Arama sonuçları: *

1. A

OYUN OYNARKEN HATA VERDİ.

Fotoğrafını çektim neden olabilir sizce.
  2. A

OYUN OYNARKEN MASAÜSTÜNE ATMA VE OYUNDA DONMA.

Arkadaşlar Merhaba. Yeni PC Aldım bilgisayardan pek anlamam Windows 11. Valorant oynarken oyunda bir anda mavi ekran geldi ve 404 error gibi yazılar vardı. Kasadan kapatıp açtım düzeldi. Şimdi ise durduk yere masaüstüne Atıyor. Yarım saat içinde 3 kez yaptı. Nazende atmıyor ama oyun donuyor...
  3. A

YENİ PC ŞİFRE İSTİYOR. ACİL

Windows 11. Yeni aldım bilgisayarı. 3 4 kez açtım şifre falan istemedi şifre de koymadım ama şimdi şifre istiyor. Süresi doldu yeni şifre oluşturun diyor.
  4. A

KASAYI açıyorum Ekran klavye mouse geç açılıyor.

Yeni PC Aldım Hazır sistem 0. Kasa power tuşuna basıyorum açılıyor. Fakat ekran klavye mouse açılmıyor. 2 dakika sonra açılıyor. Ekran kartı geç çalışıyor sanırsam. Bilgisi olan yardımcı olur mu.
  5. A

Bilgisayardan internete bağlanma.

Yeni Bilgisayar aldım ve internet henüz çekilmedi. Telefondan bağlanmam sorun olur mu ve nasıl bağlanabilirim.
  6. A

Max 4K kalvye önerisi

Valorant pubg vs için.
  7. A

Kulaklık önerisi lazım bütçe max4-5

Valorant pubg vs oyunlar oynuyorum öneriniz varsa sevinirim. Max 5K bütçe
  8. A

Alıyorum Alınır mı valorant pubg vs için.

Genellikle valorant pubg vs için almayı düşünüyorum bütçe tam istediğim gibi. Alınır mı. Beklemek istemiyorum.
  9. A

Özelleştirdim böyle alınır mı sizce ??

👉İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 7500F MPK 5.0GHz 32MB 6 Çekirdek AM5 işlemci 👉İŞLEMCİ SOĞUTUCU: Thermalright Peerless Assassin 120 TL-C12 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu 👉ANAKART: ASUS Prime A620M-K 6400MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI VGA mATX Anakart 👉EKRAN KARTI: GALAX GeForce...
  10. A

Alınır mı valorant için.

https://www.gaming.gen.tr/urun/175656/mesut-cevik-mc4-amd-ryzen-5-7500f-mpk-galax-geforce-rtx-4070-d6-1-click-oc-2x-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi-star-wars-outlaws-hediyeli/ SSD 1T- 6×6 SOĞUTMA Eklenecek.
  11. A

Bu sistem Alınır mı ??

Hemen almayı düşünüyorum. Valorant pubg oynamak için. Hikaye tarzı oyunlar ağırlıklı olmaz. Genellikle valorant. Alınır mı? https://www.gamegaraj.com/sepet/
  12. A

30K kasa önerisi valorant CS pubg için.

Sıfırdan Dizmek istiyorum anlamıyorum bilgisayar parçalarından. Bana Yardımcı olacak 30K kasa için bütçem Var tabi daha az olursa mutlu olurum. Kasa şartları olabildiğince iyi olursa bütçeye göre sevinirim. Valorantı iyi oynatsın önerilerinizi bekliyorum.
Geri