Arama sonuçları: *

• Users: ardzq
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ardzq

.com.tr alan adı alma işlemi sıkıntısı yardım

Arkadaşlar herkese iyi forumlar .com.tr uzantılı bir alan adı satın aldım türkiye merkezli bir siteden hosting de aldım aynı yerden sitemi aktifleştirecektim tüm işlemleri yaptım ama olmadı daha sonra destek ekbine yazdım belge onayı istediler bu alan adında kullandığım ismin benim adıma...
  2. ardzq

Mimarlıkta kullanılacak bilgisayar için Ekran Kartı & Anakart önerisi

Öncelikle iyi forumlar. Mimar kuzenim için bir bilgisayar toplayacağım 13700kf işlemeci düşünüyorum anakart ve ekran kartı konusunda çok kararsızım programların ne tarz bir şey istediğini bilmediğimden tavsiye arıyorum olabildiğince f/p olması gerekiyor. Kullanılacak prokramlar ->3Ds Max corona...
  3. ardzq

Sistemi full performansta kullanamıyorum

arkadaşlar R7 5700X 32GB RAM VE RX6800XT sistemim var aldığım topladığım günden beri düşük fps sorunum var örneğin chivarly2 oyununda 100 120 fps arası alıyorum ama işlemciyi ve ekran kartını az kullanıyor normalde çok daha fazla almam gerekir veya valorantta 300 max 400 fps lerde geziyor yer...
  4. ardzq

valorant oyun başlamıyor

Valorantı hiçbir sorun olmadan açıyorum her şey gayet güzel oyuna girmek için maç başı ajan seçimimi yaptıktan sonra oyuncular ve harita geliyor ama oyun başlamıyor o ekranda kalıyor afk olarak gösteriyor maça hiç giremiyorum aynı sorun poligonda da oluyor yani genel olarak oyunun içine...
Geri