Arama sonuçları: *

• Users: emre973728
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Öneri Ram tavsiyesi laptop için

Merhaba arkadaşlar 8+8 16GB olacak şekilde laptop için ram almak istiyorum öneride bulunabilir misiniz? Aşağıdaki ram nasıl alınır mı? https://www.pazarama.com/corsair-vengeance-8gb-ddr4-3200mhz-cl22-tek-modul-sodimm-notebook-ram-cmsx8gx4m1a3200c22-p-840006640615?magaza=dey-elektronik 1735879657...
  2. E

Öneri Bu Ram fırsat ürünü olabilir mi?

Merhaba bu ram i almalı mıyım nasıldır fiyatı çok uygun değil mi? Bana 16GB dual kit ram lazım Şahane Kasım fırsatlarını yakala! CLUB’a özel puan kazan...
  3. E

Yardım Ölü piksel ve ıps glow hakkında

Merhaba arkadaşlar yeni bir bilgisayar aldım ekranda bazı sorunlar farkettim emin olmak için yazıyorum bu sorunlar garanti kapsamına girer mi garantiye vermeye değer mi? En sonki fotoğraftaki ölü piksel gibi değilde bir toz lekesi gibi duruyor ve uzaktanda belli oluyor sanki panelin içinde toz...
  4. E

Yardım Ekranda ışık sızması sorunu mu var?

Merhaba acer s27 1755 all in one cihazımda ekranda ışık sızması mı var anlayamadım yardımcı olabilir misiniz?
  5. E

Hangi all in one sistemi almalıyım

Selam arkadaşlar yanlış başlıkta konu açmış olabilirim eğer öyleyse kusura bakmayın. Hangi ürünü alacağıma karar veremedim yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler...
  6. E

All in one mı? Laptop mu?

Merhaba en fazla 25K bütçe ile f/p bir sistem almak istiyorum. Masaüstünü eledim çünkü sistem+monitör bütçeyi aşıyor aşmayanlarda iyi değil gibi geldi bana ama fikirlerinize açığım. All in one ve laptop arasında kaldım. Oyuncu değilim arada sırada basit oyunlar oynarım onun haricinde asıl...
Geri