Arama sonuçları: *

• Users: ege18
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Goodbyedpi Turkey nasıl kurulur?

Goodbyedpi Turkey indirdim fakat hangisini açıcam? Techolay videosunda 2 tane falan Superonline için alternatif vardı burda 6 tane. Ben her seferinde kendim açmak istiyorum otomatik kurulu olmasın hangisini açmalıyım? Bir de güvenli değil orjinal GitHub linkinden indirdim. 1745421832 Kurmaya...
  2. E

Spider-man 2 Türkçe yama önerisi

Piyasada 2 tane yama var biri Anonymous biri de Calypso. Calypso ücretsiz olduğu için indirmek istiyorum. Güvenilir mi? Bazıları performans sorunu var yazmıştı o yüzden virüslü olmasından şüphe ediyorum. 1745141885 https://forum.donanimhaber.com/marvel-s-spiderman-2-turkce-yama--160600261
  3. E

Gta 5'i iade etmeli miyim?

GTA 5'in hikayesinin çoğunu biliyorumdur herhalde ama oynanır mı çocukken hep izlerdim şimdi oynama fırsatım olacak, nostaljik hislerle bakıyorum dediğimde arkadaşım nostaljik hislerle oyun seni sarmaz dedi. Oyunu satın almıştım sizce iade etmeli miyim?
  4. E

EasySMX X15 neden Temu'da ucuz?

EasySMX X15'e bütçen yetiyor, Temu'da yaklaşık 800TL iken Sahibinden'de 1500-1600TL arasında. Neden böylesine bir fiyat farkı var? Ayrıca şuanda Temu'da sepete eklediğimde vergi gözükmüyor ama sonradan başımı ağrıtmaz değil mi? Satıcı orjinal satıcı mı, güvenli mi?
  5. E

Sinnerclown türkçe yamaları güvenli mi?

Herkes Sinnerclown'ın bütün yamaları güvenli diyor ama .exe ile kurulum olduğundan dolayı hepsi pek güvenemiyorum şahsen. Güvenli mi?
  6. E

Game Pass'den Ortalama 20 saatlik oyun önerisi

Uncharted 4, Spider-Man, GoW, Cyberpunk bitirdim. TLOU 1 ve 2'yi ard arda oynamak istiyorum o yüzden uzun soluklu bir hikayeye başlamak istemiyorum ortalama 20 saatlik bir oyun önerir misiniz? Game Pass'den olursa çok güzel olur. Olmak zorunda da değil. Oyun harbiden güzelse 20 saatten kısa da...
  7. E

Gamepower driverları güvenli mi?

Yıllar önce Gamepower marka bir mouse almıştım ve yazılımını yüklediğimde Windows Defender uyarı vermişti. Şimdi dr Gamepower İcarus diye bir mouse aldım. Yazılımı güvenli midir? Site direkt tr.gamepowerpc.com/mice/icarus/downloads 1739211384 Niye link olarak girilmiyor anlamadım.
  8. E

Tami sanal kartı var mı?

Tami sanal kartı var mı? Veli onayına gerek kalmadan para yatırma/online harcama ve kampanyalardan yararlanabiliyor muyum? Bir de kart aidatı var mı veya para kesiyor mu?
  9. E

İyzico güvenilir mi?

İyzico güvenilir mi? Onaysız yani 18 yaş altı kullanıcılar para yükleyip harcayabiliyor mu? Ve kampanyaları neler? RDR2 almayı düşünüyorum cashback var mı? Varsa ne kadar iade ediyor?
  10. E

Black Myth Wukong fotoğrafları nereye kaydediyor?

Oyunda fotoğraf modu var fakat bu fotoğrafları nereye kaydediyor?
  11. E

Game Pass'e zam gelecek mi sizce?

Sizce Game Pass'e zam gelir mi yakın tarihte dolar değişmezse?
  12. E

Devamsızlık sildirme var mı?

Sürekli rahatsızlandığımdan dolayı 7 gün özürlü devamsızlığım var yarın da gitmezsem 8 olacak ama bunu sildirme gibi bir hakkım var mı? 2.dönem beni zorlayabilir bu. Daha önce özürsüzü özürlü yaptılar ama sildiriyorlar mı bilmiyorum?
  13. E

Game Pass oyun önerisi

Game Pass'den oyun önerir misiniz? Age Of ve Mount and Blade serisi hariç bütün türlere şans vermeyi düşünüyorum.
  14. E

Sizce Spider-Man 2 PC ertelenecek mi?

Oyunun ön siparişe özel kostümü falan (açıklamasında yazıyor) var ben ön siparişden almayacağım fakat sadece fiyatını merak ediyorum, oyun bu ayın sonunda PC'ye çıkacak fakat hâlâ belli olmadı. Sizce PC Portu ertelenecek mi?
  15. E

Sitelerde oyunlar neden daha ucuz?

Sitelerde hesap değil keyler neden oyunlardan daha ucuz oluyor? Eskiden ucuza alınmış desek yeni çıkan oyunlarda da böyle Europe keyleri falan hatta yani. Bunlar yasa dışı yoldan mı elde ediliyor? Mesela E-Pin'lerde oyunun yapımcısı satıyordu E-Pin'leri satılması için. Bunun öyle bir şey...
  16. E

Abimin kütüphanesinden oyun oynamam kul hakkına girer mi?

Ben kul hakkına çok takık birisiyim ve abimi ikna ederim diye düşünüyorum onun Aile kütüphanesinde Last Of Us var ben de oynamak istiyorum dediğimde olur bakarız demişti. Şu an başka bir şey için para biriktirdiğimden oyuna para vermek istemiyorum. Sizce kul hakkına girer mi? Herkes para veriyor...
  17. E

Wukong indirime ne zaman girer

Black Myth Wukong almak istiyorum ama ben öğrenciyim, ailemin bana verdiği harçlıkları biriktirerek bu oyunu almayı planlıyorum. Bu oyun önümüzdeki yıl şubat, mart gibi "Epic Games"te indirime girer mi? Beklentim yüksek değil %10-15-20 bile gelmez diye düşünüyorum ama. Tek sıkıntım oyun ile...
  18. E

Hangi oyunu almalıyım?

Aklımda şu oyunlar: Black Myth Wukong, Spider Man 2, God Of War Ragnarok. Şimdi. Souls oyunları aram yok Dark Souls 1'de daha başladım ve çok dayak yedim Wukong'u eledim şimdilik. Spider-man 2'nin fiyatı hala belli değil ve hikayesi kısa fakat Spider-man 1'i çok keyif alarak oynadım. God Of War...
  19. E

Spider-man 2 çok ingilizce istiyor mu?

Oyunun fiyatı ne zaman belli olacak artık almak istiyorum neyse bu oyun Spider-man 1'deki gibi bir ingilizce mi istiyor yoksa daha mı yüksek seviye? Bir de bu oyun 50 dolar mı olur 60 mı? Ve Epic Games'e özel ucuz çıkar mı? 1734369676 Türkçe oldu diye Black Myth Wukong oynadım abim bana Souls 1...
  20. E

Black Myth Wukong hikayesi çok mu karışık?

Souls-like oyunlara Wukong ile başlamak istiyorum. Hikayesinin karışık olması beni oyuna karşı birazcık itti ama Wukong çok zor değil diyorlar. Ben iyi bir oyuncu değilim bu souls oyunlarına da Wukong ile girişicem ve para biriktirerek oyunu alacağım ama aklımda tek bir soru var. Bu paraya değer...
Geri