Arama sonuçları: *

• Users: anonim3
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Kötü bir insan mıyım?

bir insanı hangi özelliği kötü yapar? yapılan kötülüğe kötülükle karşılık vermek kötülük müdür? insanların benden rahatsız olduğunu hissediyorum neden bilmiyorum durduk yere uzaklaşıyorlar benden bu sadece birisine özgü sanıyordum ama herkes hepsi yapıyor hiç birine karşı kin gütmüyorum nefret...
  2. A

Hayatımızdaki yanlış insanlar

Bazı insanları doğru sanarız kendimizce.. 6 ay önce benimle sadece belli başlı menfaatleri için konuşan birisi girdi hayatıma. Tabi ben hayatıma aldığım her insanı iyi olarak nitelendirdiğim için onu da öyle sandım, ona güvendim ve zaman geçtikçe ve benim ona verdiğim değer arttıkça benim...
  3. A

Hayatımızı beklentiler üzerine kurmak

bugün bir yaşıma daha girdim ve her yaş bir farkındalık.. Hayatımın sadece insanlar ve onların kararlarına göre şekillendiğini fark edişimin üzerinden sadece 2 saat geçti. Hep bir beklenti içinde oluşum beni fazlasıyla yordu her şeyi akışına bırakmak da hayattan soyutlaşmama ve insanlardan...
  4. A

Dünyanın değil Evrenin en şanssız insanı...

Okulumuzda teknofest için bir takım kuruldu ve birçok proje yürütülecek bugün başvurunun son günüymüş benim yeni haberim oldu(başvurularımızı sorumlu hoca yapacak sanıyordum) ve son dersin son 2 dakikasında bana haber verildi çıktım kayıt yapmaya çalıştık şifremi unuttuğum için kayıt yapamadık...
  5. A

Güzel melodiler bırakalım

klasik müzik falan da olur
  6. A

Dertleşmek için falan

son zamanlarda içinizde dert olmuş belki de ukde olmuş bişeyler var mı?
  7. A

Microsoft Store'u sildim

Microsoft Store'u sildim yeniden yükleyemiyorum Get-AppxPackage Microsoft.WindowsStore | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" bu kodu da denedim işe yaramadı.. nasıl yükleyebilirim?
  8. A

Az bilinen sarkı önerisi

az bilinen dili zamanı fark etmeksizin şarkı önerisi yapalımm Bir mazi bin hatıra-Farah Zeynep
  9. A

Okulumu değiştirmeliymiyim?

ilk dönem yarısına geldik ve düne kadar asla aklımda nakil vermek baska bir okula gitmek yoktu ama sanırım bunaldım şuanki okulum çok güzel beni oraya bağlayan insanlar falan var hocalarım falan da iyi ama kendimi değişik hissediyorum hayatımın monotonluğu sıktı beni sanırım ondan dolayı...
  10. A

Okuduğunuz en iyi kitap?

en sevdiğiniz böyle gözünüz kapalı önerebileceğiniz bi kitap var mı?
Geri