Arkadaşlar sistemim aşağıda belirttiğim gibi. uzun aylarca su sorunu cozemedım malesef oyun cpu ve gpu neredeyse hiç kullanmıyor fotoğraftada gozuktugu uzere bunun sorununu nasıl çözerim sadece rustta olan bir problem cozumu hala bulunamadı :(
İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F 3.7GHz 5.0GHz 32MB...
Arkadaşlar sistemimi satmayı düşünüyorum. Fiyat açısından piyasayı bilmiyorum. 5 aylık kasa, 2 yıl garantisi var özellikleri aşağı kısımda belirttim fiyat konusunda yardımcı olursanız sevınırım.
Monitör ve klavye ile vereceğim.
İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F 3.7GHz 5.0GHz 32MB 6C/12T 65W am5.
Ekran...
Bilgisayari daha yeni aldim windows yukledim suan driver vs kuruyorum sicakliklarda bi sikinti yok ama boot isigi kirmizi yaniyor birde m2 ssd yesil yanip sonuyor normalmidir
sipariş ettiğim sistemde soğutucu ekledim pek anlamıyorum ama demonte gönderilir yazıyor, nasıl takılacağını bilmiyorum ayrıca işlemcinin kendi stok fanı varmı ? yardımcı olurmusunuz
Arkadaşlar öncelikle merhabalar amacim rust oynamak ve video çekmek arada yayın açacağım genelde uzun saatler oyun oynayacağım sizce cikarmam gereken parça varmı ısınma problemi darboğaz vs yaşarmıyım fiyatina göre pahalımı yardımcı olursanız sevinirim