Arama sonuçları: *

1. CahillErtem

ASUS TUF F15 RAM ÖNERİSİ

Arkadaşlar selamlar, Asus Tuf F15 laptopumda Micron marka mta8atf2g64hz-3g2e2 kodlu ram var. yanına bir adet daha 16gb ram almak istiyorum uyumlu ram önerir misiniz? aynı marka ram almak şart mı yoksa aynı özelliklerde farklı markada tamamen uyumlu çalışır mı? çalışırsa önerilerinizi bekliyorum.
  2. CahillErtem

GAMİNG KULAKLIK ÖNERİSİ

Dostlar herkese iyi forumlar, 5500 tl bandında gaming kulaklık arıyorum, aktif olarak Logitech g435 kullanıyorum 3. senesi artık kozmetik olarak ve konfor olarak yeterli gelmemeye başladı. Başka bir ürün arayışı içindeyim tercihim kaliteli bir ses kablosuz olması öncelik değil ama kumaş ped...
  3. CahillErtem

EPİC GAMES VE UBİSOFT

Herkese iyi forumlar öncelikle, Epic games üzerinden aldığım ubisoft oyunlarını hiçbir şekilde oynayamıyorum. Kasım 2024 de A. Creed Mirage aldım ve oynayamadım, yakın zamanda far cry 3 aldım ve durum yine aynı. Oyunları yükleye basıyorum iş ortağı uygulamasını açıyor Ubisoft Connect Login...
  4. CahillErtem

Çözüldü✓ MSİ GG FORCE 300 Gamepad/ Gamepad önerisi

Msı Gg Force GC300 W Siyah Oyun Kolu Kablosuz 600MAH Batarya Pc/androıd 8+ Desteğı Ayarlanabilir Tetik Tuşu Çıft Tıtresım Motoru 2m https://app.hb.biz/pxGwR5vnfRCO Arkadaşlar ürün hakkında internette bir inceleme veya foruma rastlayamadım. Bilgisi olan var mı nasıldır bu ürün? Veya bu fiyat...
  5. CahillErtem

Çözüldü✓ PC ÇÖZEMEDİĞİM SORUN

Arkadaşlar herkese iyi forumlar, bilgisayarımda çözemediğim bir sorun var altta yazıp anlatacağım yardımcı olursanız sevinirim. Bilgisayarım genelde boot ekranında kalıyor 5-6 dakika bazen 10 dakika sonra açılıyor. Belli süre sonra pc çalışırken uygulamalar açılmamaya başlıyor kapatıncada yine...
  6. CahillErtem

Pc de çözemediğim sorun

Arkadaşlar merhabalar bilgisayarımda yaşadığım bir problemi size aktarmak istiyorum. son zamanlarda bilgisayarım açık dururken bazen 1-2 saat masaüstünde duruyor oyun açmak istediğimde açılmıyor chorme vs açılmıyor yeniden başlatınca o ekranda kalıyor. kapatıp açınca windowsun yükleme ekranında...
  7. CahillErtem

GÜNLÜK VE OYUN İÇİN KULAKLIK ÖNERİSİ

Herkese iyi forumlar, kardeşime hem dışarıda müzik dinleyebilmesi için hemde bilgisayarda oyunlarında kullanabilmesi için kablosuz kulaküstü kulaklık arıyorum. bütçem 2500₺ kaba durmayacak ürünler olursa daha iyi olur şimdiden herkese teşekkürler.
  8. CahillErtem

UBİSOFT CONNECT GİRİŞ YAPILIYOR EKRANINDA KALIYOR

Herkese iyi forumlar, bugün epic Games üzerinden Assassins Creed Mirage oyununu aldım. Oyunu başlatmak istediğim zaman Ubisoft connect uygulamasını açıyor ama yükleniyor ekranında kalıyor tüm çözüm yollarını denedim uygulamayı kaldırdım yeniden yükledim desteğe yazdım önbelleği temizlememi...
  9. CahillErtem

M.2 SSD Önerisi Bütçe 2K

Herkese iyi forumlar. M.2 nvme ssd almayı düşünüyorum bütçem max 2k bu fiyata iyi ve kaliteli ürün arıyorum 1Tb zor ama varsa indirimde öyle alırım yoksa 500gb arıyorum.
  10. CahillErtem

SPİDERMAN BENZERİ OYUN

Herkese iyi forumlar. Spiderman Miles Morales oynuyorum.Oyunun gerçekciliği ve açık dünyası çok hoşuma gitti. Bu gerçeklikte açık dünya oyunu önerebilecek var mı? Oyun tarzı bu tarz hero oyunlarıda olabilir çokta farketmez, şimdiden teşekkürler
  11. CahillErtem

Kablosuz Gaming Mouse Önerisi

Herkese iyi forumlar, 1200TL bandında kablosuz gaming mouse arıyorum. Önceden masaüstünde Kablolu rival 3 kullanıyodum çift tıklama sorunu vardı, kronik bir mouse almak istemiyorum Laptop a geçtim kablosuz alma düşüncesindeyim. Önerilerinizi bekliyorum
Geri