Arama sonuçları: *

1. M

DDR 4 3200mhz ile ddr4 3600mhz farkı

merhabalar ddr4 3200mhz ile 3600 mhz arasında çok performans farkı varmı çünkü aralarında biraz fiyat farkı varda performans açısındanda fark varmıdır
  2. M

Hangi internet kablosu almalıyım

evimdeki internet fiber değil cat6 kablo kullanıyorum 10 metre odamı değiştiricem ve 20 veya 25 metrelik kablo alıcam hangi kablo almalıyım acaba
  3. M

Ryzen 7 5700x3d almalımıyım

şuanki işlemcim ryzen 7 5700x kullanıyorum tanıdığım bana ısrarla ryzen 7 5800x3d geç geç deyip duruyo peki geçsem oyunlarda mesela rdr 2 gibi ekran kartı isteyen oyunlarda aman aman bi fps farkı olurmu
  4. M

Yardım ASUS 32'' VG32VQM5B 0.5Ms 250Hz alınır mı

27 inç 2k monutörüm var sizce bu asus iyi mi çok titizim mınütör konusunda
  5. M

Çözüldü✓ Samsung g5 sıkıntısı varmı

samsung g5 2k 32 inç curvet ekrana geçicem acaba bu monütörün kronik sorunu varmıdır daha önce asus tuf almıştım onda çok hafif ghost çıkmıştı o yüzden biraz titizim bu konuda birde 27 2k dan 32 inçe geçicem acaba sırf ekran büyüdü diye fps kaybı olurmu
  6. M

Samsung g5 32inç curvet

2 sorum olcak 1. monutörler konusunda çok titizim başıma geldiği için ghost gibi sıkıntısı varmı samsungda yada başka bi kronik sıkıntı çünkü koskoca asus tuf almıştı onda hafif ghost çıkmıstı 2. 2k alıcam ve 2k 27 inç monütörüm var buda 32 2k acaba sırf büyük ekran diye fps kaybı yaşarmıyım
  7. M

Çözüldü✓ Anakartım ekran kartımı besliyo mu

ekran kartım 4060ti 16 anakartımsa asusprime b450 mk anakartım düşük mğ kalıyo bu ekran kartı için yani bazıları diyoki anakartın işlemciyi tam beslemiyo değiştirmen lazım diyo bu ekran kartı içinde geçerlimidir
  8. M

Çözüldü✓ Oyun ekran kartımı tam kullanmıyor

[H3 id='Dying+light+the+beast+4060ti+16+gb+ekran+akrtm+var+ama+ekran+kartm+tam+kullanmyor+bi+yzde+90+a+kyo+bi+andada+70+60+lara+iniyo+neden+sizce']Dying light the beast 4060ti 16 gb ekran akrtım var ama ekran kartımı tam kullanmıyor bi yüzde 90 a çıkıyo bi andada 70 60 lara iniyo neden sizce[/H3]
  9. M

Dying light the beast donma sorunu

dying light the beast optimizasyonu çok iyi diyolar ama ben 90 100 fps alırken minik minik donmalar oluyo sebebi nedir ekran kartım 4060 ti 16gb işlemci ryzen 7 5700x
  10. M

Msı center verileri göstermiyor

iyi geceler bnm leptop var msı center yüklediğimde sıcaklık gibi şeyleri göstermiyor ama arkadaşımda msı ile ilgili hiçbişeyi yokken oda indirdi onda gösteriyo sebebi nedir
  11. M

iyi geceler bnm leptop var msı center yüklediğimde sıcaklık gibi şeyleri göstermiyor ama arkadaşımda msı ile ilgili hiçbişeyi yokken oda indirdi onda gösteriyo sebebi nedir
  12. M

13. M

Çözüldü✓ Monütör ghost sorunu

iyi günler bnm monütörde ghost var ama sadece oyunlarda belli ediyo kendini masaüstündeyken belli değil acaba bi ayar felan mı yapmam lazım
  14. M

Ets 2 ayna çözünürlük sorunu

ets 2 ayna çözünürlük çok kötü ayarı yüksekte olmasına rahmen bunu düzeltme imkanımız varmı ?
  15. M

Bilgisayarım mikrofonumu otomatik kısıyor

mikrofonum otomatik kısılıyo neden
  16. M

Ekran kartı işlemci darboğaz sorunu

msı rtx 4060 ti ekran kartım var ryzen 5 5500 işlemcim var ve snowrunner oyununda ekran kartını %97 de kullanırken işlemciyi %30 felan kullanıyo darboğaz varmı
  17. M

Yardım SnowRunner kaplama sorunu

snowrunner m2 ssd yüklü ama kaplamalar hep geç yükleniyo sizce sorun nedir
Geri