Arama sonuçları: *

• Users: emrepiro06
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. emrepiro06

29 Ekimde yok yazıldık

29 Ekim için okula gelmeyen yok yazılıyor dediler biz inanmadık her sene aynı terane, falan filan. Ve yok yazıldık nasıl olabilir böyle bir şey.🤔
  2. emrepiro06

Çözüldü✓ Arkadaşlar bana bi mouse önerin

Mouse değiştirmek istityorum lütfen önerilerinizi yazın.(şuan ki mouse sormayın). Tutuş genellik le palm-claw arası (relaxed claw)
  3. emrepiro06

Çözüldü✓ North bayou F80 monitör standı modeli

Ben North Bayou F80 alacağım fakat birkaç model olduğunu görüyorum. 2023-2024-2025 aralarında bir fark var mıdır bilmiyorum. Bilen varsa farkları söylerseniz iyi olur.
  4. emrepiro06

Çözüldü✓ Yüksek hz mouse pc yi yorar mı

Arkadaşım yüksek hz mouse alma max 1000 hz al zaten tam 8k alamazsın diyor alsan bile 2k 4k fln alırsın oda işlemciyi yorar diyor doğruluğu nedir?
  5. emrepiro06

Çözüldü✓ Furylevel z1 alınır mı,başka öneri?

https://m.n11.com/urun/furylevel-z1-26000-dpi-24-ghz-kablosuz-oyuncu-mouse-55213460?magaza=furylevel&renk=siyah alınır mı? kullanan varsa önerir mi?
  6. emrepiro06

Çözüldü✓ Pc ısınıyor ve işlemci stok fanı çok hızlı dönüyor

Arkadaşlar ben kasayı düşürdüm,işlemcinin stok fanı yerinden çıktı(iki ayağı kırılmış).Ben geri taktım fakat eskisi gibi değildi, daha hızlı çalışıyor ve yeterince soğutmuyor,hiç bir şey açmadan 79 üstü sıcaklık var.Pc de yavaşladı oyuna girdim kasıyordu.Acaba yeni fan alıp taksam...
Geri