Arama sonuçları: *

• Users: swimzy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

32 veya 34 inç monitör tavsiye

32 veya 34 inç monitör almak istiyorum. Bütçe en fazla 12 bin. Bu fiyatta hangisi daha iyi olur? Önerilerinizi bekliyorum. Bütçe belki biraz daha aşabilirim.
  2. S

Sistemim için kasa ve psu

Hocam Ryzen 5 7500F ile Palit 3 fanlı 5060 Ti 16 GB var. 32 GB drr5 RAM mevcut. Sistemime uygun PSU'lu bir kasa ve işlemci için soğutucu önerisi istiyorum. Var mıdır tavsiyeniz. Bütçe ne kadar ayırabilirim bilmiyorum tam piyasayı ama F/P bir şey arıyorum. Ortalama bana yetecek kadar. En fazla...
  3. S

7bin tl kadar monitör önerisi

hocam hikayeli fps oyunlar oynuyorum monitör arıyorum o fiyat bandında önerileriniz nedir
  4. S

Hata entegresi yanmış anakart kullanılır mı?

Hocam sahibinden ilanda buldum ASUS B550M-K. Fanlara vereceği akımı anakartta verdim diyor. Sadece entegreleri değişecek hata entegreleri yaktım diyor. Kullanılır mı? Tamir edilir mi geri kalan şeylerde sorun yok diyor.
  5. S

Win10 yüklü kasaya win11 ssd takınca çalışır mı?

Hocam hali hazırda win10 yüklü kasa var bunda ki ssdyi çıkarıp win11 yüklü ssd takarsam çalışır mı?
  6. S

Kingdom Come: Deliverance 2 eski save dosyaları nasıl geri yüklenir?

Hocam Kingdom Come: Deliverance 2 oynuyordum, Cloud kapalı save dosyaları var ben de farklı bir hesaptaki aynı oyuna bu save dosyalarını nasıl yükleyebilirim?
  7. S

1000tl civarı kulaklık

hocam 1000tl civarı f/p kulaklık önerisi lazım günlük kullanım oyun için kulak üstü tercihimdir
  8. S

M.2 ssd çok ısınıyor mu?

hocam yeni ssd aldım ekran kartının altında kalıyor CrystalDiskMark testi yaparken 64 dereceleri gördü sizce normal mi ne yapmam lazım? MKNSSDVT1TB-D8 aldığım ssd bu
  9. S

M.2 ssd ye win 11 kurma

hocam merhabalar bende hali hazırda 1tb hdd var bunun içinde win11 ve bazı önemli dosyalarım var ssd aldım onun içine win11 i kurmak istiyorum hdd ki win11 i kaldırmam lazım bunu diğer dosyalarımı silmeden nasıl yapabilirim
  10. S

M.2 ssd önerisi istiyorum?

Merhabalar asrock b550m hdv anakarta sahibim hocam ssd almayı planlıyorum pek fikrim yok hocam 500gb ayrı 1tb ayrı ssd önerebilir misiniz çoğunlukla oyun için kullanacağım f/p olsun istiyorum max bütçem 2500 falan 500gb ssd daha ucuzdur bişeyler tavsiye ederseniz mennun olurum
  11. S

F/p m.2 ssd önerisi?

asrock b-550m-hdv anakartım var ssd almak istiyorum hocam pek fazla bilgim yok f/p olsun bütçem 2 bin civarı biraz daha da çıkabilirim
  12. S

4060 mı 4060ti hangisi alınır

hocam merhabalar 1080p de ryzen 5 5600 ile kullanacağım çok kararsız kaldım 650w psu var bu fiyat bandında önereceğiniz başka kart amd veya Nvidia yardımcı olursanız memnun olurum
  13. S

Ryzen 5 5600 alınır mı?

hocam ryzen 5 5600 alacam rx 6700xt ile beraber kullanmak için n11 dfs bilgisayar önerir misiniz veya başka bir yer tavsiye eder misiniz...
  14. S

Arızalı 1650 ne kadar eder?

hocam merhaba ekran kartım yanmıştı ve fanının 1 pervanesi kırık 2. el de ne kadara satabilirim ekran kartını bilgisayarcı tamir edebileceğini söyledi ama uzun süreli dayanamaz büyük ihtimal dedi
  15. S

Rx 6700xt Furmark testi nasıl?

2. el XFX Swift RX 6700XT alacağım FurMark testi nasıl hocam bir de başka nelere dikkat etmem lazım yüz yüze alacağım ekran kartında nerelere bakmam lazım.
  16. S

I310100f ve 4060 darboğaz yapar mı?

Merhaba arkadaşlar benim bir sistem var ekran kartı arızalanmıştı şimdi ekran kartı alacağım işlemci i3 10100F var. 4060 almayı düşünüyorum yaza kadar oyun oynamayacağım. Ders çalışmak günlük kullanım için bir de fazla darboğaz olur mu? Hem günlük kullanım hem de oyunlar için.
Geri