Arama sonuçları: *

• Users: Xcartima
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

MCHOSE A5 Ultra vs ATK Dragonfly A9

Arkadaşlar MCHOSE A5 Ultra ve ATK Dragonfly A9 arasında kaldım sişzce hangisi alınabilir? Yanında şu mouseları da buldum fakat bunlar daha iyi gibi olduğundan başlığa eklemedim hangisi daha iyi ve kalitelidir bütçe aralığım bu civarda ATK Blazing Sky U2 ATK Blazing Sky X1
  2. X

❌İndirim Bitti! MCHOSE A5 Ultra vs ATK Dragonfly A9 HANGİSİ ALINABİLİR

Arkadaşlar MCHOSE A5 Ultra ve ATK Dragonfly A9 arasında kaldım sişzce hangisi alınabilir? Yanında şu mouseları da buldum fakat bunlar daha iyi gibi olduğundan başlığa eklemedim hangisi daha iyi ve kalitelidir bütçe aralığım bu civarda ATK Blazing Sky U2 ATK Blazing Sky X1
  3. X

Alınabilecek Klavye Önerisi

2500 tl civarında güzel klavyeler var mı? Aklımda Rampage hydra r6 red switch beyaz modeli var ama sizlerinde düşüncelerini almak istedim.
  4. X

Alt+Tab 2 sn Siyah Ekran Sorunu

Yılbaşında yeni bir sisteme geçiş yaptım fakat oyunların bazılarında alt+tab yaparken 2 saniye siyah ekran yiyorum. Nedeni ne olabilir ve çözümünü bilen yardımcı olabilir mi? Ve Monitör 2k diye 2 k da oyunları oynuyorum fakat monitörün çözünürlüğünü 1080p oyunları da 1080p yaptığımda sorun...
  5. X

Hangisi Alınabilir ?

2k , 27 inc , 240 ve üstü, 10 bit görüntü desteği olan monitör almak istiyorum bu 3 monitörü buldum ama kararsızım hangisini almalıyım ve sizlerin önerebileciği farklı bir monitör var mıdır? ( Kavisli bulursanız ona da okeyim )...
  6. X

Rtx 4070 Super İçin Hangi İşlemci Kullanılır

Arkadaşlar yakın zamanda RTX 4070 Super li bir sistem dizdim ama param tam yetişmediği için şuanlık böyle olsun sonra değiştiririm siye Ryzen 5 7500f aldım. Amd işlemcilerinin indirime girmesini bekliyorum fakat hangi işlemci ekran kartıma uygun onu bilemiyorum. Yoksa gidip direkt Ryzen 7...
  7. X

Türktelekom Hipernet Altyapı Sorunu

Mahalleye zamanında yapılan altyapı çalışmasında internet altyapısı olarak hipernet altyapısı döşenmiş bu bilgi internet sağlayıcısı sunucularına neredeyse 1 sene sonra işlendi. Her neyse ben bunu fark ettiğimde türktelekom şikayet bildiri kısmına itiraz da bulundum bizim burada hipernet...
  8. X

Steam Takasım Kayboldu

Steam envanterimdeki ögeleri kendi yan hesabıma takas yaparken ögelerimden biri nasıl olduğunu anlamadığım şekilde satışa sunuldu ve satıldı. Bu satış yüzünden takas iptal oldu. Onun ardından envanterime ögelerim geri gelmedi ve takas yapmak istediğim hesapta da yoktu oraya da gelmemişti. Kendi...
  9. X

Galax 4070 Super Ekran Kartı Isınma

Galax 4070 super ekran kartım full grafiklerde oyunlarda(Forza5,vs.) 73 derece filan oluyor normal mi? Kasam Msi Mag Force M100A ve masanın üstünde duruyor. Kaç derece ve üstü olursa sıkıntı çıkar belirtebilir misiniz?
  10. X

Ekran Kartı Fanları Tam Çalışmıyor

Yeni dizdiğim sistem de ekran kartının uygulamasını indirdim fanlar üzerinde biraz deneme yaptıktan sonra defult ayarlarına geri getirdim ama her pc yeniden başlatıldığında fanlar düzgün çalışmıyor. ekran kartı 85 dereceye gelmiş oyundayken ama fanlar %30 da çalışıyor uygulamadan gidip ayarları...
  11. X

PC yeni Kurulumda SSD görmüyor

Bilgisayarımda eski ssd mi takip yeni windows kurucaktım ama kurulum asamasında ssd yi görmüyor yardımcı olabilecek var mı?
  12. X

Uyguna PSU içinde olan kasa önerisi

Arkadaşlar 600W ve üstü psu olan kasa önerir misiniz uygun fiyata bütçe 2-2.5k 1732993690 Ben bunları buldum https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-msi-600-w-mag-forge-m100a-d60-argb-4-fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,208748951.html...
  13. X

Ekran Kartı Palit mi alınır yoksa Galax mı?

Arkadaşlar 4070Super alacağım fiyalara baktığımda 1k fiyat değişikliği var Galax ve Palit markalarında sizce hangisi daha iyidir? https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-galax-rtx-4070-super-1-click-oc-2x-v2-47som7mdabcd-192-bit-gddr6x-12-gb-fiyati,713644733.html...
  14. X

Kara Cuma İndirimleri PC Parçaları İçin Önemli mi?

Arkadaşlar bilgisayar parçalarını buldum fiyatlara göz gezdiriyorum iyi hoş ta şimdiden parçaları almalı mıyım yoksa kara cumayı beklemeli miyim? Pc parçalarına iyi indirim gelir mi?
  15. X

HyperX Cloud III 7.1 Kablosuz Kulaklık Alınır mı?

Amazonda 4.123 tl ye düştüğünü gördüğüm gibi aldım fakat kulaklık iyi midir bilmiyorum. Görüşlerinizi belirtir misiniz? Bu kulaklık yerine daha iyi bir kablosuz kulaklık var mıdır? Bu fiyat bandında.
  16. X

Rampage ZENITH PRO 4K mu ATK Blazing Sky X1 mu alınır?

Rampage ZENITH PRO 4K mouse alınır mı? bildiğiniz başka bir marka model varsa tavsiye ederseniz sevinirim bu fiyat bandında(3k)
  17. X

Rampage ZENITH PRO 4K Alınır mı?

Arkadaşlar ben bu mouse u aldım fakat daha iyi bir mouse var mıdır bu fiyatlara kablosuz? Abdullah abi video çektiği gibi beğendim satın aldım elime ulaştı memnunum ama bu fiyatlara daha iyi bir mouse var mıdır kablosuz merak ettim. ( Soran olursa 2k ya aldım )
  18. X

DDR5 Anakart önerisi

3-4k civarı fiyata DDR5 5000/6000mhz civarı anakart arıyorum önerebilir misiniz? Ryzen işlemcili AM5 soketli sistem dizeceğim.
  19. X

Monitör arıyorum tavsiye verir misiniz?

Arkadaşlar 27inc yüksek hz li(200~240) 2k ve monitör arıyorum kavisli olursa daha hoşuma gider. Oyun oynuyorum arada filmde izliyorum. Önerebileceğiniz monitör var mıdır? Bütçe 6-7k civarı. 27inc monitörlerde 1080p olursa çamurlaşma oluyor diyorlar o yüzden 2k dedim bilginiz varsa onun hakkında...
  20. X

Gamepower monitör alınır mı?

Gamepower monitörler nasıldır bilen birisi yardımcı olabilir mi? Alınır mı? Şu monitör gözüme çarptı: https://www.amazon.com.tr/dp/B0DK79ZQ3M/ref=asc_df_B0DK79ZQ3M1730467620000/?creative=380333&creativeASIN=B0DK79ZQ3M&linkCode=asn&tag=cimritr-21#customerReviews
Geri