Arama sonuçları: *

• Users: Balbazar32
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Xbox series x mi ps5 mi

Merhaba sizce hangisini almalıyım pc im var ama çoğu oyunu kaldırmıyor bende konsol almak istiyorum sizce performans ve fiyat olarak hangi konsolu almalıyım ve online oyunlarda hangisi daha iyidir deneyimli insanlar yardımcı olabilirmi hep araştırıyorum ama bir türlü karar vermedim sizce...
  2. B

Kedi cinsi önerileri

Merhabalar arkadaşlar ben kedi sahiplenmey düşünüyorum ama hangi cins kedi sahiplencemi bilmiyorum yardım almak istiyorum ve istediğim kedi türü şöyle yaramaz olmasın uslu kedi cinsi bakıyorum ben günde 8 saat çalışan biriyim onun için çok yaramazlık yapamsın onu istiyorum evdekileride rahatsız...
  3. B

Tekir kedi alıcağım sorularım var

Merhabalar başlıktanda anladınız üzere tekir kedi almayı düşünüyorum ama şöyle bir sorum var ben günde 8 saat çalışan birisiyim evde rahat dururmu ve çok yaramazmı mesela evdeki koltukları veya başka şeyleri parçalarmı bunu merak ediyorum kedi sahipleri beni bilgilendirirse çok mutlu olurum.
  4. B

Scottish fold british shorthair Sizce hangisi

Merhabalar başlıktanda analdınız gibi sizce hangisini sahiplenmeliyim artısı ve eksisi nedir yazarmısınız birde ilk defa sahiplenicem sizce hangisi olmalı
Geri