Arama sonuçları: *

• Users: xeniaq
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

DHL kargo Almanya'dan gönderilen pakete ulaşılamıyor

Merhaba, herkese iyi günler dilerim. Almanya'da yaşayan bir arkadaşım bana DHL ile bir kargo gönderdi. Ancak, DHL kargoyu aldıktan sonra herhangi bir fiş ya da takip numarası vermemiş. Arkadaşım, sistemi çok bilmediği için bu durumu sorgulamamış ve sadece benim telefon numaramı vermişler. Aradan...
  2. X

Arkadaşım Almanya'dan kargo yollayacak gümrükte sıkıntı çıkar mı

Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Arkadaşıma Almanya'dan ayakkabı aldırdım. O oradan kargoya verecek ama gümrükte bir problem çıkar mı? veya ekstra bir ödeme yapar mıyım?
  3. X

CS2 antrenman modunda atılan bombayı tekar etmeye yarayan kod

Başlığı nasıl yazacağımı bulamadım. Smoke flash çalışırken bir kod vardı mesela smoke attım kodu girince aynı smoke otomatik atılıyordu. Onu bir türlü hatırlayamadım.
  4. X

Ajazz ak820 max tuş kombinasyonları

arkadaşlar klavye çok güzel gerçekten ama beni kanser edecek. yazılım kursuna gidiyorum ve bir sürü farklı işaret var ve hepsi saçma sapan şekilde yapılıyor. ters tek tırnak işaretini hala bulamadım. bu kombinasyonların yazdığı yer de yok. kitapçıkda da yok. istediğim işaret esc tuşunun altında...
  5. X

Lg ultragear 24gs65f ayarlarda 60hz gözüküyor

Arkadaşlar monitör elime az önce ulaştı laptop ile bağlanıyorum. Laptop özelliklerim ryzen 5 5600H 3050ti. Monitör ayarlarına girdiğim zaman hangi moda girersem gireyim 60hz yazıyor. Bunu nasıl arttırabilirim? Ekstra olarak "resonse time" özelliğini fast yerine faster yaptığım zaman görüntüler...
  6. X

LG 24” UltraGear 24GS65F-B alınır mı?

arkadaşlar selam linkini verdiğim monitör bu fiyata iyi mi? bir de satıcı güvenli midir daha önce alısveriş yapan oldu mu? yine bu fiyatlara 5k civarına önerlere açığım...
  7. X

PHILIPS EVNIA 24M2N3200A

Bu monitörü kullanan veya bilgisi olan var mı? Çok fazla inceleme göremedim fiyatı ve özellikleri iyi duruyor. https://www.itopya.com/philips-evnia-24-24m2n3200a-180hz-05msmprt-1ms-gtg-hdmi-dp-adaptive-sync-pivot-hdr10-fhd-ips-g_u26636
  8. X

5 k civarına montiör

Arkadaşlar selam, yukarıda da belirttiğim gibi 5k civarına monitör arıyorum 200-300 fiyat yukarı aşağı olabilir problem yok. Sadece CS oynuyorum başka oyun oynamam. Pivot olması önemli aklımda 2-3 model var sizin de önerilerinizi almak isterim. Pivot önemli ama iyi bir montiörde şart değil...
Geri