Arama sonuçları: *

• Users: Ker0
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Hogwartsda fps drop yiyorum

Hogwarts legacy oynarken fps drop oluyor surekli sebebi nedir ekipmanlar bu sekil
  2. K

Msi vector 16 hx ai fps drop sorunu

Bilgisayarımı alalı yaklaşık 1 ay oldu markası msi vector 16 hx ai donanım olarak vs çok iyi bir bilgisayar ancak bazı zamanlarda oyun oynarken fps dalgalanması yaşıyorum ayarların hepsi yüksek performansta 144 fps e sabit oynuyorum ancak fps im bi 133 e düşüyor bi 140 a düşüyor ardından hemen...
  3. K

Laptoptan ses gelmiyor yeni aldım

beyler laptopu yeni aldim msi vector 16hx ai laptoptan ses gelmiyor Haporlor kisminda boyle gözüküyor sorunu nasil cozerim
  4. K

Kasaya Bluetooth dangılı almak istiyorum

Arkadaşlar bilgisayarıma Bluetooth dangılı alıcam bilgim yok öneriniz var mı
  5. K

Bilgisayara icinBluetooth dangıl önerisi

Arkadaşlar Bilgisayarım icin Bluetooth dangılı alicam pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
  6. K

Çözüldü✓ Ryzen 5 7600 ısınma sorunu

İşlemcim oyun oynarken 90 civarında dolaşıyor soğutma olarak thermalright hava soğutma var kule tipi acaba yetersiz mi geliyor yoksa başka bir sıkınıtısı olabilir mi sanki bu soğutucu yetmeliymiş gibi geliyor ama bilemedim video izlerken falan 65 civarında bazen anlık olarak 80 derecelere kadar...
  7. K

2. Ssdi taktim pc açılmıyor

Arkadaslar bende iki tane m2 ssd slotu var bi tane takılıydi pcde simdi ek olarak 1 tb ssd aldim 2. Slota taktim goruntu gelmedi cikardim sorun devam ediyor sizce sorun nedir. Pc normalde çalışırken reset tuşu yanip sönerdi simdi yanmıyor
  8. K

Ssdi taktım görüntü gelmiyor

Arkadaslar bende iki tane m2 ssd slotu var bi tane takılıydi pcde simdi ek olarak 1 tb ssd aldim 2. Slota taktim goruntu gelmedi cikardim sorun devam ediyor sizce sorun nedir. Pc normalde çalışırken reset tuşu yanip sönerdi simdi yanmıyor
  9. K

Epic games crash sorunu neden olur

Bu ne hatasi pci yeni aldim kendini bazem resliyor neden olur
  10. K

Gaming genden hazir sistem aldim

Bilgisayar aciliyor fakat donup kendini resetleyip duruyor neden sizce
  11. K

Kasanın power tuşu....

Kasanin power tusu yanip sönüyor montiore mouse ve klavyeye enerji gitmiyor gibi bise tık yok ne yapmam lazim kasanın ici calisiyo
  12. K

Kasanin içindeki her sey çalışıyor fakat...

Kasanın içindeki her seh çalışıyor fakat monitöre klavye ve mousa bi sekilde guc gitmiyor, bi ara acildi sonra dondu kapandi şuan hala ayni hic bir şekilde tepki alamiyorum monitör klabye ve mouseden
  13. K

Kasayi bağladik fakat...

Kasayı bağladık fakat kalvye mouse ve ekranda tık yok sizce neden olur?
  14. K

Sogutma ve islemci uyumsuzluğu

SBilgisayarciya goturdugumde sogutucub uyumsuz dedi sizce uyumsuz mu arkadaslar
  15. K

Temudan alışveriş bilgisi olanlar yazsın

Temudan bir tane klavye begendim onu almak istiyorum orda yazan fiyatin ustune ürün geldiğinde ek vergi ödeme durumu söz konusu olur mu acaba
  16. K

Gaming genden sipariş

Gamin genden siparis verdim insallah sorunsuz gelir ilk oyun pcim 🥲
  17. K

Hoparlör sistemi mevcut monitor f/p

Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  18. K

Haporlor sistemi olan f/p monitör önerisi

Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
  19. K

Pc hocası 37 k lik sistem biraz duzenledim sizce alinir mi

AMD Ryzen 5 7600 Tray 5.1GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 İşlemci AMD Thermalright Assassin X 120 Refined SE TL-C12C 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili ASUS Prime B650M-R 7200MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI mATX Anakart ASUS...
Geri