alacağım 9500 istiyor sıfır fakat cihaz hollandadan alınmış burda garantisi kaç yıl ve ne kadar bir fiyat teklif etmeliyim detaylarıla anlatacak olursa buyursun nelere dikkat etmem gerekiyor neler önemli yardım 40mm ve 44mm...
  10. fr13ndsx

Yardım Apple watch se yurt dışı garantisi

Merhabalar arkadaşım vasıtasıyla iknici el bir apple watch se 44mm siyah alacağım fakat cihaz hollandadan alınmış burda garantisi kaç yıl ve ne kadar bir fiyat teklif etmeliyim detaylarıla anlatacak olursa buyursun nelere dikkat etmem gerekiyor neler önemli yardım
  11. fr13ndsx

Öneri F/P mikrofon önerisi

200-300 arası bi harici mikrofon arıyorum ses kalitesi iyi ortam seslerini almayan laptop kullandığım için fan sesi çok geliyor bunu almasa sesimi net iletse benim için kafii.
  12. fr13ndsx

Öneri Bir flash oyun arıyorum

Arkadaşlar çocukluğumda oynadığım 2008-2009 yıllarında olan bir flash oyun arıyorum. Oyun Virtua Cop 2 gibi oyunların olduğu bir dosyanın içindeydi. Oyuna mini street fight karakterleri gibi özel skiller atan karakterlere ilerlemeli diye tabir edilen bir oyun tarzı vardı. Oyunun ismini veya oyun...
  13. fr13ndsx

Yardım İphone yedekleme nasıl yaparım

arkadaşlar telefonum sürekli açıp kapanıyor şarjda olduğunda iphone 7 kullanıyorum nasıl yedekleyebilirim bi yöntem varmı yedekleyecek telefon kapalıyken icloud üzerinden yedekleme yapabilirmiyim
  14. fr13ndsx

Yardım Orjinal apple typec lifgtning kablo

Merhabalar orjinal apple kablosunu nerden temin edebilirim sitesinde mevcut değil
  15. fr13ndsx

Toplama pc tavsiyesi

Herkese merhaba elimde Asus GeForce GTX 750 Ti Strix OC 2GB bir ekran kartı var kendime oyun için çoğu online veya sp oyunu orta veya düşük ayarlarda akıcı bir şekilde oynatacak bir bilgisayar toplamak istiyorum bunun için pc bileşenlerini birbirine uyumlu ve birazda hesaplı olacak şekilde...
  16. fr13ndsx

2.el pc toplama yardımı

2. El bir bilgisayar toplamak istiyorum bütçem bunun için 2000-2500 tl civarlarında. Çok fazla hikaye oyunu oynayan biri değilim ara sıra oynarım. Genellikle fps ve online oyunlar oynuyorum. Bu tarz oyunlarda akıcı bir şekilde 1080p orta-düşük seviyede oyun oynatacak bir bilgisayar toplamak...
  17. fr13ndsx

ASRock A320M anakart herhangi bir 3000 MHz RAM olur mu?

ASRock A320M model bir anakarta herhangi bir 3000mhz ram olurmu benim aklımdaki ram xpg d60 buna uyumlu olurmu ?
  18. fr13ndsx

Yardım 350-450 TL arası 500 W psu'lu RGB kasa

Max 450 TL bütçe ile 1650 super besleyebilecek 500w psu'lu rgb kasa arıyorum önerisi olan varmı acaba yardımcı olabilecek ?
  19. fr13ndsx

1650 Super'li Sistem tavsiyesi

4000 TL bütçe ile 1650 süperli bir sistem almak istiyorum hangi bileşenleri kullanmam gerekiyor
  20. fr13ndsx

Yardım 250-300 TL gaming kulaklık

Son 2 gündür araştırıyorum fakat karar veremedim max. 300TL bir bütçeye sahibim. F/P bir kulaklık önerisi olan varsa paylaşsın lütfen. Bir yerde iyi denilen kulaklık bir kaç yerde kötü deniyor karar veremedim. Üzerine 100-200 koy şunu al gibi öneride bulunmayın bütçe belli.
Geri