Arama sonuçları: *

1. H

Havit fuxi h7 mi? Atk mercury mi?

Havit fuxi h7 modeli mi Atk mercury mi ikisi arasında kaldım Atk mercury cashback ile aldığımızda hemen hemen Havit fiyatına yakın bi fiyatta satın alıyorsunuz ama wraith ürünlerini bir kısım övse de kimisi de aldığı hizmetten memnun değil bildiğim kadarıyla bu ürünleri de açtıktan sonra...
  2. H

Oyunlarda kenar yumuşatma sorunu

Arkadaşlar merhaba Pubg oynuyorum oyunda bu tarz tel merdiven gibi uzak eşyalarda merdivenlenme ve kaymalar oluyor sorun nedir grafikler ful Sistemim r5 7500f 4060ti 16gb tam
  3. H

Microsoft Store farm simülatör ve Xbox hatası

Merhaba arkadaşlar bu iki sorunu çözemedim birincisi Microsoft Store den farm simülatör 25 indirirmeye bastığımda ekran dönüp duruyor diğer tüm uygulamalar iniyor sadece farming simülatör bunu yapıyor. İkinci sorun ise Windows üzerinden Xbox uygulamasına girmeye çalışıyorum fakat görünüşe göre...
  4. H

Farm simülatör indirme sorunu ve Xbox yanıt vermeme sorunu

Merhaba arkadaşlar bu iki sorunu çözemedim birincisi Microsoft Store den farm simülatör 25 indirirmeye bastığımda ekran dönüp duruyor diğer tüm uygulamalar iniyor sadece farming simülatör bunu yapıyor. İkinci sorun ise Windows üzerinden Xbox uygulamasına girmeye çalışıyorum fakat görünüşe göre...
  5. H

Bu sistemi 28.000 tl ye aldım nasıl

Arkadaşlar bu sistemi 28.000 TL’ye aldım sizce nasıl
  6. H

Abdullah abinin sistemini 4060 ti ve 7500f ile alınır mı

Abdullah abinin çıkardığı sisteme işlemci soğutucu ekledim ekran kartını da bütçem olmadığı için 4060ti a indirdim fiyat bu şekilde 28.085 tl oldu sizce nasıl
  7. H

Ryzen 5 7500f ve asus 4060 ekran kartı bu fiyata alınır mı

Bu sistem bu fiyata sizce nasıl
  8. H

Amd 7500f ve rtx 4060 ti sistem nasıldır

Bu fiyata bu sistem nasıldır. https://www.incehesap.com/corax-hazir-sistem-fiyati-46742/?hsu=300058,225026,24495,24494,24528,24598
Geri