Arama sonuçları: *

• Users: esatglmz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Vodafone da faturamı son ödeme tarihinden 1 hafta sonra ödersem ne olur

7 bin TL fatura geldi hesapladım son ödeme tarihinden 1 hafta sonra odeyebiliyorum sıkıntı yaşarmiyim
  2. E

Rtx 5070 den görüntü gelmiyor galiba

Arkadaşlar günaydın ben 3-4 ay önce apu sistem aldım incehesaptan işlemcimde dahili grafik birimi yok diye ekran kartı almam gerekliydi Sistem; AMD Ryzen 5 7500F 3.70GHz 6 Çekirdek MSI PRO B650M-B MSI MAG CoreLiquid 240R V2 ARGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu Kingston Beast RGB KF560C36BBE2A-16TR...
  3. E

Arkadaşlar ekran kartım kasaya sığmazsa neler yapabilirim

MSI mag forge 100m kasam var ve takacağım ekran kartı MSI rtx 5070 gaming Trio ekran kartım 8 mm kadar uzun yinede sigarmi yoksa MSI kasa ölçü bilgilerini tam sınırdami veriyor
  4. E

Arkadaşlar selam rtx 5070 alacağım power supplayim yeterlimi

Arkadaşlar şuan rtx 5070 alıyorum fakat aklıma takıldı power supplayim yeterlimi acaba diye sorayım dedim AMD Ryzen 5 7500F 3.70GHz 6 Çekirdek MSI PRO B650M-B MSI MAG CoreLiquid 240R V2 ARGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu Kingston Beast RGB KF560C36BBE2A-16TR 16GB (1x16) DDR5 6000Mhz CL36 Siyah...
  5. E

Arkadaşlar sorumluluk sınavında yardımcı oluyorlarmi veya sorular basitmi

Arkadaşlar 9.sinifta Anadolu lisesinden meseme kayıt oldum ve 10.sinif olarak geçtim şuan 11. Sınıfım Anadolu lisesinde görmediğim dersler olduğu için 9.sinifi sorumlu olarak geçtim haftaya sınavlar başlıyor ben ne çalışacağımi bilmiyorum sinavdayken yardımcı olurlar mı çünkü sınavı geçemezsem...
  6. E

Yayıncı ve e-spor kulaklık önerisi

Arkadaşlar selam oyuncu kulaklığı arayışı içerisindeyim çok kararsızım hyperx cloud 3 kulaklığın incelemesine baktığımda çoğu kanal övüyor fakat bı adam kulaklığı fazlasıyla gömdü yok mikrofon yok ses diye kafamı karıştırdı bende hangisini almalıyım diye size sorayım dedim rengi beyaz olursa...
  7. E

5070 ve ryzen 5 7500 f işlemci kaç watt tüketir

5070 almayı düşünüyorum ryzen 5 7500f işlemcim var ve 650 watt bronze sertifikali PSU var 2-3 yıl boyunca yükseltme yapmayı düşünmüyorum sizce yeterlimi yeterli değilse fp AMD ekran karti önerir misiniz çünkü çok pahalı tutmayip ilerde 5070 ve PSU alabileyim
  8. E

Mouse alırken kararsız kaldım

Arkadaşlar selam razer deathadder V3 pro almayı düşünüyordum fakat son zamanlarda attack shark x3 pro superlight karşıma çıktı araştırayım dedim 8000 hz ymis razer 1000 hz sizce secimi hangisi yapmalıyım oyun oynamak için daha çok FPS oyunu oynuyorum fakat hikayeli oyunlarda oynuyorum
  9. E

2-3 yıl idare edecek ekran kartı önerisi

Arkadaşlar selam yakın zaman da bir kasa aldım 26 bın TL ye AMD ryzen 5 7500f işlemcili ekran kartı almadım fakat aklımda son zamanlarda beyaz sistem toplamak geliyor çok sevdim ama bütçem yok ekran kartı şimdi alayım 2-3 yıl sonra beyaz sistem toplarim dedim sizce ekran kartını ne seçmeliyim...
  10. E

Arkadaşlar ryzen 5 7500f işlemciyle hangisi uyumlu

Yakın zamanda kasa aldım ekran kartı alamadım ekran kartlarını araştırıyorum sizce 7500 f işlemciyle rtx4070 ti Super mi yoksa 4070 mi sorunsuz çalışır
  11. E

Arkadaşlar selam sipiral kabloyu nereden bulabilirim

Sipiral kablo almak istiyorum fakat temu dan almak istemiyorum geç geliyor falan Trendyolda falan varsa yardımcı olur musunuz
  12. E

YouTube'da Gizlenen Videoları Nasıl İzlerim?

YouTube da bi diziyi izlemek istiyorum fakat o dizinin tüm bölümlerine girdiğim zaman kullanılamayan 3 video gizlendi falan diyor wifi de aynı hücresel veride aynı ne yapmam lazim
  13. E

Razer Deathadder V3 Pro Almalı mıyım?

Arkadaşlar trendyoldan razer deathadder V3 pro alicam fakat son zamanlarda karşıma wraitesports çıkıyor ve onun yani sıra onların sattıkları urunleride bı çok yerde övüldüğünü görüyorum attack shark , ninjitsu sora vs. Kararsız kaldım hangisi sizce daha iyidir razer 5500 diğerlerine baktım...
  14. E

Akım koruma prizi hangisini tercih etmeliyim

https://ty.gl/x1i11ztuocdw8 Arkadaşlar Alınır mı? bide tekli akım koruma prizi alırsam seyyar üçlü prizi normal prize takip akım koruma prizinide seyyar takip bilgisayara takarsam görevini yerine getirirmi
  15. E

%60 lık klavye nasıl kullanılır

Arkadaşlar 60 lik klavye almayı düşünüyorum fakat i ç ö gibi harfler yok bunlar sorun olurmu diğerleri mesela F1 kullanmak istiyorsan fn basman gerektiğini biliyorum sadece yardımcı olursanız sevinirim
  16. E

Bilgisayar hoparlörü kaç watt alınmalı

Bilgisayarima hoparlör almak istiyorum nedeni ise kulaklıkla çok fazla vakit geçirince kulaklarım ağrıyor arada hoparlöre geçmek için almak istiyorum oyun oynamak için değil dizi veya film izlemek için bunun için kaç watt hoparlör gerekli
  17. E

Beyaz %60 lık mekanik klavye önerisi

Beyaz %60 lik mekanik klavye arıyorum fakat bilmediğim markalar var anlamıyorum neyin kaliteli olduğunu yardımcı olursanız sevinirim
  18. E

İps panel monitör önerisi

24 inç 2 k ips panel monitör olurmu varsa söyler misiniz
  19. E

Ekran kartı alicam sizce 5000 serisini beklemeliyim

Selam arkadaşlar rog strix rtx4070 Super almayı düşünüyorum ama 5000 serisi çıkacağı için kafam karıştı fiyat farkı çok olurmu sizce beklemek mantıklimi
  20. E

Her anakartta wifi pcie adaptör slotu olurmu

MSI PRO B650M-B nin anakartinda wifi adaptör olurmu ekran kartının altında giriş var ama kısa geldi bana
Geri