Merhabalar Temu üzerinden mouse almak gibi bi düşüncem var. Şuan AJ179 Apex ile Attack Shark R1 arasında kararsız kaldım. Bütçe %60 vergi dolayısıyla biraz kısıtlı fakat bi yandanda sormak istedim. Sizce hangisi? Lol Valo Fortnite Roblox vs. oynuyorum genelde.
ajazz ak820 pro aldim gecenlerde ne zaman klavyeyi dongle ile acsam internetim yavaslayip habire gidip geliyor klavyeyi cikartinca hersey normale donuyor bu konuda acil yardim lazim sinir hastasi olacagim.
merhabalar yeni bir laptop aldım klavye almayı düşünüyorum fakat f tuşları ve çok yer kaplamasını istemediğim için %75 arıyorum önerileriniz varsa bekliyorum. (blue switch olmazsa sevinirim)
aklımda bu var :
https://bit.ly/3BrtUsO
Merhaba, bir kaç gündür bu sorunu yaşıyorum alt tab atınca normalde diğer sekmeye geçerken artık o beyaz çerçeve yok ve boşluğa gidiyor bunun sorunu nedir nasıl çözerim
marketten pil alacaktım fakat istediğim duracell yoktu bende aforce diye bi markanın aa alkalin kalem pilini aldım xbox için iyi mi kalite olarak duracell kadar olmasada iyi midir marka?
Pil buydu:
Önceden oynadığım valorant windows 11'e geçtikten sonra sanarım tam hatırlamıyorum secure boot hatası veriyordu bugün w10 dan tekrar 11'e döndüm tekrar indiriyorum yine hata verir mi ?
Anakarttanda olabilir : Gigabyte B550M DS3H'idi sanarım.
xbox kolumda donatı uygulamasından titreşimi kabloyla kapatıyorum fakat bluetooth ile bağlandığımda o kısmı görmüyorum bu titreşimi kapatmak sadece kabloda mı işe yarıyor yoksa BT ile bağlandığımdada kapanıyor mu?
xbox kolumda donatı uygulamasından titreşimi kabloyla kapatıyorum fakat bluetooth ile bağlandığımda o kısmı görmüyorum bu titreşimi kapatmak sadece kabloda mı işe yarıyor yoksa BT ile bağlandığımdada kapanıyor mu?
xbox 9. nesil gamepad sipariş ettim stokta durması için pil alıcam yanımızdaki markette AA pil satılıyor fakat Simply yazıyor gamepad için gerekenden farklı bir pil mi yoksa alıp yine konsolda kullanabilir miyim? Gördüğüm bu pildi: