Arama sonuçları: *

• Users: hidoben45
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. hidoben45

Aj179 Pro alternatifleri?

Kısmetse Aj179 Pro mouse alacağım, 1900-2200TL yani yakın fiyatlara daha iyi alternatifler var mıdır önerir misiniz?
  2. hidoben45

AJ179 Apex mi Attack Shark R1 mi alınır?

Merhabalar Temu üzerinden mouse almak gibi bi düşüncem var. Şuan AJ179 Apex ile Attack Shark R1 arasında kararsız kaldım. Bütçe %60 vergi dolayısıyla biraz kısıtlı fakat bi yandanda sormak istedim. Sizce hangisi? Lol Valo Fortnite Roblox vs. oynuyorum genelde.
  3. hidoben45

VirusTotal Sonuçları Doğru Mudur?

Merhaba, Roblox için executor arayışındayken xeno'yu buldum.Kullanıyordumda 1-2 haftadır geçen güncelleme getirmişler. v1.1.5 diye tarattım virus totalde dosyaları ikisinde şöyle yanıtlar çıktı.Dosya güvenli midir trojanli mi...
  4. hidoben45

Klavyeyi kullaninca internet yavaslayip gidip geliyor

ajazz ak820 pro aldim gecenlerde ne zaman klavyeyi dongle ile acsam internetim yavaslayip habire gidip geliyor klavyeyi cikartinca hersey normale donuyor bu konuda acil yardim lazim sinir hastasi olacagim.
  5. hidoben45

TKL(NUMLOCKSUZ) KLAVYE ÖNERİSİ

merhabalar yeni bir laptop aldım klavye almayı düşünüyorum fakat f tuşları ve çok yer kaplamasını istemediğim için %75 arıyorum önerileriniz varsa bekliyorum. (blue switch olmazsa sevinirim) aklımda bu var : https://bit.ly/3BrtUsO
  6. hidoben45

Aliexpresste minimum alışveriş tutarı varmıdır?

merhabalar temudan alışveriş yapacaktım fakat 670tl min sepet tutarı istiyor bende vergiyle 700den 1100 TL'ye falan çıkınca vazgeçtim aliexpressde böyle bişey varmı (minimum alışveriş tutarı)?
  7. hidoben45

Alt tab atıp açılınca boşa gidiyor.

Merhaba, bir kaç gündür bu sorunu yaşıyorum alt tab atınca normalde diğer sekmeye geçerken artık o beyaz çerçeve yok ve boşluğa gidiyor bunun sorunu nedir nasıl çözerim
  8. hidoben45

Çözüldü✓ Xbox kolu Marka fark eder mi?

marketten pil alacaktım fakat istediğim duracell yoktu bende aforce diye bi markanın aa alkalin kalem pilini aldım xbox için iyi mi kalite olarak duracell kadar olmasada iyi midir marka? Pil buydu:
  9. hidoben45

Valorant Açılmıyor (Secure Boot)

Önceden oynadığım valorant windows 11'e geçtikten sonra sanarım tam hatırlamıyorum secure boot hatası veriyordu bugün w10 dan tekrar 11'e döndüm tekrar indiriyorum yine hata verir mi ? Anakarttanda olabilir : Gigabyte B550M DS3H'idi sanarım.
  10. hidoben45

Xbox kolunda titreşimi kapatma

xbox kolumda donatı uygulamasından titreşimi kabloyla kapatıyorum fakat bluetooth ile bağlandığımda o kısmı görmüyorum bu titreşimi kapatmak sadece kabloda mı işe yarıyor yoksa BT ile bağlandığımdada kapanıyor mu?
  11. hidoben45

Gamepadde Titreşimi Kapatma

xbox kolumda donatı uygulamasından titreşimi kabloyla kapatıyorum fakat bluetooth ile bağlandığımda o kısmı görmüyorum bu titreşimi kapatmak sadece kabloda mı işe yarıyor yoksa BT ile bağlandığımdada kapanıyor mu?
  12. hidoben45

Xbox 9. nesil gamepad hangi pili almalıyım?

xbox 9. nesil gamepad sipariş ettim stokta durması için pil alıcam yanımızdaki markette AA pil satılıyor fakat Simply yazıyor gamepad için gerekenden farklı bir pil mi yoksa alıp yine konsolda kullanabilir miyim? Gördüğüm bu pildi:
Geri