Arama sonuçları: *

• Users: nb001
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

C2 de düşük fps sorunu yaşıyorum

Arkadaşlar merhaba. Son iki gündür cs de düşük fps sorunu yaşıyorum. Fps 40-80 arası gidiyor. Bazı ayarlar denedim ama yine de düzelmedi. Normalde 120-200 arası fps alıyordum. 3050 ekran kartı i5 12500 laptop
  2. N

Diskimde yer kaplayan dosya

Arkadaşlar merhaba. C diskimde kullanıcılar diye bir klasör var. Klasöre girmeden kapladığı yere bakınca 40 GB gösteriyor ama klasöre girince içindekilerin boyutuna tek tek bakınca toplam 20 GB oluyor. Bu aradaki 20 gb nereden gelmiş olabilir?
  3. N

Neden bu kadar çok ısınıyor

Dostlar merhaba. Laptobun termal macununu değiştirdim bilgisayarcıdan ve laptop çok ısınıyor. Sizce neden?
  4. N

Laptobumu servise yollamalı mıyım?

Dostlar merhaba. Daha önce de buna benzer bir konu açmıştım ama tam emin olamadığım için tekrar sorma ihtiyacı duydum. Elimde lenovo ideapad gaming 3 i5 12450 laptop var. Bir yıl oldu alalı ve fanlar iyice tozlandı ısınma problemleri yaşamaya başladım. 80 dereceyi çok geçmiyor ama ödev falan...
  5. N

Çözüldü✓ Laptop bakımı için hangi yeri tercih etmeliyim

Arkadaşlar merhaba. Elimde Lenovo model bir laptop var. Bir yıldır kullanıyorum ve artık fanları toz kapmış baya bi. Bir yıl daha garanti süresi bulunmakta. Sizce garantiye mi göndereyim yoksa işini iyi yapan bir bilgisayar tamircisi var oraya mı göndereyim? Bir de ekstradan şunu sormak...
Geri