Arama sonuçları: *

• Users: Mandalin
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

5700 tl civarı kablolu / kablosuz klavye önerisi

Merhabalar. 164 dolar kadar bir param var kenarda biriktirdiğim. Bu parayla bir klavye almak istiyorum. Aklımda Razer BlackWidow V4 yellow switch*** vardı ancak Türkiye'de sadece green switch satılıyor ( yellow switch olanı pro diye pazarlamışlar ve kendi sitesinde yellow switche göre daha...
  2. M

Laptop'dan Masaüstüne geçiyorum klavye önerisi lazım

Laptop'dan masaüstü bilgisayara geçiceğim için klavyeye ihtiyacım var. İlk toplama bilgisayarım olucağı için bütçemi zorlamaktan çekinmiyorum bu yüzden bilindik markalardan bir klavye almak istiyorum. Bütçemi 8 bin liraya kadar zorlayabilirim. Oyun oynamak için kullanıcağım. Oynadığım türler...
  3. M

Hava soğutma önerisi lazım

Kasa topluyorum ve işlemi olarak Ryzen 7 7800x3d alıyorum. Bana f/p bir soğutucu lazım. Bütün kasas için bütçem 60 bin lira ancak 50.800tlsini kullandım kabul ediyorum. İşlemci ram anakart ve ekran kartını seçtim geriye diğer ürünler kaldı. Ne kadar ucuza gelirse (soğutma performansını...
  4. M

Çözüldü✓ 60.000 TL civarında bir sistem topluyorum

Merhaba, 50-60 civarında bir kasa toplamayı planlıyorum. Klavye ve kulaklık da alıcağımdan fiyatı olabildiğince düşük tutmaya çalışıyorum. Kendimce (ve bir kaç arkadaşımın yardımıyla) topladığım bilgisayar aşağıdaki gibidir. Düzeltmelere ve tavsiyelere açığım. Ekran kartı: Sapphire RX 7700XT...
Geri