Arama sonuçları: *

• Users: gevitter
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

Ps4 dönüştürücü önerisi

Arkadaşlar fps oyunu oynuyorum ps4 çoğunlukla pc sıkıldığımda giriyorum ve Bi oyuna bağımlı oldum fakat rakipler klavye mouse girdiği için sinir oluyorum araştırınca tek çare donustucu olduğunu anladım en iyi alabileceğim fiyatı abartı olmayacak bir dönüştürücü lazım ps4 fark etmez ama ps4 slim...
  2. G

İstanbul sınırsız konseptli restorantlar

İstanbul içi maltepede oturduğum için maltepeye yakın veya maltepe içi olabilir heros pizza dışında böyle ayı gibi yiyebileceğimiz yerler varmı? Yiyecek fark etmez her türlüsü okey ama kişi başı 600 geçmesin
  3. G

Yardım KABLOSUZ KULAK İÇİ OYUNCU KULAKLIĞI

kablosuz, kaliteli ve ucuz olması yeterli bilgisayar için kulaklığım var fakat geçen ay airpods bozuldu ve bu aralar telefondan daha çok vakit geçiriyorum hem oyun hemde müzik-günlük kullanım için buna uygun kulak içi oyuncu kulaklığı varmı acaba ucuz ve kaliteli olması çok önemli telefon...
  4. G

PS4 klavye mouse bağlıyorum fakat çalışmıyor

Klavye ve mouse takıyorum PS4e USB girişinden sonra algılıyor hesaba giriş yap diyor yapıyorum ışıkları falan yanıyor hesapta oturum açılmış gözüküyor fakat çalışmıyor ne imleç geliyor nede klavyeden herhangibir tuş algılanıyor sanki hiç takmamış gibi birde bunu Minecraft ta denedim
  5. G

Allah'ını demek günah mı

Merhabalar utanarak söylüyorum ama geçen yanlışlıkla birisine sinirle Allah'ını dedim ve gerisini ya içimden yada disindan getirmedim bu günahmi dinden çıkma gibi bedelleri varmıdır
  6. G

Yardım Mi 10t Pro yüksek ram kullanimi

Merhabalar mi 10t pro kullaniyorum ve üstte kaç gb ram kullanabileceğimi gösteren bir sayı var normal ekranda ram temizlenmisken bu sayı 4.5 ve 5 oluyor ama oyundayken bu sayı 2 ye 3e düşüyor bide ben 8+5 bellek uzantısı kullanıyorum bu değerler normalmi ektra telefonu yoracagini düşündüğüm tek...
  7. G

Bu toz iyi mi? sizce

Merhabalar zayıf biriyim ve protein tozuda almak istiyorum fakat bunu gördüm ve aklıma takildi sizce Alınır mı? protein tozu yerine bir süreliğine gainer olarak
  8. G

Yardım 5-6K ARASI MONİTÖR ÖNERİSİ

merhabalar acil 5-6k arası monitör lazım indirimde varsa iyi oda olur
  9. G

9. MATEMATİK PROJESİ İÇİN 100 SORU

merhabalar matematik projesi için 9. sınıf 1. temadan 100 soru ları eşit bölünürse iyi olur hepsinin işlemli cevabıda lazım sorular kısa olmasın yani sadece işlem sorulmasın sorularda bir problem, konu olsun link olur pdf olur her şey olur acil lazım
  10. G

POCO X7 PRO Alınır mı? YERİNE NE ALINIR

arkadaşlar merhaba aktif olarak poco bakıyorum almak için normalde iphone alıcaktım fakat hem batarya sıkıntı hemde pro ve üstü almassan 60hz ekranı var ve prosu falan aşırı gereksiz pağlı onun yerine başka tel bakayım derken poco x7 proyu gördüm 12+12gb ramı var 512gb modeli sıfırı 22k civarı...
  11. G

15K Altına Alınabilecek Telefon Tavsiyeleri

arkadaşlar merhaba telefon alsammı diye düşünüyorum yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi beklerim iphone olabilir fakat iphoneyi bu fiyata almak yerine bu fiyata 2 kat performanslı telefon alırsın derseniz o daha iyi olur bütçem çok değil 15k altı bekliyorum ve 2. el olsun
  12. G

ALT TAB SONRASI MAVİ EKRAN

Merhabalar laptop eski fakat o kadar değil lolde oyun oynarken eskiden olmuyordu son 2 gündür maçtayken alt tab atıp tarayıcıya gidip şarkı açıyorum veya sadece lolün istemcisini açıyorum alt tab ile sonra tekrar alt tab atıp lole dönünce bianda ekranda mavi ekran veriyor tekrar başlatılıyor...
  13. G

Aygıt Yöneticisinde 8 Tane İşlemci Gözüküyor

aygıt yöneticisinde alt alta aynı işlemciden 8 tane gözüküyor normal mi?
  14. G

Driver Nasıl Kurulur?

Merhabalar nvdia gefroce 650gt ekran kartının driveri varmı varsa yükleme linki ve nasıl kurup kullanacağımı gösteren bir video veya açıklama atarsanız sevinirim 1743701754 nvdia geforce gt 650m
  15. G

BİLGİSAYAR ÇÖKTÜ BİRŞEY OLURMU

Merhabalar şimdi oynadığım pc biraz eski hatta laptop ve monitöre yansıtıyorum i7 3630qm ve nvdia geforce 650gt şimdi bu gün 8 saat civarı çalıştı ve valo fln yüklendi en son lol oynarken alt tab atarken hata verdi yeniden başlatılıyor dedi bbir sıkıntı olurmu dinlendirmem mi gerek 1743617507...
  16. G

PROJECT ZOMBOİD İÇİN MOD

Merhaba arkadaşlar yeni arkadaşımla project zomboid aldık fakat oyunu yeni öğrendik eğitim maçından sonra modlar bölümünü keşfettik oyun için şunu kullan yani normalden daha iyi diyeceğiniz mod varmı yada moda gerek varmı acaba biz sadece survival istiyoruz zaten
  17. G

KÖTÜ EKRAN KALİTESİ NE YAPABİLİRİM

arkadaşlar merhaba eski bir monitörüm var çok eskimi bilmiyorum fakat şimdi ekran çözünürülüğünü 1440x900 öneriyor fakat ben 1920x1080 yapıyorum ve ekranın kalitesi leş oluyor ekran büyümesine büyüyor ama kalite çok kötü oluyor bunu için bişrşey yapılır mı? veya bir hatamı yapıyorum laptoptan...
  18. G

Parça parça sistem toplıcam tavsiye verin

merhabalar elimde şuan 7k civarı para var sıfırdan sistem toplayacağım aklımda ryzen 5600 ve Gigabyte Radeon tuf RX 7700 XT Gaming OC Edition 12 GB gddr6 var bunun yerine 4060ti düşünüyordum fakat neredeyse aynı fiyata hatta daha düşük gelince daha iyi olur dite düşündüm driver ne kadar sıkıntı...
  19. G

Hazır sistem toplama taksit

arkadaşlar sistem toplayıcam bütçem bilinmiyor şimdiden toplamaya başlıyacağım elimde 3.5k var düşündüğüm pc ryzen5600 4060ti veya 7700xt bunlar dışında bir fikrim yok ne ile başlayayım sistemi almaya 3.5k ike ve bu sistem en düşük bütçeyle kaça patlar
  20. G

PARAYI DOLARA ÇEVİRİP 3 AY SONRA BOZMAK

merhabalar sistem toplıcam yavaş yavaş para geliyor şuan 3.5k var dolara veya euroya çevirip yazın bozdursam mantıklımı olur
Geri