Arama sonuçları: *

• Users: Dmrhn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Starpets.gg bakiye gözükmüyor

Merhaba, bugün buradan sattığım 35 euroluk petlerin parasını çekmek istedim ilk önce Papara'ya sonra başka kartlarla çekmeyi denedim ilk başta para gitti sonra geri geldi. İninal hayali kart oluşturdum oraya atmayı denedim para gelmedi uzun süre hesabı sildim belki bakiye geri düşer diye fakat...
  2. D

13400f'e geçmek sıkıntı çıkarır mı?

Merhaba, işlemci değiştirmek istiyorum 1.5-2 yıl kullanmak için sonra kompile sistem değiştirmeyi düşünüyorum. FPS oyunları oynarım ve az da olsa Blender yaparım ve şu anki işlemcim şu an bana çok yetersiz geliyor oyunlar da donuyor, tarayıcıda gezerken donuyor, bazı oyunlar da hiç akıcı oyun...
  3. D

Razer Basilisk V3 skatesi hasar gördü

Merhaba, 2 yıldır Razer Basilisk V3 kullanıyorum ve skates kısmını temizlerken skatesleri biraz hasar gördü. Mouse pad üstünde biraz sürtüyor ve ses çıkartıyor ne yapmalıyım yeni mouse almayı düşündüm fakat fiyatları görünce vazgeçtim. Valorant gibi FPS oyunları oynayan biriyim bu durum...
  4. D

Yeni Alınan S24 FE Kasıyor

Merhaba pazar günü S24 FE aldım vatandan. Eve geldim kurulumunu yaptım ilk başlarda çok ısındı şarjı hızlı bitti normaldir dedim yeni telefon kendini optimize ediyor ve bu sorun gitti fakat bazen hafif donmalar yaşıyorum kameraya girince video kısmı harika ama portre kısmı kamerayı döndürürken...
  5. D

ASUS Prime H610M-K-D4, i5 12600KF ile uyumlu mu?

Merhaba işlemcimi değiştirmek istiyorum şu anki işlemcim 12100F oyunlarda yetsede Blender'da yetersiz kalıyor o nedenle daha üst seviye işlemci ile değiştirmek istiyorum, o nedenle 12600KF almayı düşünüyorum fakat anakartımla güzel çalışır mı bilmiyorum. Ve bende 600 watt PSU var yeter mi onu da...
Geri