Arama sonuçları: *

• Users: gamescity
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

Technopat sosyal çöplüğü

merhaba bilen belki bilir technopat özelliklede sosyal kısmı gün geçe geçe çöplüğe benzemeye devam ediyor yaş kitlesi mi dersiniz açılan konular mı dersiniz saçma sapan insanların kişiliklerin her şeyi dine bağlaması mı dersiniz adminlerin kafalarına göre saçma hareket edip kafalarına göre ceza...
  2. G

Max Payne 3 parasını hak ediyor mu

merhaba iyi sosyaller size bir şey sormak istiyorum max payne 3 nasıl bir oyun tavsiye eder misiniz şimdi kaç para parasını hak ediyor mu düşüncelerinizi merak ediyorum
  3. G

Mühendislik için 70 bin tl bandında bilgisayar lazım

merhaba mesleğim gereği güçlü bir bilgisayara ihtiyacım var bütçem 70 bin tl bana yardımcı olun donmaması lazım çünkü projelerimi onda yapacağım render işlerini onda yapacağım boş zamanlarım da da belki oyun oynarım öyle bir bilgisayara ihtiyacım var lütfen bana yardım edin
  4. G

Arkadaşıma Köpek çetesi saldırmaya çalıştı

Merhaba yaklaşık olarak 1 haftadır hastaneden çıkamıyorum bundan 1 ay önce kardeş dediğimin arkadaşıma evine giderken 15 adet köpek saldırmaya kalkıştı arkadaşım köpeklerden kurtulmaya çalışırken bir esnaf görmüş ve ilk önce arkadaşımı kurtarmış ve sonra da arkadaşımı köpeklere saldırdığını...
  5. G

Çikolatalı pasta tarifi

Malzemeler: Keki İçin: 3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvı yağ 1,5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 2 yemek kaşığı kakao 1 paket vanilin Krema İçin: 2 su bardağı süt 2 yemek kaşığı un 1/2 su bardağı toz şeker 1 paket vanilin 1 yemek kaşığı kakao 1 yemek...
  6. G

Ready or Not incelemesi

Hayırlı geceler hayırlı akşamlar hepinize merhaba bugün sizler ile Ready or Not oyunu için inceleme yapıyoruz. Hazırsanız başlayalım. Ready or Not ilk piyasaya sürülme tarihi 16 Haziran 2020 yılında Steam mağazasında oyunculara sunulmuştur Ready or Not oyunu taktiksel birinci şahıs nişancı...
  7. G

Makine çeviri Batman Arkham Knight Türkçe yama yüklenmiyor

Merhaba, konuya direk giriyorum Batman Arkham Knight oyunu için makine çeviri üzerinden Türkçe yama indirmeye çalışıyorum ama yama ya bozuk ya da eksik. Bilmiyorum bir türlü indirilmiyor.
  8. G

Küçükken En utandığım Şey.

merhabalar ben 12 yaşlarımda iken bir arkadaşımı ziyarete gitmiştim işte oyun falan oynuyoruz sonra saatte baya bir geçmiş aradan neredeyse 2 saat geçmiş saat öğlen 2 veya 3 falandı öğlen yemeği yedik arkadaşımla annesi hazırlamıştı sonra annesi geldi ve şu soruyu sordu çocuklar çişiniz geldi mi...
  9. G

Google play store sunucu hatası

Hepinise merhaba. Ben bilgisayara bugün Google Play Store indirdim uygulamaya tıklayıp oturum aç dediğimde oturum açılmıyor. Google sunucu hatası diyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Geri