Arama sonuçları: *

• Users: ygrrrr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Çözüldü✓ Rust Performans Sorunu ve Çözüm Arayışı

Arkadaşlar sistemim aşağıda belirttiğim gibi. uzun aylarca su sorunu cozemedım malesef oyun cpu ve gpu neredeyse hiç kullanmıyor fotoğraftada gozuktugu uzere bunun sorununu nasıl çözerim sadece rustta olan bir problem cozumu hala bulunamadı :( İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F 3.7GHz 5.0GHz 32MB...
  2. Y

Çözüldü✓ 4070 super + ryzen 5 7500f

Arkadaşlar sistemimi satmayı düşünüyorum. Fiyat açısından piyasayı bilmiyorum. 5 aylık kasa, 2 yıl garantisi var özellikleri aşağı kısımda belirttim fiyat konusunda yardımcı olursanız sevınırım. Monitör ve klavye ile vereceğim. İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F 3.7GHz 5.0GHz 32MB 6C/12T 65W am5. Ekran...
  3. Y

4000 tl altı 144hz monitör önerisi

bu hafta alacağım kullandığınız veya önereceğiniz monitörleri yazarsanız mutlu olurum.
  4. Y

Çözüldü✓ Boot kırmızı yanıyor

Bilgisayari daha yeni aldim windows yukledim suan driver vs kuruyorum sicakliklarda bi sikinti yok ama boot isigi kirmizi yaniyor birde m2 ssd yesil yanip sonuyor normalmidir
  5. Y

Demonte gönderilir ?

sipariş ettiğim sistemde soğutucu ekledim pek anlamıyorum ama demonte gönderilir yazıyor, nasıl takılacağını bilmiyorum ayrıca işlemcinin kendi stok fanı varmı ? yardımcı olurmusunuz
  6. Y

Çözüldü✓ Yeni aldım H.o g.o ?

iyi mi? yaptim kötümü (ssd yeter) ram olarak bi 16 daha ekleyecegim
  7. Y

Bu hazır sistemi alıyorum pişman olurmuyum

Son olarak bunu alıyorum yarin sipariş verecegim darbogaz isinma sorunu vs yaşarmiyim yardimci olabilirseniz mutlu olurum
  8. Y

Bu Sistemi Alacağım 34k ya yardım!

Arkadaşlar öncelikle merhabalar amacim rust oynamak ve video çekmek arada yayın açacağım genelde uzun saatler oyun oynayacağım sizce cikarmam gereken parça varmı ısınma problemi darboğaz vs yaşarmıyım fiyatina göre pahalımı yardımcı olursanız sevinirim
  9. Y

25-28k bütçe hazır sistem

Bütçem 25 28k arası yayın ve rust videoları çekeceğim, monitör de önerebilirsiniz 4k ya kadar, hazır sistem
  10. Y

Sistemim kaç tl eder ?

Merhabalar sistemimi satmak istiyorum ilk sahibiyim daha önce tamir görmedi sorunsuz çalışıyor sadece ekran kartını değiştirdim 1 sene önce garantileri bitti İşlemci : AMD Ryzen 5 3600 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Ekran Kartı: Galax GeForce GTX 1650 4GB 128Bit GDDR6 Ram: 2x Adata DDR4 8GB...
Geri