Arama sonuçları: *

• Users: yerudaska
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. yerudaska

Yardım HDMI KABLO ONERIR MISINIZ?

Merhaba samsung odyssey g4 var 240 hz fakat 1920 x 1080 disindaki cozunurluklerde kasiyor gibi bir hissiyat veriyor monitorunde yaninda gelen hdmi kablosu arizali oldugu icin eski xbox one s in hdmi kablosunu takmak zorunda kaldim ondan mi kasiyor diye o yuzden tavsiyerlerinizi bekliyorum
  2. yerudaska

Aula f75ten FAZLADAN alinmali mi sizce?

merhaba sonunda aula elime ulasti sesi ve rengi cok hos siyahindanda aliyim dedim 800e geliyor ama stok yok beyaz var sadece bende bir tane daha almak istiyorum sizce bir tane daha beyaz almaliyim elimde beyaz var zaten dayanamiyorum ama :D
  3. yerudaska

Aula f75 yazı yazılmıyor

merhaba aula geldi ışıklar yandı ama yazı yazılmıyor
  4. yerudaska

PTT Rezilliği Yardım

Merhaba bildiğiniz gibi aula f75 aldı herkes bende 2 kasımda aldım pttye verildi temuda her şey yazıyor 5 gündür il içi aktarım diyor bende aradım dediler mahalleyi yazmamışsınız temuda her şeyim yazıyor bi mesaj falan atar insan gelin alın diye en az 5 km yol gidicem almaya ki zamanımda yok...
  5. yerudaska

Şarkı önerebilir misiniz

Merhaba biraz alakasız bir konu ama hep aynı şarkıları dinlemekten sıkıldım ondan danışmak istedim Yabancı olarak kanye west playboi carti dinliyorum türkçe olarak contra şehinşah abugat norm ender gibi isimler dinliyorum karışık oldu biraz ama genel belirtmeye çalıştım
  6. yerudaska

Youtube video 1080p olmasina ragmen kalitesiz gozukuyor

Merhaba youtubede 1080pde yapsam 1440pde yapsam gene video kalitesiz oluyor cozemedim pixelleri sayabiliyorum yani cozumu var midir rahatsiz olmaya basladim
  7. yerudaska

Valorant 1920x1080 disindaki cozunurlukler kasiyor.

Merhaba 6700 xt ryzen 5 7500f kullaniyorum valorantta 1920x1080 disinda bir cozunurluk kullanirken oyun kasiyor gibi videolarda vesaire akiyor (benim pcmden kotu olsa bile) bende takiliyor bir cozumu var midir?
  8. yerudaska

Shade Kadın Şişme Mont 590 TL

1800 TLden 588 TL'ye düşüyor yorumlar iyi https://www.hepsiburada.com/shade-kadin-kapusonu-bagcikli-uzun-sisme-mont-p-HBCV00006VAFCQ?magaza=Hepsiburada&trackingId=10015679
  9. yerudaska

AJAZZ AJ159 PRO Alınmalı Mı

Merhaba çoğunuz rastlamıştır ajazz aj159 pro temu konusuna bende ordan görüp aldım fakat bi mcu olayı çıktı geldiğinde iade etmelimiyim dandik mi vergi dahilinde 1400 TL'ye aldım
Geri