Arama sonuçları: *

• Users: DEXTE_R
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. DEXTE_R

2K Monitölerdeki Black Screen Problemi

İyi forumlar bugün Dell Alienware AW2723DF 27" 1 MS 280 Hz QHD Fast IPS LED Monitör bu monitörün kurulumunu yaptım driverlarını güncelledim ancak oyunlara geçişlerde ve fullscreen oyunda iken alt+tab ile masaüstüne geçmeye çalıştığınız da normalde olması gerektiği gibi anında masaüstüne dönmüyor...
  2. DEXTE_R

Yardım North Bayou F160-W vs North Bayou H180-W ?

İyi forumlar çift monitör standı için arayışa girdim ve bu iki modeli buldum bu iki modelden hangisi daha kullanışlı olur kullanan bilgisi olan biri yardımcı olursa çok sevinirim.
  3. DEXTE_R

Yardım Sizce bu monitör alınır mı ?

Merhaba arkadaşlar şuan da aktif olarak BenQ Zowie XL2546K 240hz 0.5ms TN panel bir monitör kullanıyorum ancak artık daha güzel gözükecek IPS veya OLED bir panele geçmek istiyorum ve 1MS monitör alma konusunda kaygılarım var 1MS gecikme değeri sizce yüksek midir konuya hakim arkadaşlar yardımcı...
  4. DEXTE_R

Monitörü DP ile bağlayınca Alt+Tab Siyah Ekran Sorunu

Arkadaşlar merhaba sorunun monitörden kaynaklı olduğu dünüşüp şuana kadar 3 adet farklı marka ve özelliklerde monitör alıp denedim ancak bu duruma çözüm olmadı. Oyundayken alt+tab yapıp masaüstüne geçmeye çalıştığınız da sanki monitör input değiştirir gibi 5-6 saniye siyah ekran oluyor ve ondan...
  5. DEXTE_R

Çözüldü✓ AMD DDR5 EXPO Geç Açılma Sorunu

Arkadaşlar merhaba yeni iki tane sistem topladım topladığım iki sistem de AM5 ve ikisinde de EXPOyu açmama rağmen sistemlerden biri çok geç açılıyor ve bu sorunu çözmek için BIOS üzerinden Memory Context Restore ayarını Enabled yaptığım da BIOS donuyor ve bilgisayar açıldığında mavi ekran hatası...
  6. DEXTE_R

OLED Monitör Alt+Tab Siyah Ekran Sorunu

Merhabalar, hangi oyuna girersem gireyim fullscreen da alt+tab yaptığımda 6-7 snliğine siyah ekran oluyor.
  7. DEXTE_R

Çözüldü✓ RTX 4090 - RYZEN 7 7800X3D CS2 VE LOL FPS SORUNU

Arkadaslar merhaba yeni bir sistem topladim ancak bu sistem ile neredeyse 3060li eski sistemimle ayni performansi aliyorum CS2 oyununda 4:3 1200x960 High ayarlarinda 250-350 fps arasi LoLde de en yuksek ayarlar da fps limitsiz olmasina ragmen 240 fpsin uzerine cikmiyor konuyla ilgili yardimci...
Geri