Arama sonuçları: *

• Users: Karmxs
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Karmxs

VALORNAT VAN -79 HATA

Merhabalar, dün Cheat Engine yükledim, açıldı ve sildim, sonrasında VAN -79 hatası alıyorum, interneti kapatıp açtım, riot istemciyi kapattım, ama çözülmedi nasıl düzelir?
  2. Karmxs

Online sınavda nasıl doğru cevapları görebilirim (F12 de ki gibi yerlerden)

Sorum yukarıdadır, devttools olduğunu biliyorum sıpmadı sadece
  3. Karmxs

CHEAT ENGINE güvenli midir ve nereden indirilir?

Merhabalar, cheat engine diye bir şey gördüm, ve merak ettim. İndireceğim güvenli midir?
  4. Karmxs

Yeni tablamin altinda ki etiketi sokemli miyim?

Merhabalar, creality ender-3 v2 neo 3d yazıcımin tarlasında sorun olduğu icin tabla aldim, ve tablanin altında 3m li şeyler yazıyor, ayrıca tabla mıknatıslı ve 235x235
  5. Karmxs

Valorant lineup videosu için telifsiz müzik

Merhabalar, sorum yukarıdadır, iyi günler
  6. Karmxs

Yardım Asus VGAQML1A Monitör

Merhabalar, öncelikle sorunum monitör altı çok ısınıyor ve havalandırma tarafından yani tepeden plastik kokusu geliyor, ve monitörü 11-12 önce alıp 12-13 saat civarı önce kurdum, değerlerim aşağıdadır: 240 hz normal, overclock la 260 hz 2k kalite 1ms (GtG) Elmb-Sync Adaptivee/Free-sync
  7. Karmxs

Valorant icin JBL QUANTUM 350 mi, HyperX cloud III mü?

Sorum basliktadir teşekkürler.
  8. Karmxs

Valorant için Cloud II mi III mü?

Sorum basliktadir başka öneriniz varsa yazabilirsiniz ama 2 mi 3 mu ikisi arasında kaldım.
  9. Karmxs

Valorant için mousepad önerisi

Herkese merhabalar, ben inca nın bir mousepadini kullanıyordum, fakat son zamanalarda iyice yavaşladı, ve başka bir mousepad almaya karar verdim. Mousem Steelseries Aerox 3 wireless ve çoğunlukla valorant oynuyorum, önerileriniz nelerdir? Ayrıca steelseries olursa sevinirim.
  10. Karmxs

NCS.IO internet sitesi güvenli midir?

Sorum yukarıdadır teşekkürler
  11. Karmxs

Logitech G335 kulaklık realtek olarak gözüküyor nasıl düzeltebilirim?

Sorunum yukarıdadır teşekkür ederim.
  12. Karmxs

Aşğıdaki sitem nasıldır sizce???

R9 7900X3D RX 7700XT LEXAR CL30 (16X2) 32 GB RAMSAMSUNG 990 PRO 1 TB MSI MAG X670E TOMAHAWK WIFI MSI MAG CORELIQUID E360 MSI MAG A850GL 1736679950 kasa: MSI GUNGNIR 300R
  13. Karmxs

Dikey kullanım içi monitör

Dik kullanım için önerebileceğiniz yayın gibi işlerde kullanılabilecek 2. monitör var mıdır? 1734117736 Ayrıca şuan da Asus VG248QG kullanıyorum
  14. Karmxs

R9 7900x3D RX 7700 XT 32 GB DDR5 uyumlu mudur? Darboğaz olur mu?

Merhaba arkadaşlar sorum başlıktadır iyi günler.
  15. Karmxs

Ender 3 v2 NEO 3d yazıcı ekran sorunu

Merhabalar yaz sonunda yukarıda yazdığım yazıcıyı aldım ve bir takım sıkıntı yaşandıktan sonra güncelleme yap dediler yaptım ve ekran resimde ki gibi kaldı nasıl çözebilirim?
  16. Karmxs

E-ATX kasaya ATX anakart takılır mı?

Arkadaşlar sorum yukarıdadır, şimdiden sağolun.
  17. Karmxs

240mm sıvı soğutma ve ATX uyumlu kasa önerisi

Merhabalar, ben şimdi bir kasa topluyorum, ve güzel bir sıvı soğutma ve anakart buldum ve amazon dan satın alacağım, fakat bulamıyorum, öneri verebilir misiniz?
  18. Karmxs

R9 7900X3D B650 mi X670 mi

Merhaba arkadaşlar, ben anakart almayı düşünüyorum. Şimdi AMD nin İnternet sitesinde X670 B650 den iyi gözüküyor, fakat B650 daha çok tutuluyor. Hangisini almalıyım? Butcem yazmaktadır 1-2k zorlayabilir.
  19. Karmxs

R9 7900X3D İşlemcimin yanına hangi parçalar gider?

Merhaba arkadaşlar, ben geçen haftalarda kendime ilk kasamı toplamaya başladım ve parçalardan az da olsa anlayabiliyorum v başlıktada belirtdiğim gibi R9 7900x3D işlemci aldım, sorum şu: Oyun için kullanacağım, yanına kaç gb ram hangi ekran kartı vekaç gb ssd alabilirim? klavye monitör gibi...
Geri