Arama sonuçları: *

• Users: Menchiss
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Yardım Bu fanları nasıl almalıyım ?

Merhaba, yeni kasa topluyorum ancak en sıkıştığım konu fan oldu, Henüz kasayı almadım ama istediğim kasa, lian li o11 dynamic evo. egzoz da 120, yanda ve altta 140mm fan kullanmayı düşünüyordum ancak sl infinity reverse wireless 140mm yoktu, olsa bile 3x satılanı olmadığı için wireless...
  2. M

Yardım 90X40 speed mouse pad önerisi

Merhaba, hep büyük mousepadler kullandım ve buna alıştım, kaliteli mousepadlerin çoğu 90x40 yanında küçük kalıyor, küçük mousepade alışabilir miyim bilmiyorum, 90x40 öneride bulunabilir misiniz ? bütçe sorunu yok.
  3. M

VMX (Intel Virtualization Technology) açınca mavi ekran alıyorum

[H3 id='SIZE4BHata+PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREABSIZE']Hata: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA[/H3] [H3...
  4. M

Yardım Hangi kasayı seçmeliyim ?

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-lian-li-o11-dynamic-evo-rgb-white-e-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,741930503.html https://www.amazon.com.tr/dp/B0DQPR34HG/
  5. M

150-180K Arası Sistem Toplama

Tamamen beyaz bir sistem toplamak istiyorum ancak bazı parçalarda ne alacağımı veya alsam uygun olur mu bilmiyorum. Ana Kart: MSI MPG B850 Edge TI Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart (Emin değilim) İşlemci: AMD Ryzen 7 9800X3D TRAY 5.20GHz 96MB AM5 Kutusuz Fansız İşlemci Ram: GSKILL 64GB (2x32GB)...
  6. M

Bu bilgisayar alınır mı ?

Selamlar, daha önceden bir konu açmıştım ve topladığım sistemi neredeyse baştan yapmıştım ancak son kez kararlaştırmak ve fikir danışmak istiyorum. Yeterli deneyimim olmadığı için uyumsuz parça vs. çıksın istemiyorum...
  7. M

Bu monitörlerden hangisini almalıyım ?

Selamlar yeni bir sistem topluyorum ve en son olarak monitörler kaldı, bir kaç monitör seçtim ancak kararsız kaldım gerek fiyatları gerek uzun ömürleri olsun fiyat performans olarak bilemedim. Tek tek yazmak yerine epey linki bıraktım, eğer bunlar dışında önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim...
  8. M

Masaüstü bilgisayar topladım, sizce hataları veya tavsiyeleriniz neler?

Selamlar, bir bilgisayarım var ancak kardeşime bırakacağım ve yeni bilgisayar toplamak istiyorum. Bunun için en bilindik markayı seçtim (reklam falan diye yazmadım ama anlarsınız zaten.) Bir bilgisayar topladım ancak özellikle işlemci konusunda kararsızım. Intel'in AMD'ye oranla daha iyi...
Geri