Arama sonuçları: *

• Users: Alposki
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Alposki

Bilgisayarı kapatmama rağmen kendi açıldı

Bilgisayarı kapattım farklı odaya gidip geri geldiğimde kasa ve fanlar çalışıyordu monitörün ışığıda yanıyordu ama monitörde görüntü yoktu klavyede ki tuşlara falan bastım açılmadı görüntü gelmedi mecbur fişi çektim.2.kez oluyor bu olay neden oluyor olabilir?
  2. Alposki

Valorant Battle pass ile alakalı sorularım

Ben şuan mesela battle passın ücretsizinde 7.aşamada felanım diyim ben seçikin battle pass alırsam eğer 7.aşamaya kadar olan tüm seçkin şeyler bana geliyor mu?
  3. Alposki

PC açıkken Elektrik yine gitti

PC açıkken gene gitti elektrik 4. Falan olması lazım bu bir şey olmuş mudur?
  4. Alposki

350TL HDD önerisi lazım

Yazdığım bütçe ile kaliteli ne alabilirim sorunsuz?
  5. Alposki

Hangi çizgi film daha iyi?

Regular Show mu Adventure time mı yoksa Gumball mu daha iyi sizce?
  6. Alposki

METRO 2033 Redux zorlandığım yer

Saçma sapan bölüm dizaynı yapmışlar pusula koymuşlar çalışmıyor abartısız 1 saattir adamları bulmaya çalışıyorum hayır harita koysan göstersen ne oluyor bu kadar saçma bir şey olamaz ya 1 saattir kafayı yedim. (Bahsettiğim yer oyunun 2.karlı bölümü polislerin yanına ulaşmaya çalıştığımız) Ben...
  7. Alposki

Stres atmalık oyun önerisi

Bir şeyleri vurup dökebileceğim parçalayabileceğim stres atmalık oyun istiyorum (DOOM HARİÇ)
  8. Alposki

Sunset Overdrive nasıl oyun?

Bu oyunu oynamış yada bilen kişiler bilgi verebilir mi eğlenceli mi zevkli mi?
  9. Alposki

Path of Exile adlı oyun Pay to win mi?

Soru başlıkta kendisi güzele benziyor fakat gelişmek için para mı yatırmamız gerek bilemedim.
  10. Alposki

Epic Games Türkçe yamadan sonra save kayboldu

Metro 2033 yükledim 2 saat civarı oynadım sonra türkçe yaması olduğunu öğrenip türkçe yama kurdum fakat oyuna bir girdim oyunun save i gitmiş baştan başlattı çözümü var mı?
  11. Alposki

Epic Games sizce yılbaşı gecesi büyük bir oyun verir mi?

Biliyorum listedeki oyunları fakat bir sürpriz yapıp yılbaşı günü güzel büyük bir oyun verir mi?
  12. Alposki

Epic Games verilen oyunlar hakkında Anket

Anketten oylayıp fikirleriniz konuya belirtebilirsiniz.
  13. Alposki

Oyun için Gamepad önerisi

Gamepad önerisi istiyorum. Maksimum 110 Liraya çıkabilirim.
  14. Alposki

Epic Games gizemli oyununda ne var?

Evet düşüncelerinizi alalım? (Sanırım aynı konu dün açılmış fakat aktifliğini yitirdiği için tekrar açayım dedim.)
  15. Alposki

Kaspersky Security Cloud – Free nasıldır

Anti Virüs programı olarak bunu kullanmayı düşünüyorum nasıldır? (Öneri istemiyorum programın nasıl olduğunu söyleyin yeter)
  16. Alposki

Sildiğim dosyayı Windows Defender var gibi gösteriyor

Olay aynen şöyle oldu. Windows Defender HackTool:Win32/Crack!MSR adında bir virüs buldu bende virüsü gösterdiği dosya konumuna gidip manuel olarak dosyayı sildim. Ardından tekrar Defendıra geldim halen virüsü var gösteriyordu eylemlere tıklayıp virüsü kaldır dediğimde herhangi bir tepki...
  17. Alposki

Windows algıladığı tehditi silmiyor

Windows'da koruma geçmişinde bir virüs algılanmış fakat eylemlerden kaldır dediğim zaman kaldırmıyor.
  18. Alposki

Kafamı yormayacak Çıtır Çerez oyun önerisi.

Kafamı hiç yormadan düz eğlenceli çıtır çerez bana keyif verebilecek zevkli oyunlar önerir misiniz? My Friend Pedro Dead Cells Hades Katana Zero Hariç
  19. Alposki

Emülatörler yasal mı?

Emülatör kullanmak yasal mıdır?
  20. Alposki

Mikrofon Mikrofon çalışmama sorunu

Arkadaşlar kulaklıkda yaşadığım bir sorun var mikrofon ile alakalı sesim arkadaşlarıma gelmiyor kablolarla oynayınca düzeliyor ama işkence gibi hep düzeltmek. Model ile alakalı bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çünkü aynı kulaklık laptopta çalışıyor. Bazen arkadaşlarımın da sesi gelmiyor ama o...
Geri