Arama sonuçları: *

1. jacquezsalvador

Yardım SSD kullanımı %100 oluyor (Sistem Diski)

Özellikle de herhangi bir kurulum esnasında SSD kullanımım %100 oluyor. Bazen de oyunlarda %100 kullanım olup anlık tıkanıklık oluyor. RAM ve Disk kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bilgisayar başlarken de SSD hata onarımı tamamlanıyor sürekli. Bu ara sıra oluyor. Sistem diski için, Disk sağlığı İyi...
  2. jacquezsalvador

Öneri 16 GB 3600 MHz RAM Arıyorum Ama CL Değerleri Çok Yüksek

B450M S2H Gigabyte Anakarta sahibim, bildiğim kadarıyla 3600 MHz'e kadar RAM desteğine sahip. Şuanda 8 GB 3000 MHz CL15 RAM'e sahibim: Link bu. RAM'imden yıllardır memnun olsam da 3600 MHz'e geçiş yapmak istiyorum artık günümüz şartlarında da minimum 32 GB RAM olması gerektiği kanaatindeyim...
  3. jacquezsalvador

Yardım Elektrikli süpürge temizlik yaparken ekran kartından çıkan parça

Elektrikli süpürge ile tozları temizlerken ekran kartının içine bir iki saniye çok toz olduğu için süpürgeyi tuttum. Vakuma maruz bıraktım içinden şöyle bir parça geldi. Ne işe yarıyor ve sorun olur mu? Daha deneme yapmadım ekran kartı çalışıyor mu diye.
  4. jacquezsalvador

Yardım SSD montajında sorun yaşıyorum

SSD'yi takacağım yerlere vida girmiyor. Nereye takmamı tavsiye edersiniz? Takılacak 4 vidadan yalnızca iki tanesi (görünür olanları) sağlıklı bir şekilde giriyor, diğer yerlere sokmak çok güç, gerek var mı? Vatan Bilgisayar'dan almıştım onlar da takmamış diğer 2 vidayı
Geri