Arama sonuçları: *

• Users: Sw4nc
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

İnstagram giriş hatası

Merhabalar dün sabah saatleri instagramda az kullandığım için askıya aldı kendi kendine doğrulama vs yaptım anında açıldı ama ondan sonra suan şifremin doğru olduğuna emin olduğum halde sifreniz hatalı sonra tekrar deneyiniz hatası alıyorum. Başka telefondan hatta internetten çok rahat giriş...
  2. S

Kasma donma olayları

Merhaba bilgisayarı alalı daha 3 ay olmadı bir sıkıntı yokdu dün için vs dozunu aldım kuru bezle internetim kötü diye bir temizlik yaptım fanlar vs hava tuttum bugun cs2 ye girdiğim zaman fps 150 ile 180 arası gysc modu açık ayarlarda yüksek modda sorun yasamıyordum ama bir anda bugun donma...
  3. S

Pc açılınca monitörden ses çıkıyor

Kendime yeni bilgisayar aldım 1 ay oldu veya olmadı. Ama bilgisayar ilk günden beride açtığımda logo geldikten sonra pat pat diye ses gelir 3 4 kere sonra ekran gelir sizce neden böyle
  4. S

Çözüldü✓ Shark7-A sıkıntı yoksa 2 saate alcam!!

Merhaba , 2 veya 3 saate alcam bu sistemi bir sizce nasıl, İşlemci: 5 7600x Anakart: B650M-A Ekran kartı: inno3d 4070 super Ram: 16 gb alcam xpg marka daha sonra 1 tane daha alcam 16 aynı marka 6000mhz Depolama: kingston 1TB 6000/4000 alcam Güç ve kasa: aigo olcak 750w bronz Soğutucu: yine...
  5. S

Çözüldü✓ .

Nasıl silinir bilmiyorum yanlıkla açtım
  6. S

Çözüldü✓ Kararsız kaldım yardım!!!

Herkese merhaba, Yarın kendime sistem almayı düşünüyorum elimde 7 tane seçenek var simdi aralarında sizce en iyisi hangisi yardımcı olurmusunuz ve hatalarım ne neyde ne değişiklik yapayım ekstradan 2k çözünürlüklü monitör alcam onun için yardımcı olacak monitörlerden anlamam hiç. 1. Seçenek bu...
  7. S

Çözüldü✓ Arezu sistem ile shark7a sistem arasında kaldım

İşlemciAmd islemci istiyorumEkran KartıRtx ekran kartı olsa daha iyi Merhaba, Uzun zamandır sistem toplamayı düşünüyorum şu anda indirim vakti bir iki şey ucuzlamış olabilir diye düşünüyorum elimde bir iki sistem var. 1. seçeneğim bu. Not: Monitör dahil 50k oluyor mönitorsuz 45k alınır mı...
Geri