Arama sonuçları: *

• Users: keyptho
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Sessiz ve ince klavye önerisi

Selamlar, maksimum 2k’ya kadar bütçem var. Yazı yazarken çok ses yapmayan ve laptop klavyesi gibi hissiyatı olan bir klavye arıyorum. Aşağıdaki linkteki ürünü alacaktım ama sadece bluetooth ile çalıştığı için tereddüt ettim. Bu klavyeye benzer klavye önerileriniz varsa yazabilirsiniz. Türkiye’de...
  2. K

165 hz Laptopa Monitör tavsiyesi

Merhaba, bende 165 hz olan bir laptop var bu laptopa daha yüksek hz değerlerine sahip bir monitör bağlarsam tam performans alabilir miyim? Bir de uygun fiyatlı monitör önerilerinize açığım.
  3. K

Oyunlarda beklediğim FPS değerlerini alamıyorum.

Yeni bir laptop aldım içerisinde Ryzen 7 8845HS RTX4070 ve 64 gb ram var. Apex'e girdiğimde en yüksek ayarlarda 150 FPS alıyorken CS2'ye girdiğimde en düşük ayarlarda 160 FPS alıyorum. Bunun nedeni hakkında fikri olan var mı?
  4. K

4k'ya kadar kulaklık önerisi

4000 TL'ye kadar fiyatı olan bir kulak üstü kulaklık arıyorum. Oyunlarda kullanacağım. Mikrofon kalitesinin iyi olması çok önemli. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
  5. K

Lego veya Figür önerisi

2500 tl bütçem var. Bu parayla figür veya lego almayı düşünüyorum önerebileceğiniz ürünler varsa iletebilirseniz sevinirim.
  6. K

56k'ya kadar laptop önerilerilerinizi bekliyorum.

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0D31XHW9F/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A2JLUF1GU1MUP6&psc=1 HP'nin bu modelini alıp rami 32 gb yapmayı düşünüyordum ancak yorumlarda gördüğüm şikayetler (donma, destek ekibi, vb.) sorunlardan dolayı tam emin olamadım. Bu yüzden daha düşük modelli ancak daha...
Geri