Arama sonuçları: *

• Users: Plagerty1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Plagerty1

Mavi ekran sorunu pc

Merhaba https://drive.google.com/file/d/1Dysb0G62d4VMPnkIRmGODUwmeHbkXLEr/view?usp=drive_link
  2. Plagerty1

VXE R1 Wireless Mouse alınır mı?

Merhaba herkese iyi forumlar bütçem 1500 tl alınmazsa neden alınmaz ve wireless mouse önerirseniz sevinirim
  3. Plagerty1

Bannerlord çalışan mod önerisi

Herkese iyi oyunlar önceden bannerlordu sürekli oynuyordum yaklaşık 6 7 aydır ara verdim yeni sürümle uyumlu mod öneriniz var mı steam atölyede bulunan
  4. Plagerty1

Steam oyun iadesi hesabıma gelmedi

27 Ağustosta steamden oyun iadem kabul edildi fakat bugün 11 eylül para hesabıma gelmedi önce steame yazdım bankanızla iletişime geçin dediler dün bankamı aradım bekleyenm bir iade yok dendi tekrar steam desteğe yazdım bizimle alakalı bir durum değil diyorlar ne yapmalıyım tekrar bankayı mı...
  5. Plagerty1

Microsoft oturum açamıyorum

Herkese iyi forumlar bugün microsoftta hiç bir şekilde açamadım ne tarayıcıdan ne de microsoft uygulamasından acaba genel bir teknik sorun olabilir mi?
  6. Plagerty1

Bilgisayar açılıyor görüntü gelmiyor

Merhaba herkese iyi forumlar bugün yeni aldığım ssd mi takarken zorlandığım için ekran kartımı çıkardım tekrar takıtığımda ise görüntü gelmedi statik elektrikten şüphelendim ama ne yapsam ekrana görüntü gelmiyor normalde sistem açılırken ekran kartı fanları dönerdi dönmüyor.
  7. Plagerty1

Yeni M2 ssd kurulumu

Herkese iyi forumlar geçenlerde 1tb ssd almak için bir konu açmıştım sipariş ettim ve yüksek ihtimalle pazartesi elimde olacak şimdi ben bu eski ssd deki dosyaları yeni ssd ye aktarabilir miyim ikiside m2 aktaramazsam windows kurulumunu nasıl yapacağım.
  8. Plagerty1

1tb m2 ssd önerisi 2500TL

Herkese iyi forumlar son zamanlarda mavi ekran hatası alıyorum ve sorunun ssd kaynaklı olduğuna neredeyse eminim bu yüzden ssd almak istiyorum mümkünse bütçeme göre 1tb olursa iyi olur.
  9. Plagerty1

AM5 anakart tavsiyesi

Herkese iyi forumlar. Bilgisayarımı yavaş yavaş yükseltmeye karar verdim, öncelikle anakart ve kasayla başlamak istiyorum bilgisayarımın özellikleri şu şekilde; R5 5600,B450 MH,RX6600. bana önerebileceğiniz Am5 anakart nedir?
  10. Plagerty1

Mavi ekran sorunu nedeni nedir?

Merhabalar dünden beri bilgisayarım mavi ekran verip duruyor nedeni ne olabilir? Minidump: https://drive.google.com/drive/folders/1uxwBww6twW8C15vTRsz7buNZgZL3oDVH?usp=drive_link
Geri