Arama sonuçları: *

• Users: Phegru
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Phegru

Samsung oled G6 yardım

Merhaba, arkadaşlar mart ayında aldım monitörü ama yükleme ekranın da ya film izlerken bu tarz bir şeyler oluyor. Monitör de mi sıkıntı var yoksa gpu ile ilgili problem mi var?
  2. Phegru

Samsung oled G6 yardım

Merhaba, arkadaşlar mart ayında aldım monitörü ama yükleme ekranın da ya film izlerken bu tarz bir şeyler oluyor. Monitör de mi sıkıntı var yoksa gpu ile ilgili problem mi?
  3. Phegru

Sistem topladım tavsiyeleriniz var mı?

Merhaba arkadaşlar çeşitli araştırmalarım sonucunda en sorunsuz ve uyumlu bu parçaları topladım. İşten kalan zamanlarım da sadece oyun oynayacağım başka bir amacım olmayacak. Ekran kartın da karar veremedim 9070xt yada 5070ti yada başka bir öneride olur. Değişim yapacağım parçalar var mı bu olsa...
  4. Phegru

Bu sistem alınır mı?

Merhaba arkadaşlar aşağıda belirttiğim sistem alınır mı? Alınmaz ise bu fiyat bandında ne alınır? Ekran kartını daha sonra güncellemeyi düşünüyorum. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Fiyat : 62k yada max ederi nedir? Vatandan alınma 4 aylık sistem. EKRAN KARTI: ASUS 7800XT...
  5. Phegru

Acer Nitro 16 AN16-41 için monitör tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, yazdığım Acer marka laptop için monitör alacağım ama hangi marka model alsam karar veremedim. Bu konu da desteğinizi ihtiyacım var. Teşekkürler. Bütçe: 10.000 belki bir tık daha geçebilirim. Extra bu RAM'i de taktım. Crucial CT16G56C46S5 16 GB DDR5 5600 MHz CL46. Acer...
  6. Phegru

Sapphire RX 7900xt Nitro Vapor Xalınır mı?

Merhaba, arkadaşlar işlemcim 5700x3D ve PSU EVGA 750W G5 süper Nova. İşlemcim ve PSU yeterli olur mu? Sadece 2K oyun için alacağım yani yayın render vs gibi uğraşmayacağım. Başlıkta belirttiğim modeli almayı düşünüyorum ya da 4070 Ti Super de var aklımda. Sapphire RX 7900 XT Nitro Vapor X şu an...
  7. Phegru

2k için ekran kartı önerisi

Merhaba arkadaşlar sistemim aşağıdaki gibidir. İşlemciyi 5700x3D olarak güncellendim birde ekran kartını güncellemek istiyorum. Bu işlemci için 2k da hangi ekran kartını alırsam dar boğaz olmadan %100 performans alırım? Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim. Gigabyte Aorus RTX 2080. MSI...
Geri